Vorige | Volgende

Belgieplein 76 1066SC Amsterdam, Belgiëplein e.o.

Bouwjaar
1994
Woonoppervlakte
79 m²
Aantal kamers
3

Omschrijving

Ruim en goed gelegen 3-kamer(ca. 79mē) appartement met balkon op het zonnige zuiden en afgekochte erfpacht tot 2042!


*** ENGLISH TRANSLATION BELOW ***


Deze woning valt met name op vanwege de riante en lichte woonkamer en het prettige balkon, gelegen op het zuiden.

Het appartement is gelegen in een moderne wijk vlakbij het winkelcentrum "Nieuw Sloten". Deze buurt is zeer in trek vanwege de centrale ligging, de kind vriendelijkheid en de ruime opzet. Tevens bevinden zich in de wijk ook meerdere heerlijke speelplaatsen voor de kinderen. In een mum van tijd bent u bij diverse sportaccommodaties en het openbaar vervoer. Al deze locaties zijn namelijk op loopafstand. Met voldoende (gratis) parkeergelegenheid en diverse uitvalswegen in de buurt (ring A10, A1, A2 en A9) is de bereikbaarheid uitstekend. Met 20 min. fietsen bent u in Amsterdam-Centrum.

Indeling:
Entree begane grond met algemene trap naar de 1e verdieping. Hier bevinden zich de meterkast en de entree van de woning. De hal is de verdeelsleutel naar alle vertrekken. Het toilet met fonteintje, de badkamer, 2 slaapkamers en de woonkamer met open keuken en eetkamer.

Dankzij de goede ligging is de woonkamer zeer licht en bovendien is hij, dankzij het bijtrekken van de open keuken en eetkamer, zeer ruim. De open keuken bevindt zich in het midden van de woning, zo staat u ook tijdens het koken in contact met de woonkamer.

Dan rest ons alleen nog de badkamer. De badkamer is voorzien van een ligbad met douche, wastafel en wasmachine/droger aansluitingen.

Balkon:
De woning beschikt over een riant balkon gelegen op het zuiden en is te betreden vanuit de woonkamer.

Berging:
Onderin het complex heeft u hier de luxe van een eigen berging van ca. 4 mē.

Bijzonderheden:
- gehele woning voorzien van isolatieglas;
- riante en lichte woonkamer;
- erfpacht is afgekocht t/m 30-09-2042
- alle uitvalswegen, openbaar vervoer en winkels op loopafstand;
- voldoende parkeergelegenheid voor de deur;
- binnen 20 min in centrum Amsterdam.

Hebben wij uw interesse gewekt?
Dan nodigen wij u graag uit om de woning te bezichtigen!


*** ENGLISH TRANSLATION ***


Spacious and well located 3-room (approx. 79mē) apartment with balcony on the sunny south and surrendered leasehold until 2042!

This house stands out in particular because of the spacious and bright living room and the pleasant balcony, located on the south.

The apartment is located in a modern neighborhood near the shopping center "Nieuw Sloten". This neighborhood is very popular because of its central location, child friendliness and spacious layout. There are also several wonderful playgrounds for the children in the neighborhood. You can reach various sports facilities and public transport in no time. All these locations are within walking distance. With sufficient (free) parking and several roads in the area (ring A10, A1, A2 and A9), accessibility is excellent. With 20 minutes cycling you are in the center of Amsterdam.

Layout:
Ground floor entrance with general stairs to the 1st floor. Here are the meter cupboard and the entrance of the house. The hall is the key to all rooms. The toilet with hand basin, the bathroom, 2 bedrooms and the living room with open kitchen and dining room.

Thanks to the good location, the living room is very light and moreover, thanks to the open kitchen and dining room, it is very spacious. The open kitchen is located in the middle of the house, so you are in contact with the living room during cooking.

Then only the bathroom remains. The bathroom has a bath with shower, sink and washer / dryer connections.

Balcony:
The house has a large south-facing balcony and can be accessed from the living room.

Storage room:
At the bottom of the complex you have the luxury of your own storage room of approx. 4 mē.

