Vorige | Volgende

Beethovenstraat 81 II 1077HP Amsterdam, Apollobuurt

Huurprijs € 4.500 per maand

Bouwjaar
1930
Woonoppervlakte
212 m²
Aantal kamers
6

Omschrijving

Royaal perfect gerenoveerd appartement van 212 m˛ met een riante woonkamer, sfeervolle woonkeuken, 4 ruime slaapkamers, twee badkamers en een groot balkon gelegen in een uitstekend onderhouden appartementencomplex met LIFT.

Door de hoekligging heeft het appartement opvallend veel lichtinval en bovendien heeft de woning een hoogwaardig afwerkingsniveau. Bijzondere detaillering, een prachtige houten visgraatvloer, luxe woonkeuken, 2 fraaie badkamers en alles is strak gestuukt en geschilderd. In de onderbouw is nog een eigen berging van 23 m2.

De woning ligt op een toplocatie in Amsterdam Zuid, om de hoek van de winkels in de Beethovenstraat, de Zuidas, het Beatrixpark en station Zuid/WTC. Ook liggen er diverse basis- en middelbare scholen op loopafstand.

BIJZONDERHEDEN
- Huurprijs appartement € 4.500,- per maand inclusief stoffering, exclusief nutsvoorzieningen.
- Huurperiode: minimaal 12 maanden en daarna voor onbepaalde tijd.
- Waarborgsom 2 maanden huur.
- Voorschot servicekosten € 300,- per maand.
- Masterbedroom voorzien van airconditioning.
- Gelegen in een fraai complex met lift.

Deze informatie is met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Wij aanvaarden echter geen enkele aansprakelijkheid voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Koper heeft zijn eigen onderzoeksplicht naar alle zaken, die voor hem van belang zijn. Met betrekking tot deze woning is ons kantoor de makelaar van verkoper.

Wij adviseren u een NVM/MVA Makelaar in te schakelen, die u met zijn deskundigheid zal bijstaan in het aankoopproces. Indien u geen professionele begeleiding wenst in te schakelen, acht u zich volgens de wet deskundig genoeg om alle zaken, die van belang zijn, te kunnen overzien. De Algemene Consumentenvoorwaarden van de NVM zijn van toepassing.
Lees de volledige omschrijving

Kenmerken

Overdracht

Service kosten
&euro,  , 300 p/m
Aanmeldingsdatum
28-01-2021
Status
Beschikbaar
Aanvaarding
in overleg

Bouw

Soort woning
bovenwoning
Bouwtype
Bestaande bouw
Bouwjaar
1930

Oppervlakten en inhoud

Woonoppervlakte
212 m²
Externe bergruimte
23 m²
Inhoud
730 m³

Indeling

Totaal aantal kamers
6
Aantal slaapkamers
4
Bekijk alle kenmerken

Meer informatie

Advertentie

Amsterdam

Amsterdam de Nederlandse hoofdstad, staat bekend om het artistieke erfgoed, het uitgebreide grachtennetwerk en de smalle gevelhuizen, een erfenis uit de Gouden Eeuw. In het Museumkwartier bevinden zich het Van Gogh Museum, het Rijksmuseum met werken van Rembrandt en Vermeer, en het Stedelijk Museum met moderne kunst. Fietsen is onlosmakelijk verbonden met het karakter van de stad en er zijn veel fietspaden. In het centrum van Amsterdam vind je natuurlijk de prachtige grachten waar de stad bekend om staat, maar er is nog zo veel meer.

Schakel een MVA/NVM makelaar in om te huren in Nederland

Het werkgebied van een makelaar reikt verder dan alleen het kopen of verkopen van huizen. Ook bij het vinden van een huurhuis is het inschakelen van een makelaar een verstandige keuze. Je makelaar kan je adviseren over welk soort woning het beste bij je past en in welke buurt deze het meest geschikt is.

Lees verder

Appartementen

Het kopen van een appartement in Amsterdam is een ander verhaal dan wanneer je een huis of vrijstaande villa koopt. Je hebt namelijk niet alleen te maken met buren links en rechts van je, maar vaak ook boven of onder je. Dit zorgt ervoor dat de grond waar het gebouw op staat van meerdere mensen tegelijk is. Dit kan voor ingewikkelde constructies zorgen wanneer je wilt weten welke kosten er nog meer bij komen wanneer je het appartement wilt kopen.

Lees verder