Vorige | Volgende

Beethovenstraat 34 - II 1077JH Amsterdam, Minervabuurt Noord

Huurprijs € 1.950 per maand

Bouwjaar
1930
Woonoppervlakte
70 m²
Aantal kamers
3

Omschrijving

*** ENGLISH TRANSLATION BELOW ***

ZOJUIST GEHEEL GERENOVEERD DRIEKAMERAPPARTEMENT - GESTOFFEERD / GROTENDEELS GEMEUBILEERD GELEGEN AAN DE GEWILDE BEETHOVENSTRAAT.

* niet geschikt voor delers *

Omschrijving / ligging:
Het pand is gelegen aan de gezellige Beethovenstraat naast het pand zijn o.a. een Starbucks en een ICI Paris XL gevestigd.

Het appartement ligt centraal in Amsterdam Oud Zuid, het openbaar vervoer (bus en tram) bevinden zich op steenworp afstand en op loopafstand bevind zich het station WTC.

Indeling:
Appartement gelegen op de tweede verdieping.
Volledig gestoffeerd en gemeubileerd.

Entree; hal, ruime woonkamer met open keuken v.v. inbouwapparatuur, badkamer v.v. douche en dubbele wastafel, separaat toilet 2 slaapkamers aan de achterzijde en een balkon op het westen.Oppervlakte:
Ca. 70 m2

Bijzonderheden:

- gestoffeerd;
- gemeubileerd;
- zojuist geheel gerenoveerd.


Waarborgsom:
Ter grootte van een betalingsverplichting van een maand huur.Voorbehoud:
Deze informatie is geheel vrijblijvend en houdt enkel een uitnodiging in tot het doen van een voorstel. Een overeenkomst kan dan pas tot stand komen na uitdrukkelijke en schriftelijke instemming van onze opdrachtgever.

Servicekosten:
€ 9,= per maand voor abonnement c.v. ketel

Huurprijs:
€ 1950,= per maand


*** ENGLISH TRANSLATION ***CURRENTLY RENOVATED TWO BEDROOM APARTMENT - UPHOLSTERED / PARTLY FURNISHED LOCATED ON THE BEETHOVENSTRAAT.

* no sharers *


Description / location:
The building is located on the Beethovenstraat next to Starbucks and ICI Paris XL.

The apartment is centrally located in Amsterdam Old South, public transport (bus and tram) are just steps away and the WTC station is within walking distance.

Layout:
Apartment located on the 2nd. floor.
Fully upholstered, partly furnished.

Entrance; hall, spacious living room with open kitchen for appliances, bathroom with shower, toilet and double sink, guest toilet, 2 spacious bedrooms at the rear and balcony

Surface:
Approx. 70 m2

Particularities:

- upholstered;
- furnished;
- just renovated.

Rental conditions:
Rental prices are exclusive of service costs.


Deposit:
To the extent of a payment obligation of one month's rent.

Reservation:
This information is entirely without obligation and only includes an invitation to make a bid. An agreement can only then come about after express and written consent from our client.

Service fee:
€ 9,= for service contract boiler

Rental price:
€ 1950,= per month.
Lees de volledige omschrijving

Kenmerken

Overdracht

Aanmeldingsdatum
14-07-2020
Status
Beschikbaar
Aanvaarding
Direct

Bouw

Bouwtype
Bestaande bouw
Bouwjaar
1930

Oppervlakten en inhoud

Woonoppervlakte
70 m²

Indeling

Totaal aantal kamers
3
Bekijk alle kenmerken

Meer informatie

Advertentie

MVA wijkinformatie: Apollobuurt

De Apollobuurt is een wijk in Amsterdam Zuid en de Boerenwetering, het Noorderamstelkanaal, het Zuideramstelkanaal en de Parnassusweg met het Olympiaplein. De wijk heeft een ruime opzet met villa's, 19e-eeuwse herenhuizen en woningen in de stijl van de Amsterdamse School door elkaar heen. De bewoners zijn over het algemeen hoogopgeleid met gemiddeld een hoger inkomen, het merendeel van de (koop)woningen is relatief groot. Het Hiltonhotel en de Apollohal zijn bijzondere voorzieningen in de Apollobuurt. Amsterdamse School in de Apollobuurt De Apollobuurt is voor het grootste gedeelte gebouwd in de jaren 20 en 30 van de vorige eeuw en dat is te zien aan de huizen; deze zijn voor het merendeel gebouwd in de stijl van de Amsterdamse School. De hele buurt is onderdeel van Plan Zuid, het stedenbouwkundigplan dat architect Berlage begin vorige eeuw voor Amsterdam Zuid presenteerde. Ondanks dat Berlage niet van de Amsterdamse School was, maar van het rationalisme, is de Apollobuurt toch het toonbeeld van Amsterdamse Schoolbouw omdat de architecten van de wijk voor de invulling van Plan Zuid hun inspiratie putten uit de Amsterdamse Schoolstroming. Straten vernoemd naar componisten De Bachstraat, Chopinstraat en de bekende winkelstraat de Beethovenstraat; het is slechts een greep uit de straten in de Apollobuurt die zijn genoemd naar beroemde componisten. Naast aan componisten hebben de straten in dit deel van Amsterdam Zuid hun namen ook te danken aan schilders en goden uit de Griekse mythologie. Voorbeelden hiervan zijn de Titiaanstraat, Leonardostraat en Raphaëlstraat en natuurlijk de Minerva- en Apollolaan, naamgever van de Apollobuurt..

Amsterdam

Amsterdam de Nederlandse hoofdstad, staat bekend om het artistieke erfgoed, het uitgebreide grachtennetwerk en de smalle gevelhuizen, een erfenis uit de Gouden Eeuw. In het Museumkwartier bevinden zich het Van Gogh Museum, het Rijksmuseum met werken van Rembrandt en Vermeer, en het Stedelijk Museum met moderne kunst. Fietsen is onlosmakelijk verbonden met het karakter van de stad en er zijn veel fietspaden. In het centrum van Amsterdam vind je natuurlijk de prachtige grachten waar de stad bekend om staat, maar er is nog zo veel meer.

Schakel een MVA/NVM makelaar in om te huren in Nederland

Het werkgebied van een makelaar reikt verder dan alleen het kopen of verkopen van huizen. Ook bij het vinden van een huurhuis is het inschakelen van een makelaar een verstandige keuze. Je makelaar kan je adviseren over welk soort woning het beste bij je past en in welke buurt deze het meest geschikt is.

Lees verder

Appartementen

Het kopen van een appartement in Amsterdam is een ander verhaal dan wanneer je een huis of vrijstaande villa koopt. Je hebt namelijk niet alleen te maken met buren links en rechts van je, maar vaak ook boven of onder je. Dit zorgt ervoor dat de grond waar het gebouw op staat van meerdere mensen tegelijk is. Dit kan voor ingewikkelde constructies zorgen wanneer je wilt weten welke kosten er nog meer bij komen wanneer je het appartement wilt kopen.

Lees verder