Open Huis - 28 maart van 11:00 tot 15:00 uur

Bekijk nu de deelnemende objecten
Vorige | Volgende

Begoniastraat 14 vrd 1031XR Amsterdam

Woonoppervlakte
75 m²
Aantal kamers
2

Omschrijving

De woningen in de Begoniastraat zijn prachtig om te zien. De zeven benedenwoningen met tuin hebben een woonoppervlakte van 38 mē tot en met 77 mē. Bij de zeven bovenwoningen geniet je van minimaal 69 mē tot en met maar liefst 78 mē.

Huisnummers 2 en 2a zijn twee eengezinswoningen van ca. 90 mē met een heerlijke tuin op het oosten. Fantastisch toch! De verkoop van deze woningen verloopt via een 'verkoop bij inschrijving'. De koopsom is een vanaf prijs. Meer informatie over de verkoop bij inschrijving volgt rondom verkoop.

De koopsom is inclusief keuken waardecheque, sanitair en 50 jaar afgekochte erfpacht. Je favoriete woning gevonden? Sla je voorkeuren alvast op in je account. Zodra de verkoop start volgt meer informatie, zoals de verkoopcontracttekeningen en meer. Indien je nog vragen hebt, neem gerust contact op met het verkoopteam.

-

Lees de volledige omschrijving

Kenmerken

Overdracht

Aanmeldingsdatum
19-10-2020
Status
Verkocht onder voorbehoud
Aanvaarding
In overleg

Bouw

Soort woning
- Complete aanbod -
Bouwtype
Nieuwbouw

Oppervlakten en inhoud

Woonoppervlakte
75 m²

Indeling

Totaal aantal kamers
2
Bekijk alle kenmerken

Advertentie

MVA wijkinformatie: Volewijck

De Bloemenbuurt is een wijk uit eind jaren '20 en heeft een typisch dorps karakter. Samen met de Van der Pekbuurt vormt de Bloemenbuurt de zogenoemde Volewijck.