Vorige | Volgende

Beitelstraat 49 1135KV Edam, Edam-Industriegebied

Omschrijving

BEDRIJFSUNIT VOOR VIS-/VLEESVERWERKING/CATERING TE KOOP/TE HUUR.

Op goede en prima bereikbare lokatie op bedrijventerrein Oosthuizerweg in Edam is deze solide bedrijfsunit met verdieping in VERKOOP/VERHUUR gekomen.

De begane grond is momenteel compleet ingericht voor vis- of vleesverwerking met o.a. tegelvloer en tegelwanden, koelcel, vriescel, RVS werkbanken, snijtafel en spoelbak, systeemplafond met lichtarmaturen, afvoerput, wateraansluitingen en pantry.
Een vis- of vleeshandelaar kan voor de deur twee verkoopwagens stallen.

De unit is gelegen aan een brede en dus goed toegankelijke straat en heeft een eigen voorerf van 62 m2 waarop 3 auto's (of 2 verkoopwagens) kunnen worden geparkeerd.

De unit meet bruto 9 x 7.35 = 66 mē, netto 8.29 x 7.12 = 59 mē.
Vrije hoogte begane grond ca. 3.30 meter.

Indeling:
Begane grond: 59 mē netto werkruimte met koelcel, vriescel, keukenblokje, bergkast en zelfstandige entree/hal met trapopgang naar de verdieping.
1e Verdieping: eveneens 59 m2 bestaande uit overloop, toilet, bergkast en een nette kantoorruimte/werkruimte met keukenblok, CV-opstelling en systeemplafond met lichtarmaturen.
Alles is direct klaar voor gebruik!

Deze bedrijfsruimte is onder meer voorzien van een overheaddeur, uitgebreid elektra met krachtstroom, betonnen vloeren, centrale verwarming en verkeert in prima staat. Bouwjaar 1998.
Lees de volledige omschrijving

Kenmerken

Overdracht

Aanmeldingsdatum
21-06-2019
Status
Verkocht onder voorbehoud

Bouw

Soort object
Bedrijfsruimte
Bouwtype
Bestaande bouw
Bouwjaar
1998

Oppervlakten en inhoud

Opp bedrijfshal
118 m²
Opp terrein
62 m²
Bekijk alle kenmerken

Meer informatie

Advertentie