Vorige | Volgende

Bataviastraat 36 D 1095EV Amsterdam, Zuidoostkwadrant Indische buurt

Bouwjaar
1998
Woonoppervlakte
81 m²
Aantal kamers
4

Omschrijving

Ruim wonen in de hippe Indische Buurt in Amsterdam Oost!

*** SEE ENGLISH TEXT BELOW ***

Dit is niet zomaar een appartement, maar een maisonnette: een woning met een oppervlakte van ca. 81 m2 met een fijne woonkeuken, 2 ruime slaapkamers en een heerlijk balkon aan de achterzijde.
Een ideaal appartement voor starters en doorstromers. Grijp deze mooie kans en bel ons voor het maken van een afspraak!

Het appartement is verdeeld over de derde en vierde etage van een goed onderhouden pand en je hebt, mede dankzij het dakraam, prachtig licht in de gehele woning.
Kom je langs? Wij laten je de woning graag zien!

Indeling:
Via de entree met trappenhuis kom je op de 3e etage van het pand, waarbij de toegang tot de woning via de galerij te bereiken is. Bij binnenkomst kom je in de hal/gang. Slaapkamer 1 is gelegen aan de achterzijde van de woning, met ruime berging (met cv ketel en wasmachineaansluiting en veel ruimte voor opslag). Separaat zwevend toilet. Badkamer voorzien van inloopdouche en wastafel. Slaapkamer 2 is gelegen aan de voorzijde van de woning (hier kan je eventueel een extra slaapkamer of kantoor in creëren).

Er is een interne trap naar de bovenste etage. Het dakraam boven de trap geeft een mooi lichtinval, op een zeer prettige manier bereik je de andere etage.

Bovenste etage:
Overloop, toegang naar de gezellige keuken. De keuken is voorzien van (inbouw)apparatuur, heeft een L opstelling en geeft zo voldoende ruimte voor een grote eettafel. De keuken geeft tevens toegang tot het fijne balkon met schuifpui op het zuiden. Hier kun je heerlijk in de zon zitten! De grote woonkamer aan de voorzijde van de woning maakt dit appartement helemaal af.

In de onderbouw is een ruime berging met voldoende plek voor meerdere fietsen.

Ligging:
Het prachtige Flevopark ligt om de hoek, net zoals scholen, winkels, sportgelegenheden, bibliotheek en de vele andere faciliteiten die de Indische Buurt biedt. De bruisende Javastraat ligt op enkele minuten lopen! Aan horecagelegenheden in deze buurt geen gebrek: het populaire restaurant Wilde Zwijnen vind je op slechts 5 minuten loopafstand evenals Superette Café, Badhuis Oedipus en vele andere. Winkelcentrum Oostpoort bereik je in maar 5 minuten fietsen!
Station Amsterdam Muiderpoort ligt praktisch om de hoek en Ring A10 is binnen enkele minuten te bereiken.
Wat wil je nog meer? Veel mooier kunnen we het niet voor je maken.

Bijzonderheden:
- Oppervlakte ca 81 m2
- Bouwjaar 1998
- Erfpacht afgekocht t/m 30-06-2047, gunstige voorwaarden afkoop aangevraagd.
- Servicekosten ca 117 euro
- Cv ketel Nefit uit 2016
- Parkeren voor de deur
- Geen wachttijd voor een parkeervergunning
- Berging in de onderbouw
- Oplevering in overleg

De op deze website getoonde vrijblijvende informatie is door ons (met zorg) samengesteld op basis van gegevens van de verkoper (en/of derden). Wij staan niet in voor de juistheid of volledigheid daarvan. Wij adviseren u en/of uw makelaar om contact met ons op te nemen bij interesse in een van onze woningen. Wij zijn niet verantwoordelijk voor de inhoud van de websites waarnaar verwezen wordt.

Spacious living in the hip Indische Buurt in Amsterdam East!
This is not just an apartment, but a maisonette: a house with an area of ??approximately 81 m2 with a nice kitchen, 2 spacious bedrooms and a lovely balcony at the rear.
An ideal apartment for starters and those who want to move up. Grab this great opportunity and call us to make an appointment!

The apartment is spread over the third and fourth floor of a well-maintained building and, thanks to the skylight, you have beautiful light throughout the house.
Are you coming over? We are happy to show you the house!

Layout:
The entrance with staircase leads to the 3rd floor of the building, where access to the house can be reached via the gallery. Upon entering you enter the hall / corridor. Bedroom 1 is located at the rear of the house, with large storage room (with central heating boiler and washing machine connection and plenty of space for storage). Separate floating toilet. Bathroom with walk-in shower and sink. Bedroom 2 is located at the front of the house (you can possibly create an extra bedroom or office here).

There is an internal staircase to the top floor. The skylight above the stairs gives a beautiful light, you reach the other floor in a very pleasant way.

Top floor:
Landing, access to the cozy kitchen. The kitchen is equipped with (built-in) equipment, has an L-shape and thus provides enough space for a large dining table. The kitchen also gives access to the nice balcony with sliding doors on the south. Here you can sit in the sun! The large living room at the front of the house completes this apartment.

In the basement is a large storage room with enough space for several bicycles.

