Open Huis - 28 maart van 11:00 tot 15:00 uur

Bekijk nu de deelnemende objecten
Vorige | Volgende

Beethovenstraat 65 - II 1077HN Amsterdam, Beethovenbuurt

Huurprijs € 1.850 per maand

Bouwjaar
1930
Woonoppervlakte
75 m²
Aantal kamers
3

Omschrijving

*** ENGLISH TRANSLATION BELOW ***

TE HUUR; RUIM 3-KAMERAPPARTEMENT MET 2 BADKAMERS GELEGEN OP GOEDE LOCATIE IN DE BEETHOVENSTRAAT.
* 2 delers zijn toegestaan.
** meubels worden verwijderd, er wordt een nieuwe vloer gelegd in het gehele appartement en de muren worden netjes geschilderd.

Adres:
BEETHOVENSTRAAT 65-II TE 1077 HN AMSTERDAM

Omschrijving / ligging:
Het pand is gelegen aan de gezellige Beethovenstraat en ligt centraal in Amsterdam Oud Zuid, het openbaar vervoer (bus en tram) bevinden zich op steenworp afstand en op loopafstand bevindt zich het station WTC.

Indeling:
Appartement gelegen op de tweede verdieping.

Entree; hal, ruime woonkamer met open keuken v.v. apparatuur, gastentoilet, 2 ruime slaapkamers aan de achterzijde met beide toegang tot het balkon. Beide slaapkamers hebben een eigen badkamer. De grote slaapkamer heeft een badkamer v.v. ligbad, toilet en wastafel. De kleinere slaapkamer heeft een badkamer v.v. douche en wastafel.

Oppervlakte:
Ca. 75 m2

Huurcondities:
Huurprijzen zijn exclusief servicekosten en g/w/l.
Minimale huurperiode 1 jaar, daarna onbepaalde tijd.

Waarborgsom:
Ter grootte van een betalingsverplichting van twee maanden huur.

Oplevering:
In overleg. Wordt verwacht per begin oktober i.v.m werkzaamheden in de woning.

Voorbehoud:
Deze informatie is geheel vrijblijvend en houdt enkel een uitnodiging in tot het doen van een voorstel. Een overeenkomst kan dan pas tot stand komen na uitdrukkelijke en schriftelijke instemming van onze opdrachtgever.

Servicekosten:
Nader te bepalen.

Huurprijs:
€ 1.850,-- excl. g/w/l en servicekosten.


*** ENGLISH TRANSLATION ***

FOR RENT; SPACIOUS 2 BEDROOM APARTMENT WITH 2 BATHROOMS LOCATED ON GOOD LOCATION IN THE BEETHOVENSTRAAT.
* 2 sharers are allowed.
** furniture will be removed, a new floor will be laid throughout the apartment and the walls will be neatly painted.

Address:
BEETHOVENSTRAAT 65-II TE 1077 HN AMSTERDAM

Description / location:
The building is located on the cozy Beethovenstraat and is centrally located in Amsterdam Old South, public transport (bus and tram) are a stone's throw away and within walking distance is the station WTC.

Layout:
Apartment located on the second floor.

Entrance; hall, spacious living room with open kitchen with equipment, guest toilet, 2 spacious bedrooms at the back with both access to the balcony. Both bedrooms have their own bathroom. The master bedroom has a bathroom with bath, toilet and sink. The smaller bedroom has a bathroom with shower and sink.

Surface:
Approx. 75 m2

Rental conditions:
Rental prices are exclusive of service costs and g / w / ee.
Minimum rental period 1 year, then indefinite time.

Deposit:
To the extent of a payment obligation of two months rent.

Delivery:
In consultation. Expected from the beginning of October due to work in the home.

Reservation:
This information is entirely without obligation and only includes an invitation to make a proposal. An agreement can only then come about after express and written consent from our client.

Service fee:
To be determined.

