Open Huis - 28 maart van 11:00 tot 15:00 uur

Bekijk nu de deelnemende objecten
Vorige | Volgende

Bataviastraat 85 1095ER Amsterdam, Zuidoostkwadrant Indische buurt

Vraagprijs € 350.000 

Bouwjaar
1926
Woonoppervlakte
65 m²
Aantal kamers
2

Omschrijving

Wil jij het Flevopark als je achtertuin? Wij bieden een karakteristiek én modern 2-kamer hoekappartement aan gelegen in het hippe Amsterdam Oost!

Omgeving
Het appartement is gelegen in het hippe gedeelte van Amsterdam-Oost in de Indische buurt, op steenworp afstand van het Flevopark. De buurt is veelzijdig; van hippe koffietentjes, tot trendy cocktailbarretjes naar een heerlijke kebabzaak en leuke boetiekjes. Op loopafstand bevinden zich het Javaplein en de Javastraat met leuke cafés, koffietentjes en restaurants, maar ook met een diversiteit aan winkels. Ook kun je hier terecht voor de dagelijkse dagelijkse boodschappen. De Dappermarkt, het Oosterpark of Dierentuin Artis, het ligt allemaal binnen handbereik! Ook zijn de snelwegen A10 en A1 nabij en stoppen de tramlijnen 3 en 14 en buslijn 37 praktisch voor de deur. Het treinstation Muiderpoort is ook snel te bereiken. Het centrum van Amsterdam is op slechts 10 minuten fietsafstand!

Amsterdam Oost is écht 'hip and happening' en absoluut veelzijdig!

Indeling
Bij binnenkomst tref je de hal welke enerzijds toegang geeft tot de woonkamer en anderzijds tot de slaapkamer, ook bevindt zich hier het separate toilet en de meterkast. Zodra je de woonkamer betreed zal de prachtige lichtinval je niet ontgaan, door de hoekligging is het appartement voorzien van een geweldige partij ramen. En dat in de gave bouwstijl van de Amsterdamse School! In de woonkamer bevindt zich de open keuken, welke van alle gemakken is voorzien. De woonkamer is groot genoeg om een heerlijke zit- en eethoek te voorzien! Vanaf de bank kijk je aan tegen het Flevopark, hoe leuk!

Aan de linkerzijde van het appartement tref je de enorme slaapkamer welke is voorzien van een praktische kastenwand. Aan de andere kant heb je middels een schuifdeur toegang tot de badkamer. De badkamer is voorzien van een douche en wastafel.

Kenmerken/bijzonderheden:
- Bouwjaar 1926
- Woonoppervlakte ca. 65 m2
- Erfpacht afgekocht tot 2054
- Servicekosten € 108,- per maand
- Parkeervergunning € 278,- per jaar
- Oplevering in overleg

De op deze website getoonde vrijblijvende informatie is door ons (met zorg) samengesteld op basis van gegevens van de verkoper (en/of derden). Wij staan niet in voor de juistheid of volledigheid daarvan. Wij adviseren je om contact met ons op te nemen bij interesse in een van onze woningen of je door een eigen NVM makelaar te laten bijstaan.

Wij zijn niet verantwoordelijk voor de inhoud van de websites waarnaar verwezen wordt.

----------------------------------------------------------------------

Do you want Flevopark as your backyard? We offer a characteristic and modern 2-room corner apartment located in the trendy Amsterdam East!

Surroundings
The apartment is located in the trendy part of Amsterdam East in the Indische buurt, a stone's throw from the Flevopark. The neighborhood is versatile; from trendy coffees, to trendy cocktail bars to a delicious kebab shop and nice boutiques. Within walking distance are the Javaplein and Javastraat with nice cafes, coffee shops and restaurants, but also with a variety of shops. You can also go here for your daily groceries. The Dappermarkt, the Oosterpark or Artis Zoo, it's all within easy reach! The A10 and A1 motorways are also nearby and tram lines 3 and 14 and bus line 37 practically stop in front of the door. The Muiderpoort train station can also be reached quickly. The centre of Amsterdam is only 10 minutes cycling distance!

Amsterdam Oost is really 'hip and happening' and absolutely versatile!

Classification
Upon entering you will find the hall which gives access to the living room on the one hand and the bedroom on the other hand, also here is the separate toilet and the meter cupboard. As soon as you enter the living room the beautiful light will not escape you, because of the corner location the apartment has a great lot of windows. And that in the cool architectural style of the Amsterdam School! In the living room is the open kitchen, which is fully equipped. The living room is large enough to provide a lovely sitting and dining area! From the bench you look at the Flevopark, how nice!