Location:
The beautiful Flevopark is around the corner, as are schools, shops, sports facilities, library and the many other facilities that the Indische Buurt offers. The bustling Javastraat is a few minutes' walk! There is no shortage of catering establishments in this area: the popular restaurant Wilde Zwijnen is just a 5-minute walk away, as well as Superette Café, Badhuis Oedipus and many others. Shopping center Oostpoort can be reached in just 5 minutes by bike!
Amsterdam Muiderpoort station is practically around the corner and Ring A10 can be reached within a few minutes.
What else do you want? We can't make it much nicer for you.

Particularities:
- Surface approx 81 m2
- Year of construction 1998
- Annual lease payments surrendered until 30-06-2047, favorable conditions surrender applied for.
- Service costs approx. 117 euros
- Nefit central heating boiler from 2016
- Parking in front of the door
- No waiting time for a parking permit
- Storage in the basement
- Delivery in consultation

The non-binding information shown on this website has been compiled by us (with care) on the basis of data from the seller (and / or third parties). We do not guarantee the correctness or completeness thereof. We advise you and / or your broker to contact us if you are interested in one of our properties. We are not responsible for the content of the websites to which reference is made.
Lees de volledige omschrijving

Kenmerken

Overdracht

Aanmeldingsdatum
09-11-2020
Status
Verkocht onder voorbehoud
Aanvaarding
In overleg

Bouw

Soort woning
Maisonnette
Bouwtype
Bestaande bouw
Bouwjaar
1998

Oppervlakten en inhoud

Woonoppervlakte
81 m²

Indeling

Totaal aantal kamers
4
Bekijk alle kenmerken

Meer informatie

Advertentie

MVA wijkinformatie: Indische Buurt Oost

De Indische Buurt Oost is een wijk in Amsterdam -Oost. De wijk wordt begrensd door het Nieuwe Diep, de Zeeburgerdijk, de Molukkenstraat en de Valentijnkade. De straatnamen van de grotendeels uit de vroege 20e eeuw daterende wijk zijn vernoemd naar eilanden en andere plekken in het vroegere Nederlands-Indië. De eerste straatnamen werden vernoemd in 1900. Een oudere naam voor de Indische Buurt is Archipelwijk. Die naam werd de eerste decennia van de twintigste eeuw regelmatig gebruikt.
Indische Buurt Oost: Sumatraplantsoenbuurt dichtstbevolkt
De Indische Buurt Oost is onder te verdelen in twee buurten: die rondom het Sumatraplantsoen en het Makassarplein. Het zijn allebei voornamelijk woonbuurten en grenzen aan het Flevopark, door sommigen het mooiste park van de stad gedoopt. De Sumatraplantsoenbuurt is het dichtstbevolkt van alle buurten in stadsdeel Oost. Over de buurt verspreid vind je daarnaast enkele maatschappelijke en vrijetijdsvoorzieningen. Het stadsdeel heeft het Sumatraplantsoen opgeknapt tot een groene en levendige ontmoetingsplek voor de buurt. Een plek waar iedereen activiteiten kan organiseren en veilig en prettig kan zitten, spelen, sporten, picknicken en tuinieren.
Wijkaanpak Makassarpleinbuurt
De Makassarpleinbuurt ligt in de Indische Buurt tussen de Zeeburgerdijk, Molukkenstraat, Insulindeweg en het Flevopark. De buurt krijgt extra aandacht in het kader van de wijkaanpak. Er zijn al veel woningen gerenoveerd of nieuw gebouwd en straten zijn opnieuw ingericht. Het Makassarplein zelf kreeg in 2013 een opknapbeurt. Voor beide buurten kun je in de Molukkenstraat voor je dagelijkse boodschappen terecht

Amsterdam

Amsterdam de Nederlandse hoofdstad, staat bekend om het artistieke erfgoed, het uitgebreide grachtennetwerk en de smalle gevelhuizen, een erfenis uit de Gouden Eeuw. In het Museumkwartier bevinden zich het Van Gogh Museum, het Rijksmuseum met werken van Rembrandt en Vermeer, en het Stedelijk Museum met moderne kunst. Fietsen is onlosmakelijk verbonden met het karakter van de stad en er zijn veel fietspaden. In het centrum van Amsterdam vind je natuurlijk de prachtige grachten waar de stad bekend om staat, maar er is nog zo veel meer.

Jouw aankoopmakelaar kent de markt door en door

Wanneer jij een aankoopmakelaar inschakelt die is aangesloten bij de MVA of NVM, weet je zeker dat jouw makelaar goed bekend is met de desbetreffende markt. Zeker wanneer huizenprijzen turbulent zijn, kan je ervan uitgaan dat jouw makelaar oog heeft voor de vele aspecten die daarbij een rol spelen.

Lees verder

Appartementen

Het kopen van een appartement in Amsterdam is een ander verhaal dan wanneer je een huis of vrijstaande villa koopt. Je hebt namelijk niet alleen te maken met buren links en rechts van je, maar vaak ook boven of onder je. Dit zorgt ervoor dat de grond waar het gebouw op staat van meerdere mensen tegelijk is. Dit kan voor ingewikkelde constructies zorgen wanneer je wilt weten welke kosten er nog meer bij komen wanneer je het appartement wilt kopen.

Lees verder