Rental price:
€ 1.850, - excl. g / w / e and service costs.
Lees de volledige omschrijving

Kenmerken

Overdracht

Aanmeldingsdatum
21-07-2020
Status
Beschikbaar
Aanvaarding
Per datum

Bouw

Soort woning
bovenwoning
Bouwtype
Bestaande bouw
Bouwjaar
1930

Oppervlakten en inhoud

Woonoppervlakte
75 m²

Indeling

Totaal aantal kamers
3
Bekijk alle kenmerken

Advertentie

MVA wijkinformatie: Apollobuurt

De Apollobuurt is een wijk in Amsterdam Zuid en de Boerenwetering, het Noorderamstelkanaal, het Zuideramstelkanaal en de Parnassusweg met het Olympiaplein. De wijk heeft een ruime opzet met villa's, 19e-eeuwse herenhuizen en woningen in de stijl van de Amsterdamse School door elkaar heen. De bewoners zijn over het algemeen hoogopgeleid met gemiddeld een hoger inkomen, het merendeel van de (koop)woningen is relatief groot. Het Hiltonhotel en de Apollohal zijn bijzondere voorzieningen in de Apollobuurt. Amsterdamse School in de Apollobuurt De Apollobuurt is voor het grootste gedeelte gebouwd in de jaren 20 en 30 van de vorige eeuw en dat is te zien aan de huizen; deze zijn voor het merendeel gebouwd in de stijl van de Amsterdamse School. De hele buurt is onderdeel van Plan Zuid, het stedenbouwkundigplan dat architect Berlage begin vorige eeuw voor Amsterdam Zuid presenteerde. Ondanks dat Berlage niet van de Amsterdamse School was, maar van het rationalisme, is de Apollobuurt toch het toonbeeld van Amsterdamse Schoolbouw omdat de architecten van de wijk voor de invulling van Plan Zuid hun inspiratie putten uit de Amsterdamse Schoolstroming. Straten vernoemd naar componisten De Bachstraat, Chopinstraat en de bekende winkelstraat de Beethovenstraat; het is slechts een greep uit de straten in de Apollobuurt die zijn genoemd naar beroemde componisten. Naast aan componisten hebben de straten in dit deel van Amsterdam Zuid hun namen ook te danken aan schilders en goden uit de Griekse mythologie. Voorbeelden hiervan zijn de Titiaanstraat, Leonardostraat en Raphaëlstraat en natuurlijk de Minerva- en Apollolaan, naamgever van de Apollobuurt..

Amsterdam

Amsterdam de Nederlandse hoofdstad, staat bekend om het artistieke erfgoed, het uitgebreide grachtennetwerk en de smalle gevelhuizen, een erfenis uit de Gouden Eeuw. In het Museumkwartier bevinden zich het Van Gogh Museum, het Rijksmuseum met werken van Rembrandt en Vermeer, en het Stedelijk Museum met moderne kunst. Fietsen is onlosmakelijk verbonden met het karakter van de stad en er zijn veel fietspaden. In het centrum van Amsterdam vind je natuurlijk de prachtige grachten waar de stad bekend om staat, maar er is nog zo veel meer.

Schakel een MVA/NVM makelaar in om te huren in Nederland

Het werkgebied van een makelaar reikt verder dan alleen het kopen of verkopen van huizen. Ook bij het vinden van een huurhuis is het inschakelen van een makelaar een verstandige keuze. Je makelaar kan je adviseren over welk soort woning het beste bij je past en in welke buurt deze het meest geschikt is.

Lees verder

Appartementen

Het kopen van een appartement in Amsterdam is een ander verhaal dan wanneer je een huis of vrijstaande villa koopt. Je hebt namelijk niet alleen te maken met buren links en rechts van je, maar vaak ook boven of onder je. Dit zorgt ervoor dat de grond waar het gebouw op staat van meerdere mensen tegelijk is. Dit kan voor ingewikkelde constructies zorgen wanneer je wilt weten welke kosten er nog meer bij komen wanneer je het appartement wilt kopen.

Lees verder