Open Huis - 28 maart van 11:00 tot 15:00 uur

Bekijk nu de deelnemende objecten
Vorige | Volgende

Belgieplein 71 1066RC Amsterdam, Belgiëplein e.o.

Vraagprijs € 334.000 

Bouwjaar
1994
Woonoppervlakte
79 m²
Aantal kamers
4

Omschrijving

Heerlijk 4-kamer appartement van 79 m2 (bruto 88 m2) met een zonnig balkon gelegen op het zuiden in een mooi onderhouden complex met lift en uitstekend bereikbaar met het openbaar vervoer of de auto en tevens kun je gratis voor de deur parkeren.

LIGGING EN BEREIKBAARHEID
Het appartement ligt gelegen in Nieuw Sloten, een rustige en sociale buurt. De vele groenvoorzieningen en speelmogelijkheden zorgen ervoor dat het een populaire woonbestemming is. Voor de dagelijkse boodschappen kun je terecht bij het winkelcentrum, gelegen op de begane grond van het appartementencomplex. Hier zijn vele winkels waaronder een Albert Heijn supermarkt, apotheek, schoenmaker, kapper, Kruidvat, Dirk supermarkt, sportschool/squashbaan, boekwinkel, Blokker, keurslager, bakker, vishandel, Gall & Gall, Chinees en sushi restaurant.

In de buurt zijn er veel plekken om te recreŽren waaronder Nieuwe Meer, Sloterplas en het Amsterdamse Bos. Kortom een ideale plek om te wonen voor wie enerzijds de mogelijkheden van de stad binnen handbereik wil hebben en anderzijds wil genieten van de natuurlijke omgeving.

Het appartement is goed bereikbaar met de auto. Middels de uitvalswegen (A2-A4-A9 en A10) ben je zo in het centrum van Amsterdam of op Schiphol. Ook met het openbaar vervoer is het appartement goed bereikbaar. Tram 2 heeft een directe verbinding naar het centrum en buslijn 69 heeft een directe verbinding naar Schiphol, en beide bevinden zich voor de deur. In de omgeving heeft u geen parkeervergunning nodig en kunt u gratis parkeren.

INDELING
Het appartement is gelegen op eerste verdieping van een prachtig complex met lift.

Middels de voordeur bereik je de hal die toegang geeft tot alle vertrekken. De slaapkamers bevinden zich aan de achterkant van het appartement, waardoor het in de zomer lekker koel blijft in de slaapkamers. De 3e slaapkamer (toegankelijk middels de 2e slaapkamer) is momenteel in gebruik als inloopkast. Er is een separaat toilet aanwezig. De badkamer is voorzien van een ligbad/douche en wastafel. De lichte woonkamer geeft toegang tot het inpandige balkon gelegen op het zuiden, waar je de gehele dag van de zon kunt genieten en droog zit. De prachtige gerenoveerde open keuken (2017) is voorzien van diverse inbouwapparatuur waaronder; Zanussi kookplaat, oven, koel/vries combinatie en vaatwasser.

Tevens vind je in de onderbouw van het complex je eigen berging.

EIGENDOM
Het appartement is gelegen op grond uitgegeven in erfpacht. De canon is afgekocht tot en met 30 september 2042. De algemene bepalingen van 1966 van de gemeente Amsterdam zijn van toepassing.

KADASTRALE AANDUIDING
Het appartementsrecht, rechtgevende op het uitsluitend gebruik van de flatwoning, gelegen op de eerste verdieping van blok 4, met bijbehorende berging gelegen in de onderbouw, plaatselijk bekend als BelgiŽplein 71 te Amsterdam, kadastraal bekend gemeente Sloten, Sectie E, comlexaanduiding 5480-A, appartementsindexnummer 52, uitmakende het negentien/vierduizendvijftigste (19/4050) onverdeeld aandeel in de gemeenschap.

VERENIGING VAN EIGENAARS
De VvE is genaamd "VvE BelgiŽplein" en wordt professioneel beheerd door Munnik VvE Beheer. De maandelijkse bijdrage is Ä141,09 en er is een meerjarenonderhoudsplan aanwezig.

BIJZONDERHEDEN
- Bouwjaar: 1994
- Energielabel C
- Gezonde en actieve VvE
- Heerlijk zonnig inpandig balkon
- Het appartement is volledig geÔsoleerd
- Voldoende gratis parkeergelegenheid nabij het complex
- Woonkamer en keuken zijn eind 2017 volledig gerenoveerd
- Er is een lift aanwezig in het complex
----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Lovely 4-room apartment of 79 m2 (gross 88 m2) with a sunny south-facing balcony in a beautifully maintained complex with lift and easily accessible by public transport or car and you can also park for free in front of the house.

LOCATION AND ACCESSIBILITY
The apartment is located in Nieuw Sloten, a quiet and social neighbourhood. The many green areas and play facilities make it a popular place to live. For your daily shop you can go to the shopping centre, located on the ground floor of the apartment complex. Here you will find many shops including an Albert Heijn supermarket, pharmacy, shoemaker, hairdresser, Kruidvat, Dirk supermarket, gym/squash court, bookshop, Blokker, butcher, bakery, fishmonger, Gall & Gall, Chinese and sushi restaurants.

There are many areas for leisure activities nearby, including Nieuwe Meer, Sloterplas and the Amsterdamse Bos. In short, an ideal place to live for those who want to have the bustle of the city within reach and who want to enjoy the natural environment.