On the left side of the apartment you will find the huge bedroom which is equipped with a practical closet. On the other side you have access to the bathroom through a sliding door. The bathroom has a shower and sink.

Characteristics/special features:
- Year of construction 1926
- Living area approx. 65 m2
- Leasehold redeemed until 2054
- Service costs € 108,- per month
- Parking permit € 278 per year
- Delivery in consultation

The information shown on this website has been composed by us (with care) on the basis of data from the seller (and/or third parties). We do not guarantee the correctness or completeness thereof. We advise you to contact us if you are interested in one of our properties or to have yourself assisted by your own NVM estate agent.

We are not responsible for the content of the websites referred to.

Translated with www.DeepL.com/Translator (free version)
Lees de volledige omschrijving

Kenmerken

Overdracht

Aanmeldingsdatum
10-07-2020
Status
Beschikbaar
Aanvaarding
In overleg

Bouw

Bouwtype
Bestaande bouw
Bouwjaar
1926

Oppervlakten en inhoud

Woonoppervlakte
65 m²

Indeling

Totaal aantal kamers
2
Bekijk alle kenmerken

Advertentie

MVA wijkinformatie: Indische Buurt Oost

De Indische Buurt Oost is een wijk in Amsterdam -Oost. De wijk wordt begrensd door het Nieuwe Diep, de Zeeburgerdijk, de Molukkenstraat en de Valentijnkade. De straatnamen van de grotendeels uit de vroege 20e eeuw daterende wijk zijn vernoemd naar eilanden en andere plekken in het vroegere Nederlands-Indië. De eerste straatnamen werden vernoemd in 1900. Een oudere naam voor de Indische Buurt is Archipelwijk. Die naam werd de eerste decennia van de twintigste eeuw regelmatig gebruikt.
Indische Buurt Oost: Sumatraplantsoenbuurt dichtstbevolkt
De Indische Buurt Oost is onder te verdelen in twee buurten: die rondom het Sumatraplantsoen en het Makassarplein. Het zijn allebei voornamelijk woonbuurten en grenzen aan het Flevopark, door sommigen het mooiste park van de stad gedoopt. De Sumatraplantsoenbuurt is het dichtstbevolkt van alle buurten in stadsdeel Oost. Over de buurt verspreid vind je daarnaast enkele maatschappelijke en vrijetijdsvoorzieningen. Het stadsdeel heeft het Sumatraplantsoen opgeknapt tot een groene en levendige ontmoetingsplek voor de buurt. Een plek waar iedereen activiteiten kan organiseren en veilig en prettig kan zitten, spelen, sporten, picknicken en tuinieren.
Wijkaanpak Makassarpleinbuurt
De Makassarpleinbuurt ligt in de Indische Buurt tussen de Zeeburgerdijk, Molukkenstraat, Insulindeweg en het Flevopark. De buurt krijgt extra aandacht in het kader van de wijkaanpak. Er zijn al veel woningen gerenoveerd of nieuw gebouwd en straten zijn opnieuw ingericht. Het Makassarplein zelf kreeg in 2013 een opknapbeurt. Voor beide buurten kun je in de Molukkenstraat voor je dagelijkse boodschappen terecht

Amsterdam

Amsterdam de Nederlandse hoofdstad, staat bekend om het artistieke erfgoed, het uitgebreide grachtennetwerk en de smalle gevelhuizen, een erfenis uit de Gouden Eeuw. In het Museumkwartier bevinden zich het Van Gogh Museum, het Rijksmuseum met werken van Rembrandt en Vermeer, en het Stedelijk Museum met moderne kunst. Fietsen is onlosmakelijk verbonden met het karakter van de stad en er zijn veel fietspaden. In het centrum van Amsterdam vind je natuurlijk de prachtige grachten waar de stad bekend om staat, maar er is nog zo veel meer.

Jouw aankoopmakelaar kent de markt door en door

Wanneer jij een aankoopmakelaar inschakelt die is aangesloten bij de MVA of NVM, weet je zeker dat jouw makelaar goed bekend is met de desbetreffende markt. Zeker wanneer huizenprijzen turbulent zijn, kan je ervan uitgaan dat jouw makelaar oog heeft voor de vele aspecten die daarbij een rol spelen.

Lees verder

Appartementen

Het kopen van een appartement in Amsterdam is een ander verhaal dan wanneer je een huis of vrijstaande villa koopt. Je hebt namelijk niet alleen te maken met buren links en rechts van je, maar vaak ook boven of onder je. Dit zorgt ervoor dat de grond waar het gebouw op staat van meerdere mensen tegelijk is. Dit kan voor ingewikkelde constructies zorgen wanneer je wilt weten welke kosten er nog meer bij komen wanneer je het appartement wilt kopen.

Lees verder