Vorige | Volgende

Beemsterstraat 124 1024BG Amsterdam, Werengouw Midden

Vraagprijs € 285.000 

Bouwjaar
1965
Woonoppervlakte
76 m²
Aantal kamers
3

Omschrijving

Zeer praktisch ingedeeld driekamer appartement gelegen op de tweede verdieping van een goed onderhouden appartementencomplex in de wijk Nieuwendam in Amsterdam Noord. De woning beschikt over een fijn balkon aan de voorgevel en heeft vanaf de achtergevel een prachtig zicht op mooie groenstrook met water (Ringsloot) richting tuindorp Nieuwendam. In de huidige indeling zijn er twee royale slaapkamers en een gescheiden keuken. De woning heeft twee mogelijkheden om nog een extra slaapkamer te creren.
De woning is voorzien van een fraaie bamboehouten vloer.
Er zijn ruime bergingen op de zolderverdieping en in de onderbouw van het complex, samen circa 12 m.

Locatie:
Dichtbij winkelcentrum Waterlandplein gelegen en bij het gezellige winkelgebied op het Purmerplein, beide op loopafstand gelegen. Op enkele fietsminuten is het gebied Waterland te bereiken. Dit natuurgebied biedt vele recreatiemogelijkheden zoals wandelen, fietsen, varen en diverse watersporten.
Binnen 2 loopminuten tref je de bushalte van buslijn 35. Metrostation Noord van de Noord/Zuidlijn ligt op ongeveer 5 minuten fietsen en u met 4 minuten op station Amsterdam Centraal en met 15 minuten op station Amsterdam Zuid af.

Indeling.
Tweede verdieping:
Hal met toegang tot de verschillende vertrekken, keuken voorzien van inbouwapparatuur, balkon gelegen aan de voorgevel, badkamer voorzien van douche en wastafel met direct daglicht, ruim toilet voorzien van wasmachineopstelling, ruime slaapkamer gelegen aan de achtergevel, tweede slaapkamer gelegen aan de achtergevel, ruime doorzon woonkamer met prachtig zicht op groen en water met een grote pui op het Zuiden.
Op de zolderetage is er een ruime lattenberging en in de onderbouw is er een tweede, afgesloten (fietsen)berging.

Bijzonderheden:
- erfpacht afgekocht tot en met 31-05-2055;
- overstap eeuwigdurende erfpacht tijdig aangevraagd;
- servicekosten 91,50 per maand;
- ruime berging op de zolderverdieping en ruime box in de onderbouw, samen circa 12 m;
- moderne groepenkast;
- verwarming via hr cv-combiketel;
- warm water via hr cv-combiketel;
- gratis parkeren voor de deur;
- de verkoper neemt de 'niet-zelf bewoningsclausule' op omdat hij het verkochte nooit zelf heeft bewoond;


English translation:

Very practical three-room apartment located on the second floor of a well-maintained apartment complex in the Nieuwendam district in Amsterdam North. The house has a nice balcony at the front and has a beautiful view from the rear of the beautiful green area with water (Ringsloot) towards the 'Tuindorp Nieuwendam'. The current layout has two spacious bedrooms and a separate kitchen. The house has two options to create an extra bedroom, and a beautiful bamboo wooden floor is placed throughout the apartment.
There are large storage rooms in the attic and in the basement of the complex, together approximately 12 m.

Location:
Located close to the Waterlandplein shopping center and the pleasant shopping area on Purmerplein, both within walking distance. The Waterland area can be reached within a few minutes by bike. This nature reserve offers many recreational opportunities such as hiking, cycling, boating and various water sports.
Within 2 walking minutes you will find the bus stop of bus 35. Metro station Noord of the Noord/Zuidlijn is about 5 minutes by bike and you can reach Amsterdam Central station in 4 minutes and Amsterdam Zuid station in 15 minutes.

Layout.
Second floor:
Hall with access to the various rooms, kitchen with appliances, balcony located on the front wall, bathroom with shower and sink with direct daylight, spacious toilet with washing machine setup, spacious bedroom located at the rear, second bedroom located at the rear, spacious living room with beautiful views of greenery and water with a large south-facing facade.
In the attic there is a spacious storage room and in the basement there is a second, closed (bicycle) storage room.

