Vorige | Volgende

Beethovenstraat 63 II 1077HN Amsterdam, Beethovenbuurt

Huurprijs € 1.950 per maand

Bouwjaar
1928
Woonoppervlakte
80 m²
Aantal kamers
3

Omschrijving

Uniek appartement van ca. 80 m op de 2e verdieping op een geweldige locatie in Oud Zuid! De woning wordt ongemeubileerd verhuurd!

Het appartement is ruimtelijk ingedeeld. Bestaat uit 2 slaapkamers, ruime badkamer, balkon, ruime woonkamer en open keuken met bar.

Indeling
Dit appartement betreft een ruim 3 kamer appartement van ca. 80 m gelegen op de tweede verdieping. Via de gemeenschappelijke trappengang komt u aan op de tweede verdieping. U komt binnen in de hal, die toegang verleent tot alle vertrekken. Aan de achterkant van het appartement zijn de twee slaapkamers gelegen. Beide slaapkamers verlenen toegang tot het balkon. In het midden van de hal bevindt zich de badkamer, die bestaat uit een douche, ligbad en wastafel. De woonkamer met openkeuken met barretje biedt uitzicht over de gezellige Beethovenstraat. De keuken heeft diverse inbouw apparatuur zoals een oven, vaatwasser en inductiekookplaat. Bij de keuken is er tevens een gescheiden berging die voorzien is van wasmachine en droger.

Locatie
De woning is gelegen in stadseel Amsterdam Zuid. Er zijn diverse winkels en horecavoorzieningen in de straat en nabije omgeving, ook de Zuidas bevindt zich op loopafstand. Verschillende routes brengen u binnen een paar minuten op de ringweg A10, en het openbaar vervoer met goede verbindingen naar het centrum, centraal station en luchthaven Schiphol stopt praktisch voor de deur. De Beethovenstraat heeft een grote diversiteit aan (mode)winkels, delicatessenwinkels, een grote AH-supermarkt, een viswinkel, een bakker, keurslager en diverse gezellige eet- en drinkgelegenheden

Bijzonderheden:
- Het appartement is voorzien van een mooie houten vloer
- Oppervlakte ca. 80 m
- Gestoffeerd
- Exclusief gas, water, licht & internet
- Niet beschikbaar voor woningdelers.
- Beschikbaar per mei 2021

++++++++++


Unique apartment of 80 m on the 2nd floor in a great location in the Oud Zuid! The apartment is unfurnished!

The apartment has aspacious layout. It consists of 2 bedrooms, bathroom, balcony, spacious living room and open kitchen with bar.

Lay-out
This apartment is a spacious 2 bedroom apartment of about 80 m located on the second floor. Through the common hallway stairs you reach the second floor. You enter the hall which gives access to all rooms. At the back of the apartment the two bedrooms are located. Both bedrooms provide access to the balcony. In the middle of the hall is the bathroom, which includes a shower, bath and sink. The living room with open kitchen with bar overlooks the cozy Beethovenstraat. The kitchen has appliances including an oven, dishwasher and induction cooker. In the kitchen there is also a separate storage room equipped with washer and dryer.

Location
The property is located in stadseel Amsterdam Zuid. There are several shops and catering facilities in the street nearby, the South Axis also within walking distance. Several trails take you within a few minutes on the A10, and public transport with good connections to the city center, Central Station and Schiphol Airport stops practically on the doorstep. Beethoven Street has a wide variety of (fashion) shops, delis, a large AH-supermarket, a fish shop, a bakery, butcher and several cozy food and beverages.

Details:
- The apartment has a wooden floor
- Surface about 80 m
- Semi-furnished, meaning curtains and such!
- Excluding gas, water, electricity and internet
- Not available for sharing.
- Available from May 2021
Lees de volledige omschrijving

Kenmerken

Overdracht

Aanmeldingsdatum
2021-04-09
Status
Beschikbaar
Aanvaarding
in overleg

Bouw

Soort woning
tussenverdieping
Bouwtype
Bestaande bouw
Bouwjaar
1928

Oppervlakten en inhoud

Gebruiksoppervlak wonen
80 m²

Indeling

Totaal aantal kamers
3

Energie

Bekijk alle kenmerken

Advertentie

MVA wijkinformatie: Apollobuurt

De Apollobuurt is een wijk in Amsterdam Zuid en de Boerenwetering, het Noorderamstelkanaal, het Zuideramstelkanaal en de Parnassusweg met het Olympiaplein. De wijk heeft een ruime opzet met villa's, 19e-eeuwse herenhuizen en woningen in de stijl van de Amsterdamse School door elkaar heen. De bewoners zijn over het algemeen hoogopgeleid met gemiddeld een hoger inkomen, het merendeel van de (koop)woningen is relatief groot. Het Hiltonhotel en de Apollohal zijn bijzondere voorzieningen in de Apollobuurt. Amsterdamse School in de Apollobuurt De Apollobuurt is voor het grootste gedeelte gebouwd in de jaren 20 en 30 van de vorige eeuw en dat is te zien aan de huizen; deze zijn voor het merendeel gebouwd in de stijl van de Amsterdamse School. De hele buurt is onderdeel van Plan Zuid, het stedenbouwkundigplan dat architect Berlage begin vorige eeuw voor Amsterdam Zuid presenteerde. Ondanks dat Berlage niet van de Amsterdamse School was, maar van het rationalisme, is de Apollobuurt toch het toonbeeld van Amsterdamse Schoolbouw omdat de architecten van de wijk voor de invulling van Plan Zuid hun inspiratie putten uit de Amsterdamse Schoolstroming. Straten vernoemd naar componisten De Bachstraat, Chopinstraat en de bekende winkelstraat de Beethovenstraat; het is slechts een greep uit de straten in de Apollobuurt die zijn genoemd naar beroemde componisten. Naast aan componisten hebben de straten in dit deel van Amsterdam Zuid hun namen ook te danken aan schilders en goden uit de Griekse mythologie. Voorbeelden hiervan zijn de Titiaanstraat, Leonardostraat en Raphalstraat en natuurlijk de Minerva- en Apollolaan, naamgever van de Apollobuurt..

Amsterdam

Amsterdam de Nederlandse hoofdstad, staat bekend om het artistieke erfgoed, het uitgebreide grachtennetwerk en de smalle gevelhuizen, een erfenis uit de Gouden Eeuw. In het Museumkwartier bevinden zich het Van Gogh Museum, het Rijksmuseum met werken van Rembrandt en Vermeer, en het Stedelijk Museum met moderne kunst. Fietsen is onlosmakelijk verbonden met het karakter van de stad en er zijn veel fietspaden. In het centrum van Amsterdam vind je natuurlijk de prachtige grachten waar de stad bekend om staat, maar er is nog zo veel meer.

Schakel een MVA/NVM makelaar in om te huren in Nederland

Het werkgebied van een makelaar reikt verder dan alleen het kopen of verkopen van huizen. Ook bij het vinden van een huurhuis is het inschakelen van een makelaar een verstandige keuze. Je makelaar kan je adviseren over welk soort woning het beste bij je past en in welke buurt deze het meest geschikt is.

Lees verder

Appartementen

Het kopen van een appartement in Amsterdam is een ander verhaal dan wanneer je een huis of vrijstaande villa koopt. Je hebt namelijk niet alleen te maken met buren links en rechts van je, maar vaak ook boven of onder je. Dit zorgt ervoor dat de grond waar het gebouw op staat van meerdere mensen tegelijk is. Dit kan voor ingewikkelde constructies zorgen wanneer je wilt weten welke kosten er nog meer bij komen wanneer je het appartement wilt kopen.

Lees verder