Open Huis - 28 maart van 11:00 tot 15:00 uur

Bekijk nu de deelnemende objecten
Vorige | Volgende

Beitelstraat 11 1135KX Edam, Edam-Industriegebied

Koopsom € 169.000 

Omschrijving

TE KOOP: Praktische bedrijfsruimte met verdieping!

Gelegen op een gewild bedrijventerrein in Edam met een goede bereikbaarheid. Een brede toegangsweg met parkeergelegenheid voor de deur. Een centrale ligging dichtbij uitvalswegen ten opzichte van Amsterdam, Hoorn en Purmerend.

Het pand is 5,5m breed en 12m diep met een BVO van 66mē op de begane grond en 66mē op de 1e verdieping, totaal 132mē BVO. Uitermate geschikt voor bijvoorbeeld opslag van materiaal, auto’s of uw camper of boot.

Voorzien van betonnen begane grondvloer (vloerdruk 1000 kg/mē) en betonnen verdiepingsvloer. Voorzien van elektra, alarminstallatie en een overheaddeur voorzien van loopdeur. Zo hoef je niet de hele deur te openen om naar binnen te gaan. De 1e verdieping is bereikbaar middels een vaste trap.

Aanvaarding: In overleg.

Bent je nieuwsgierig geworden? Wij nodigen u graag uit voor een bezichtiging!
Lees de volledige omschrijving

Kenmerken

Overdracht

Aanmeldingsdatum
07-03-2020
Status
Beschikbaar

Bouw

Bouwtype
Bestaande bouw
Bouwjaar
1998

Oppervlakten en inhoud

Bekijk alle kenmerken

Advertentie

Jouw aankoopmakelaar kent de markt door en door

Wanneer jij een aankoopmakelaar inschakelt die is aangesloten bij de MVA of NVM, weet je zeker dat jouw makelaar goed bekend is met de desbetreffende markt. Zeker wanneer huizenprijzen turbulent zijn, kan je ervan uitgaan dat jouw makelaar oog heeft voor de vele aspecten die daarbij een rol spelen.

Lees verder