Particularities:
- leasehold payed up to and including 31-05-2055;
- switch perpetual leasehold requested in time;
- service costs 91.50 per month;
- large storage room in the attic and spacious box in the basement, together approximately 12 m;
- modern fusebox;
- heating via central heating combi boiler;
- hot water via central heating combi boiler;
- Free parking in front of the door;
- the seller includes the 'non-occupancy clause' because he has never lived in the property sold himself;
Lees de volledige omschrijving

Kenmerken

Overdracht

Aanmeldingsdatum
03-02-2021
Status
Beschikbaar
Aanvaarding
In overleg

Bouw

Soort woning
bovenwoning
Bouwtype
Bestaande bouw
Bouwjaar
1965

Oppervlakten en inhoud

Woonoppervlakte
76 m²

Indeling

Totaal aantal kamers
3
Bekijk alle kenmerken

Meer informatie

Advertentie

MVA wijkinformatie: Waterlandpleinbuurt

De Waterlandpleinbuurt ligt in Amsterdam Noord tussen de Zuiderzeeweg, de Schellingwouderbreek en het Baanakkerspad. Het ligt net buiten de A10. Belangrijke straten zijn onder andere Markengouw en Werengouw. De wijk werd in de jaren zestig gebouwd met voornamelijk middelhoge bouw, waarvan 95% sociale huurwoningen. Het winkelcentrum Waterlandplein vormt het hart van de wijk. De straten zijn vernoemd naar Noord-Hollandse plaatsen en natuurgebieden.
Van jaren zestigbuurt tot woonwijk met allure
Sinds de bouw in de jaren zestig was er tot begin deze eeuw niet veel veranderd. Dit terwijl de bewoners wel veranderd waren; De eerste bewoners waren ouder geworden, hun kinderen vertrokken uit de buurt en er kwamen nieuwe bewoners bij. De wensen en eisen aan wonen en de omgeving veranderden daardoor mee; er was behoefte aan meer comfort, privacy en koopwoningen met tuin. Daarom werden in 2001 plannen gemaakt om de wijk te veranderen in een prettige wijk met divers woningaanbod met betaalbare woningen met tuin, ruime appartementen met balkon, veel groen en water. Maar ook een vernieuwd winkelcentrum, horeca en allerhande voorzieningen horen daarbij. Een wijk, kortom, met allure. Het gebied waar deze plannen ten uitvoer gebracht worden bestaat onder andere uit het Waterlandplein, het Breehorngebied en Park de Groene Zoom. De vernieuwing zal tot 2020 duren, maar de Waterlandpleinbuurt heeft zich al een heel eind de goede kant op ontwikkeld.

Amsterdam

Amsterdam de Nederlandse hoofdstad, staat bekend om het artistieke erfgoed, het uitgebreide grachtennetwerk en de smalle gevelhuizen, een erfenis uit de Gouden Eeuw. In het Museumkwartier bevinden zich het Van Gogh Museum, het Rijksmuseum met werken van Rembrandt en Vermeer, en het Stedelijk Museum met moderne kunst. Fietsen is onlosmakelijk verbonden met het karakter van de stad en er zijn veel fietspaden. In het centrum van Amsterdam vind je natuurlijk de prachtige grachten waar de stad bekend om staat, maar er is nog zo veel meer.

Jouw aankoopmakelaar kent de markt door en door

Wanneer jij een aankoopmakelaar inschakelt die is aangesloten bij de MVA of NVM, weet je zeker dat jouw makelaar goed bekend is met de desbetreffende markt. Zeker wanneer huizenprijzen turbulent zijn, kan je ervan uitgaan dat jouw makelaar oog heeft voor de vele aspecten die daarbij een rol spelen.

Lees verder

Appartementen

Het kopen van een appartement in Amsterdam is een ander verhaal dan wanneer je een huis of vrijstaande villa koopt. Je hebt namelijk niet alleen te maken met buren links en rechts van je, maar vaak ook boven of onder je. Dit zorgt ervoor dat de grond waar het gebouw op staat van meerdere mensen tegelijk is. Dit kan voor ingewikkelde constructies zorgen wanneer je wilt weten welke kosten er nog meer bij komen wanneer je het appartement wilt kopen.

Lees verder