Vorige | Volgende

Belgieplein 17 1066RC Amsterdam, Belgiëplein e.o.

Bouwjaar
1994
Woonoppervlakte
92 m²
Aantal kamers
3

Omschrijving

*** FOR ENGLISH SEE BELOW ***

Zeer licht en royaal 3-kamer APPARTEMENT gelegen op de 3e etage met een ZONNIG BALKON gelegen op het zuiden en een inpandige BERGING. De erfpacht is eeuwigdurend afgekocht !
Het complex is voorzien van een lift en maakt het appartement daarom gemakkelijk bereikbaar.
Het appartement is zeer centraal gelegen in het winkelgebied BelgiŽplein. Hier vindt u een divers aanbod van winkels voor uw dagelijkse boodschappen, speciaalzaken en horecagelegenheden. Ook beschikt Nieuw-Sloten over goede basisscholen en middelbare scholen en recreatiegebieden zoals het Nieuwe Meer, de Sloterplas en het Amsterdamse Bos. Op zoek naar sportfaciliteiten? Er bevinden zich diverse sportverenigingen in de omgeving.
Het openbaar vervoer is zeer direct gelegen nabij de woning. Tramlijn 2 staat in directe verbinding met het Centraal Station en ook de bushalte met lijn 61 en 69 is dicht in de buurt te vinden.
Diverse uitvalswegen zoals A4, A5, A9 en A10 maken omliggende dorpen en steden gemakkelijk te bereiken zoals Haarlem, Amstelveen, Hoofddorp en Schiphol.
Voldoende parkeergelegenheden in de directe omgeving.

Totaal woonoppervlak ca. 92 m2.
Inhoud ca. 283 m3.
Bouwjaar ca. 1994.

Indeling appartementencomplex: royale afgesloten entree met bellenpaneel, brievenbussen, trapopgang en lift.

Indeling appartement: royale hal met uitgebreide meterkast, lichte toiletruimte, ruim opgezette en zeer lichte woonkamer gelegen aan de voorzijde met grote raampartijen en een schuifpui naar het zonnige balkon, de keuken is gesitueerd aan de achterzijde van de woning en voorzien van een keukenblok met witte kasten, een kunststof werkblad en een afzuigkap. Tevens bevindt zich hier een CV kast met de mechanische ventilatie unit. De 2 fijne slaapkamers zijn gelegen aan de achterzijde van de woning, ruime badkamer voorzien van een inloopdouche, wastafel met planchet en spiegel en een wasmachine aansluiting.

Oplevering in overleg.

Servicekosten bedragen Ä 200,29 per maand.

Eigendom belast met eeuwigdurende erfpacht. De canon is eeuwigdurend afgekocht.

Bijzonderheden:
- CV (Nefit)
- Uitgebreide meterkast (glasvezelaansluiting aanwezig).
- De gehele woning is voorzien van dubbele beglazing.
- Zonnig balkon gelegen op het zuiden!
- Inpandige berging met voldoende opbergmogelijkheden.
- Royale woonkamer met veel daglichttoetreding.
- 2 fijne slaapkamers.


**** ENGLISH VERSION ****
Very bright and spacious 3-room apartment located on the 3rd floor with a sunny balcony facing south and a storage room. The leasehold is purchased in perpetuity!
The complex has an elevator and therefore makes the apartment easily accessible.
The apartment is very centrally located in the shopping area BelgiŽplein. Here you will find a variety of stores for your daily needs, specialty stores and restaurants. Nieuw-Sloten also has good primary and secondary schools and recreational areas such as the Nieuwe Meer, the Sloterplas and the Amsterdamse Bos. Looking for sports facilities? There are several sports clubs in the area.
Public transport is very close to the house. Tram 2 is in direct connection with Central Station and the bus stop with lines 61 and 69 is nearby.
Various roads such as A4, A5, A9 and A10 make surrounding villages and cities such as Haarlem, Amstelveen, Hoofddorp and Schiphol easily accessible.
Ample free parking in the immediate vicinity.

Total living area approx 92 m2.
Capacity approx 283 m3.
Built in 1994.

Layout apartment complex: spacious closed entrance with doorbells, mailboxes, staircase and elevator.

Layout apartment: spacious hall with utlity cupboard, bright toilet, spacious and very bright living room located at the front with large windows and a sliding door to the sunny balcony, the kitchen is located at the rear of the house and equipped with a kitchenette with white cabinets, a plastic worktop and a hood. Also here is a cabinet with the mechanical ventilation unit. The 2 fine bedrooms are located at the rear of the house, spacious bathroom with a shower, washbasin with shelf and mirror and a washing machine connection.

Delivery in consultation.

Service costs are Ä 200.29 per month.

