Open Huis - 5 oktober van 11:00 tot 15:00 uur

Bekijk nu de deelnemende objecten
Vorige | Volgende

Beethovenstraat 44 - I 1077JJ Amsterdam, Minervabuurt Midden

Huurprijs excl. € 3.000 per maand

Bouwjaar
1906-1930
Woonoppervlakte
115 m²
Aantal kamers
4

Omschrijving

Beethovenstraat 44-I 1077JJ Amsterdam

LUXE GEMEUBILEERD WONEN IN ZUID!!

Prachtig gemeubileerd 3-kamer appartement van ca. 115 m2, gelegen op de hoek van de Beethovenstraat en de Gerrit van der Veenstraat. Ontzettend mooi punt, veel ramen en dus ook veel licht!
Dit appartement is werkelijk van alle luxe voorzien. Naast alle denkbare inbouwapparatuur in de keuken is er een super modern Sonos systeem aanwezig. De elektronica is daardoor eenvoudig te bedienen. Het gehele huis is voorzien van geluidsboxen. Zelfs vanuit het ligbad is het mogelijk uw favoriete serie op tv te volgen op het ingebouwde tv-scherm.
Kortom, echt van alle gemakken voorzien.
De meubilering en stoffering is zeer stijlvol te noemen!! Op de vloer ligt een houten vloer. De wanden en plafonds zijn onlangs opnieuw geschilderd. Turn Key appartement!!

Indeling; hal, toilet met fonteintje, prachtige kastenwand, kamer met wasmachine en droger en volledige kastenwand, ruime slaap/logeer kamer, prachtige woonkamer met half open keuken met kookeiland, master bedroom (met airco), aansluitend de moderne badkamer met ligbad, wastafelmeubel en separate douche.

Deze sfeer moet u echt zelf ervaren!
Wij maken graag een afspraak om deze woning aan u te laten zien.
(LET OP ; AQUARIUM IS UIT DE WONING GEHAALD IVM ONDERHOUD )

Bijzonderheden;
- volledig gemeubileerd en gestoffeerd
- twee slaapkamers (kan gedeeld worden door twee collega's/bekenden)
- gelegen op de hoek van de Beethovenstraat en Gerrit van de Veenstraat in Amsterdam Oud Zuid

***********************

Beethovenstraat 44-I 1077JJ Amsterdam
 
LUXURY FURNISHED LIVING IN SOUTH !!
 
Beautifully furnished 3-room apartment of approximately 115 m2, located on the corner of Beethovenstraat and Gerrit van der Veenstraat. Incredibly beautiful point, lots of windows and therefore lots of light!
This apartment is really equipped with every luxury. In addition to all conceivable built-in appliances in the kitchen, there is a super modern Sonos system. The electronics are therefore easy to operate. The entire house is equipped with sound boxes. Even from the bathtub it is possible to follow your favorite series on TV on the built-in TV screen.
In short, really equipped.
The furniture and upholstery can be called very stylish !! There is a wooden floor on the floor. The walls and ceilings have recently been repainted. Turn Key apartment !!
 
Layout; hall, toilet with hand basin, beautiful cupboard wall, room with washing machine and dryer and full cupboard wall, spacious bedroom / guest room, beautiful living room with half open kitchen with cooking island, master bedroom (with air conditioning), then the modern bathroom with bath, washbasin furniture and separate shower.
 
