Open Huis - 28 maart van 11:00 tot 15:00 uur

Bekijk nu de deelnemende objecten
Vorige | Volgende

Bekslaan 54 2114CA Vogelenzang, Verspreide huizen Vogelenzang

Vraagprijs € 1.200.000 

Omschrijving

Op een unieke locatie en met een mooi uitzicht over de bollenvelden en water welke in verbinding staat met de Leidsevaart ligt deze prachtige bouwkavel van 4046 m2 eigen grond voor het bouwen van een vrijstaande villa met bijgebouw.

Het bestemmingsplan biedt de mogelijkheid voor het bouwen van een vrijstaand woonhuis met een nokhoogte van ca. 11 meter, een goothoogte van ca. 6 meter en de mogelijkheid om het geheel te onder kelderen zodat er 4 woonlagen gerealiseerd kunnen worden. Het bouwvlak van de villa mag ca. 10x12 meter zijn en het bouwvlak van het bijgebouw (1 laag) mag ca. 10x5 meter zijn.

De zonnige kavel wordt omzoomd door eeuwenoude bomen waardoor zowel in de tuin als straks in uw villa uw privacy gegarandeerd is. Aan de achterzijde is de kavel gelegen aan het water (recht van overpad) met gebruik van een exclusieve gezamenlijke haven. Vanuit deze haven is er een open verbinding met de Leidsevaart, zodat u op een mooie zomeravond naar bijv. Haarlem of Leiden kunt varen of ís winters kunt schaatsen. In deze oase van rust bevinden zich uitstekende voorzieningen w.o. winkels, sportclubs, restaurants maar ook de ingang van de Waterleidingduinen, het strand van Langevelderslag/Zandvoort en diverse uitvalswegen naar Amsterdam, Wassenaar/Den Haag liggen in directe woonomgeving.

Wij laten u graag deze prachtige kavel op unieke locatie zien. Bel voor een afspraak of meer informatie 023-5410900
Lees de volledige omschrijving

Kenmerken

Overdracht

Aanmeldingsdatum
11-12-2018
Status
Beschikbaar

Bouw

Bouwtype
Bestaande bouw
Bouwjaar
nvt

Oppervlakten en inhoud

Bekijk alle kenmerken

Advertentie

Jouw aankoopmakelaar kent de markt door en door

Wanneer jij een aankoopmakelaar inschakelt die is aangesloten bij de MVA of NVM, weet je zeker dat jouw makelaar goed bekend is met de desbetreffende markt. Zeker wanneer huizenprijzen turbulent zijn, kan je ervan uitgaan dat jouw makelaar oog heeft voor de vele aspecten die daarbij een rol spelen.

Lees verder