Property encumbered with perpetual ground lease. The canon is paid for in perpetuity.

Specifics:
- Central heating (Nefit)
- Extensive meter cupboard (fiber connection available).
- The whole house has double glazing.
- Sunny balcony facing south!
- Indoor storage with ample storage space.
- Spacious living room with natural light.
- 2 fine bedrooms.
Lees de volledige omschrijving

Kenmerken

Overdracht

Aanmeldingsdatum
2021-04-09
Status
Verkocht onder voorbehoud
Aanvaarding
in overleg

Bouw

Soort woning
Portiekflat
Bouwtype
Bestaande bouw
Bouwjaar
1994

Oppervlakten en inhoud

Gebruiksoppervlak wonen
92 m²

Indeling

Totaal aantal kamers
3

Energie

Bekijk alle kenmerken

Advertentie

MVA wijkinformatie: Sloter-/Riekerpolder

Sloter/Riekerpolder ligt in stadsdeel Nieuw-West in gemeente Amsterdam, rondom de A4, aan de Nieuwe Meer. Tot 1921 was de Sloter/Riekerpolder een polder in de gemeente Sloten. Daarna werd Sloten geannexeerd door Amsterdam en behoorde de polder dus Amsterdam toe.
Sloter/Riekerpolder: Van polder tot stad
Tot de jaren 20 van vorige eeuw was het poldergebied ten zuidwesten van de stad voor de meeste Amsterdammers onbekend terrein; het was uitsluitend via het water te bereiken en er woonden alleen tuinders en boeren, die met hun tuinderijen verse groenten voor de stad verzorgden. Tot ver in vorige eeuw was het leven er simpel; te midden van de landerijen stonden aan het water gelegen houten huizen, er voeren bootjes met groenten naar de veiling over de Kostverlorenvaart op en neer en het was er volgens de overlevering bijzonder mooi.
Zandwinning uit de Sloterplas
Al eind 19e eeuw verdween een deel van de polder toen de Staatsliedenbuurt werd aangelegd, even later gevolgd door bebouwing volgens Plan West, dat ook een deel van dit gebied in beslag nam. In 1952 begon men met zandwinning voor het ophogen van de weilanden ten noorden van Sloten voor woningbouw in de Westelijke Tuinsteden, te weten Bos en Lommer, Slotermeer, Geuzenveld, Slotervaart, Overtoomse Veld en Osdorp. Hierdoor ontstond de Sloterplas en werd de Nieuwe Meer uitgediept tot 30 meter. De poldermolens die het zand wonnen voor het droogleggen van de polders staan op de Amsteldijk bij de Kalfjeslaan en aan de Haarlemmerweg. Het waterpeil van de Sloter/Riekerpolder ligt nog steeds ver onder Amsterdams stadspeil; op NAP -2.10 m, dat is 1,70 meter lager dan peil van de rest van de stad. Langs de Sloterweg bevindt zich het Siegerpark en aan de Nieuwe Meer ligt sinds 1927 een groot volkstuinencomplex: Ons Buiten. Ook wordt de Sloter/Riekerpolder gekenmerkt door enkele sportparken. Eind 2017 had Sloter/Riekerpolder bijna 14.000 inwoners.

Amsterdam

Amsterdam de Nederlandse hoofdstad, staat bekend om het artistieke erfgoed, het uitgebreide grachtennetwerk en de smalle gevelhuizen, een erfenis uit de Gouden Eeuw. In het Museumkwartier bevinden zich het Van Gogh Museum, het Rijksmuseum met werken van Rembrandt en Vermeer, en het Stedelijk Museum met moderne kunst. Fietsen is onlosmakelijk verbonden met het karakter van de stad en er zijn veel fietspaden. In het centrum van Amsterdam vind je natuurlijk de prachtige grachten waar de stad bekend om staat, maar er is nog zo veel meer.

Jouw aankoopmakelaar kent de markt door en door

Wanneer jij een aankoopmakelaar inschakelt die is aangesloten bij de MVA of NVM, weet je zeker dat jouw makelaar goed bekend is met de desbetreffende markt. Zeker wanneer huizenprijzen turbulent zijn, kan je ervan uitgaan dat jouw makelaar oog heeft voor de vele aspecten die daarbij een rol spelen.

Lees verder

Appartementen

Het kopen van een appartement in Amsterdam is een ander verhaal dan wanneer je een huis of vrijstaande villa koopt. Je hebt namelijk niet alleen te maken met buren links en rechts van je, maar vaak ook boven of onder je. Dit zorgt ervoor dat de grond waar het gebouw op staat van meerdere mensen tegelijk is. Dit kan voor ingewikkelde constructies zorgen wanneer je wilt weten welke kosten er nog meer bij komen wanneer je het appartement wilt kopen.

Lees verder