Open Huis - 28 maart van 11:00 tot 15:00 uur

Bekijk nu de deelnemende objecten
Vorige | Volgende

Beijnesweg 9 2031BB Haarlem, Waarderpolder

Koopsom € 1.600.000 

Omschrijving

OBJECT:
Multifunctionele bedrijfsruimte met kantoor, totaal ca. 2462 m˛ vvo.

Beijnesweg 9
totaal ca.1237 m2 vvo

Beijnesweg 11
totaal ca. 1225 m2 vvo

LOCATIE:
Gelegen op het bedrijvenpark “de Waarderpolder” aan de rand van Haarlem en het Spaarne, het grootste bedrijvenpark van Zuid-Kennemerland. Er zijn ca. 850 bedrijven gevestigd, waar 12.000 mensen werken. Van kleinschalige studio’s en werkplaatsen tot omvangrijke bedrijven zoals bijv. grafische en farmaceutische bedrijven zijn er gevestigd.

BEREIKBAARHEID:
De Waarderpolder ligt ideaal ten opzichte van de grote steden in de Randstad en Schiphol, heeft goede verbindingen, volop parkeergelegenheid en de gezellige binnenstad ligt op een paar minuten afstand. De Waarderpolder heeft een NS-station en een bustraject.
Gelegen direct bij de A-200 en de A-9 en 10 minuten van Amsterdam en Schiphol.

VOORZIENINGEN:
- cv
- heather
- toilet
- kantine
- led-verlichting.

PARKEREN:
Er geldt vrij parkeren.

BTW:
Niet van toepassing

SERVICEKOSTEN:
Geen.

BESTEMMING:
Bedrijventerrein; Bestemmingsplan: Bedrijventerrein Waarderpolder, vastgesteld bij raadsbesluit d.d. 14-9-2010

BEZICHTIGING:
Uitsluitend op afspraak.

AANVAARDING:
In overleg
Lees de volledige omschrijving

Kenmerken

Overdracht

Aanmeldingsdatum
06-03-2020
Status
Beschikbaar

Bouw

Bouwtype
Bestaande bouw
Bouwjaar
1973

Oppervlakten en inhoud

Bekijk alle kenmerken

Meer informatie

Advertentie

Haarlem

Haarlem ligt op steenworp afstand van Amsterdam, maar heeft een geheel eigen karakter met een bijzondere geschiedenis en cultuur. Met spectaculaire monumenten, waarvan een groot aantal, zoals de Amsterdamse Poort en Sint-Bavokerk, bijna 800 jaar oud zijn, is het geen wonder dat zo veel bekende kunstenaars uit de Gouden Eeuw de pracht van Haarlem wilden vastleggen op doek. Een van de grootste Nederlandse schilders, Frans Hals, staat centraal in het Frans Hals Museum. Maar Haarlem heeft natuurlijk veel meer te bieden. Wat te denken van het Jugendstil treinstation, een van de mooiste stations in het land, de talrijke andere musea, heerlijke restaurants, gezellige cafés en vele winkels. En dan ben je ook nog eens vanuit de stad binnen een oogwenk in de uitgestrekte duinen of het strand!

Jouw aankoopmakelaar kent de markt door en door

Wanneer jij een aankoopmakelaar inschakelt die is aangesloten bij de MVA of NVM, weet je zeker dat jouw makelaar goed bekend is met de desbetreffende markt. Zeker wanneer huizenprijzen turbulent zijn, kan je ervan uitgaan dat jouw makelaar oog heeft voor de vele aspecten die daarbij een rol spelen.

Lees verder