Particularities:
- entire house with insulating glass;
- spacious and bright living room;
- ground lease has been bought up until 30/09/2042
- all roads, public transport and shops within walking distance;
- sufficient parking space in front of the door;
- within 20 minutes in the center of Amsterdam.

Have we aroused your interest?
Then we would like to invite you to view the property!
Lees de volledige omschrijving

Kenmerken

Overdracht

Aanmeldingsdatum
27-11-2019
Status
Verkocht onder voorbehoud
Aanvaarding
In overleg

Bouw

Bouwtype
Bestaande bouw
Bouwjaar
1994

Oppervlakten en inhoud

Woonoppervlakte
79 m²

Indeling

Totaal aantal kamers
3
Bekijk alle kenmerken

Advertentie

MVA wijkinformatie: Sloter-/Riekerpolder

Sloter/Riekerpolder ligt in stadsdeel Nieuw-West in gemeente Amsterdam, rondom de A4, aan de Nieuwe Meer. Tot 1921 was de Sloter/Riekerpolder een polder in de gemeente Sloten. Daarna werd Sloten geannexeerd door Amsterdam en behoorde de polder dus Amsterdam toe.
Sloter/Riekerpolder: Van polder tot stad
Tot de jaren 20 van vorige eeuw was het poldergebied ten zuidwesten van de stad voor de meeste Amsterdammers onbekend terrein; het was uitsluitend via het water te bereiken en er woonden alleen tuinders en boeren, die met hun tuinderijen verse groenten voor de stad verzorgden. Tot ver in vorige eeuw was het leven er simpel; te midden van de landerijen stonden aan het water gelegen houten huizen, er voeren bootjes met groenten naar de veiling over de Kostverlorenvaart op en neer en het was er volgens de overlevering bijzonder mooi.
Zandwinning uit de Sloterplas
Al eind 19e eeuw verdween een deel van de polder toen de Staatsliedenbuurt werd aangelegd, even later gevolgd door bebouwing volgens Plan West, dat ook een deel van dit gebied in beslag nam. In 1952 begon men met zandwinning voor het ophogen van de weilanden ten noorden van Sloten voor woningbouw in de Westelijke Tuinsteden, te weten Bos en Lommer, Slotermeer, Geuzenveld, Slotervaart, Overtoomse Veld en Osdorp. Hierdoor ontstond de Sloterplas en werd de Nieuwe Meer uitgediept tot 30 meter. De poldermolens die het zand wonnen voor het droogleggen van de polders staan op de Amsteldijk bij de Kalfjeslaan en aan de Haarlemmerweg. Het waterpeil van de Sloter/Riekerpolder ligt nog steeds ver onder Amsterdams stadspeil; op NAP -2.10 m, dat is 1,70 meter lager dan peil van de rest van de stad. Langs de Sloterweg bevindt zich het Siegerpark en aan de Nieuwe Meer ligt sinds 1927 een groot volkstuinencomplex: Ons Buiten. Ook wordt de Sloter/Riekerpolder gekenmerkt door enkele sportparken. Eind 2017 had Sloter/Riekerpolder bijna 14.000 inwoners.

Amsterdam

Amsterdam de Nederlandse hoofdstad, staat bekend om het artistieke erfgoed, het uitgebreide grachtennetwerk en de smalle gevelhuizen, een erfenis uit de Gouden Eeuw. In het Museumkwartier bevinden zich het Van Gogh Museum, het Rijksmuseum met werken van Rembrandt en Vermeer, en het Stedelijk Museum met moderne kunst. Fietsen is onlosmakelijk verbonden met het karakter van de stad en er zijn veel fietspaden. In het centrum van Amsterdam vind je natuurlijk de prachtige grachten waar de stad bekend om staat, maar er is nog zo veel meer.

Jouw aankoopmakelaar kent de markt door en door

Wanneer jij een aankoopmakelaar inschakelt die is aangesloten bij de MVA of NVM, weet je zeker dat jouw makelaar goed bekend is met de desbetreffende markt. Zeker wanneer huizenprijzen turbulent zijn, kan je ervan uitgaan dat jouw makelaar oog heeft voor de vele aspecten die daarbij een rol spelen.

Lees verder