You really have to experience this atmosphere for yourself!
We are happy to make an appointment to show you this property.
(PAY ATTENTION; AQUARIUM IS TAKEN FROM THE PROPERTY IN CONNECTION WITH MAINTENANCE)
 
Particularities;
- fully furnished
- two bedrooms (can be shared by two colleagues / acquaintances)
- located on the corner of Beethovenstraat and Gerrit van de Veenstraat in Amsterdam Oud Zuid

Lees de volledige omschrijving

Kenmerken

Overdracht

Aanmeldingsdatum
16-01-2020
Status
Beschikbaar
Aanvaarding
in overleg

Bouw

Soort woning
Appartement
Bouwtype
Bestaande bouw
Bouwjaar
1906-1930

Oppervlakten en inhoud

Woonoppervlakte
115 m²
Inhoud
300 m³

Indeling

Totaal aantal kamers
4
Aantal slaapkamers
2
Bekijk alle kenmerken

Advertentie

MVA wijkinformatie: Apollobuurt

De Apollobuurt is een wijk in Amsterdam Zuid en de Boerenwetering, het Noorderamstelkanaal, het Zuideramstelkanaal en de Parnassusweg met het Olympiaplein. De wijk heeft een ruime opzet met villa's, 19e-eeuwse herenhuizen en woningen in de stijl van de Amsterdamse School door elkaar heen. De bewoners zijn over het algemeen hoogopgeleid met gemiddeld een hoger inkomen, het merendeel van de (koop)woningen is relatief groot. Het Hiltonhotel en de Apollohal zijn bijzondere voorzieningen in de Apollobuurt. Amsterdamse School in de Apollobuurt De Apollobuurt is voor het grootste gedeelte gebouwd in de jaren 20 en 30 van de vorige eeuw en dat is te zien aan de huizen; deze zijn voor het merendeel gebouwd in de stijl van de Amsterdamse School. De hele buurt is onderdeel van Plan Zuid, het stedenbouwkundigplan dat architect Berlage begin vorige eeuw voor Amsterdam Zuid presenteerde. Ondanks dat Berlage niet van de Amsterdamse School was, maar van het rationalisme, is de Apollobuurt toch het toonbeeld van Amsterdamse Schoolbouw omdat de architecten van de wijk voor de invulling van Plan Zuid hun inspiratie putten uit de Amsterdamse Schoolstroming. Straten vernoemd naar componisten De Bachstraat, Chopinstraat en de bekende winkelstraat de Beethovenstraat; het is slechts een greep uit de straten in de Apollobuurt die zijn genoemd naar beroemde componisten. Naast aan componisten hebben de straten in dit deel van Amsterdam Zuid hun namen ook te danken aan schilders en goden uit de Griekse mythologie. Voorbeelden hiervan zijn de Titiaanstraat, Leonardostraat en Raphaėlstraat en natuurlijk de Minerva- en Apollolaan, naamgever van de Apollobuurt..

Amsterdam

Amsterdam de Nederlandse hoofdstad, staat bekend om het artistieke erfgoed, het uitgebreide grachtennetwerk en de smalle gevelhuizen, een erfenis uit de Gouden Eeuw. In het Museumkwartier bevinden zich het Van Gogh Museum, het Rijksmuseum met werken van Rembrandt en Vermeer, en het Stedelijk Museum met moderne kunst. Fietsen is onlosmakelijk verbonden met het karakter van de stad en er zijn veel fietspaden. In het centrum van Amsterdam vind je natuurlijk de prachtige grachten waar de stad bekend om staat, maar er is nog zo veel meer.

Schakel een MVA/NVM makelaar in om te huren in Nederland

Het werkgebied van een makelaar reikt verder dan alleen het kopen of verkopen van huizen. Ook bij het vinden van een huurhuis is het inschakelen van een makelaar een verstandige keuze. Je makelaar kan je adviseren over welk soort woning het beste bij je past en in welke buurt deze het meest geschikt is.

Lees verder

Appartementen

Het kopen van een appartement in Amsterdam is een ander verhaal dan wanneer je een huis of vrijstaande villa koopt. Je hebt namelijk niet alleen te maken met buren links en rechts van je, maar vaak ook boven of onder je. Dit zorgt ervoor dat de grond waar het gebouw op staat van meerdere mensen tegelijk is. Dit kan voor ingewikkelde constructies zorgen wanneer je wilt weten welke kosten er nog meer bij komen wanneer je het appartement wilt kopen.

Lees verder