The apartment is easily accessible by car. The motorways (A2-A4-A9 and A10) will take you to the centre of Amsterdam or Schiphol in no time. The apartment is also easily accessible by bus and tram. Tram 2 has a direct connection to the city centre and bus line 69 has a direct connection to Schiphol Airport, both of which are right outside your front door. You do not need a parking permit in the area and you can park for free.

LAYOUT
The apartment is located on the first floor of a beautiful complex with lift.

Walking in through the front door you reach the hall with access to all rooms. The bedrooms are located at the back of the apartment, which keeps the bedrooms nice and cool in summer. The 3rd bedroom (accessible through the 2nd bedroom) is currently used as a walk-in wardrobe. There is a separate toilet. The bathroom has a bath, a separate shower and a washbasin. The bright living room has access to the walled south-facing balcony, where you can enjoy the sun all day and sit in the dry. The beautifully renovated open kitchen (2017) is equipped with various built-in appliances including; Zanussi hob, oven, fridge/freezer and dishwasher.

You will also find your own storage room in the basement of the complex.

PARTICULARS
- Year of construction: 1994
- Energy rating: C
- Healthy and active Owners Association
- Lovely sunny walled balcony
- The apartment is fully insulated
- Plenty of free parking near the complex
- Living room and kitchen were totally renovated at the end of 2017
- There is a lift in the complex
Lees de volledige omschrijving

Kenmerken

Overdracht

Aanmeldingsdatum
19-07-2020
Status
Beschikbaar
Aanvaarding
In overleg

Bouw

Bouwtype
Bestaande bouw
Bouwjaar
1994

Oppervlakten en inhoud

Woonoppervlakte
79 m²

Indeling

Totaal aantal kamers
4
Bekijk alle kenmerken

Meer informatie

Advertentie

MVA wijkinformatie: Sloter-/Riekerpolder

Sloter/Riekerpolder ligt in stadsdeel Nieuw-West in gemeente Amsterdam, rondom de A4, aan de Nieuwe Meer. Tot 1921 was de Sloter/Riekerpolder een polder in de gemeente Sloten. Daarna werd Sloten geannexeerd door Amsterdam en behoorde de polder dus Amsterdam toe.
Sloter/Riekerpolder: Van polder tot stad
Tot de jaren 20 van vorige eeuw was het poldergebied ten zuidwesten van de stad voor de meeste Amsterdammers onbekend terrein; het was uitsluitend via het water te bereiken en er woonden alleen tuinders en boeren, die met hun tuinderijen verse groenten voor de stad verzorgden. Tot ver in vorige eeuw was het leven er simpel; te midden van de landerijen stonden aan het water gelegen houten huizen, er voeren bootjes met groenten naar de veiling over de Kostverlorenvaart op en neer en het was er volgens de overlevering bijzonder mooi.
Zandwinning uit de Sloterplas
Al eind 19e eeuw verdween een deel van de polder toen de Staatsliedenbuurt werd aangelegd, even later gevolgd door bebouwing volgens Plan West, dat ook een deel van dit gebied in beslag nam. In 1952 begon men met zandwinning voor het ophogen van de weilanden ten noorden van Sloten voor woningbouw in de Westelijke Tuinsteden, te weten Bos en Lommer, Slotermeer, Geuzenveld, Slotervaart, Overtoomse Veld en Osdorp. Hierdoor ontstond de Sloterplas en werd de Nieuwe Meer uitgediept tot 30 meter. De poldermolens die het zand wonnen voor het droogleggen van de polders staan op de Amsteldijk bij de Kalfjeslaan en aan de Haarlemmerweg. Het waterpeil van de Sloter/Riekerpolder ligt nog steeds ver onder Amsterdams stadspeil; op NAP -2.10 m, dat is 1,70 meter lager dan peil van de rest van de stad. Langs de Sloterweg bevindt zich het Siegerpark en aan de Nieuwe Meer ligt sinds 1927 een groot volkstuinencomplex: Ons Buiten. Ook wordt de Sloter/Riekerpolder gekenmerkt door enkele sportparken. Eind 2017 had Sloter/Riekerpolder bijna 14.000 inwoners.

Amsterdam

Amsterdam de Nederlandse hoofdstad, staat bekend om het artistieke erfgoed, het uitgebreide grachtennetwerk en de smalle gevelhuizen, een erfenis uit de Gouden Eeuw. In het Museumkwartier bevinden zich het Van Gogh Museum, het Rijksmuseum met werken van Rembrandt en Vermeer, en het Stedelijk Museum met moderne kunst. Fietsen is onlosmakelijk verbonden met het karakter van de stad en er zijn veel fietspaden. In het centrum van Amsterdam vind je natuurlijk de prachtige grachten waar de stad bekend om staat, maar er is nog zo veel meer.

Jouw aankoopmakelaar kent de markt door en door

Wanneer jij een aankoopmakelaar inschakelt die is aangesloten bij de MVA of NVM, weet je zeker dat jouw makelaar goed bekend is met de desbetreffende markt. Zeker wanneer huizenprijzen turbulent zijn, kan je ervan uitgaan dat jouw makelaar oog heeft voor de vele aspecten die daarbij een rol spelen.

Lees verder

Appartementen

Het kopen van een appartement in Amsterdam is een ander verhaal dan wanneer je een huis of vrijstaande villa koopt. Je hebt namelijk niet alleen te maken met buren links en rechts van je, maar vaak ook boven of onder je. Dit zorgt ervoor dat de grond waar het gebouw op staat van meerdere mensen tegelijk is. Dit kan voor ingewikkelde constructies zorgen wanneer je wilt weten welke kosten er nog meer bij komen wanneer je het appartement wilt kopen.

Lees verder