Vorige | Volgende

Bella Vistastraat 286 1096GM Amsterdam

Bouwjaar
2020
Woonoppervlakte
137 m²
Aantal kamers
4

Omschrijving

Bella Vistastraat 268 – tot in de puntjes afgewerkt appartement aan het park

Het Amstelkwartier is nog in ontwikkeling en nu al is de plek ongekend populair. Niet zo vreemd als je bedenkt dat je dicht bij de ring A10 woont, de Amstel praktisch voor de deur langsloopt en je met 5 minuten fietsen in het chique en gezellige Amsterdam-Zuid bent. Op een heel fraai plekje aan Park Somerlust werd in 2020 Somerparc Residences opgeleverd. Een statig gebouw met waardige entree en riante appartementen.

3 slaapkamers en 2 badkamers
Op de 1e verdieping treft u dit schitterende appartement met 3 slaapkamers, 2 badkamers en riant balkon op het zuiden met vrij uitzicht op het park. Smaakvol en tot in de puntjes afgewerkt, zo laat dit appartement zich het beste omschrijven. Alle wanden zijn gesausd, de lichte visgraatvloer is doorgelegd en de keuken en badkamers zijn luxe en in neutrale kleurstelling. Verhuizen en genieten maar.

INDELING
Thuiskomen
De parkeerplaats in de ondergelegen parkeergarage is te koop. Besluit je de parkeerplaats te kopen, dan parkeer je straks de auto en vervolg je binnendoor je weg naar binnen. Neem je de hoofdentree, dan ervaar je bij binnenkomst gelijk het luxe karakter van Somerparc Residences.

Woonkamer en keuken
De woonkamer is ruim 10 meter breed en 5 tot bijna 8 meter lang. De riante oppervlakte lijkt nog groter door de 3 paar openslaande deuren. De Bella Vistastraat is een rustig straatje, dus op het balkon van ruim 14 m2 zit je heerlijk ontspannen en vrij. Aan de overkant geen huizen, maar een park. De greeploze, moderne keuken is voorzien van een spoeleiland met zitgelegenheid, Quooker kraan en inbouwapparatuur van Siemens.

Slaapvertrekken en badkamer
Dat dit appartement 137,2 m2 groot is, zie je terug in de ruime slaapkamers en het feit dat er 2 badkamers en 2 inpandige bergingen zijn. Heel fijn, die aparte ruimte voor je was, voorraad en garderobe. Een van de badkamers is gekoppeld aan de master bedroom. Stap vanuit je bad zo je bed in. Het gevoel van een luxe hotelkamer, maar dan thuis. De 2e badkamer heeft ook een douche en wastafel. Het toilet is apart.

LIGGING
Dat het Amstelkwartier wordt omgetoverd tot woonwijk is een goeie zet geweest. Want wat een fijne plek is dit om te wonen. Veel groen en water, een eigen station ้n perfect bereikbaar via de ring A10. Daarbij fiets je zo naar de Rijnstraat in Amsterdam-Zuid. Veel beter dan dit wordt het niet. In de wijk is volop horeca, zoals Persijn | Dutch Eatery, tHuis aan de Amstel en Floor Restaurant & Lounge. Maar ook sporten en je boodschappen doe je allemaal om de hoek. Aantrekkelijk? We laten je dit prachtige appartement met plezier zien.

BIJZONDERHEDEN
• Appartement uit 2020 met een woonoppervlakte van 137,2 m2
• Ruim balkon van ca. 14 m2 op het zuiden met uitzicht op het park
• Parkeerplaats in de ondergelegen garage te koop voor € 75.000,- k.k.
• Rustige weg aan Park Somerlust
• 3 slaapkamers, 2 badkamers, 2 inpandige bergingen
• Overal openslaande deuren
• Servicekosten voor appartement en parkeerplaats thans € 215,- p.m.
• De jaarlijkse erfpacht canon voor het appartement bedraagt € 5.047,- en voor de parkeerplaats € 108,-. Beide zijn vastgesteld voor 25 jaar. De ingangsdatum van de erfpacht is 1 maart 2018. De algemene bepalingen voortdurende erfpacht 2000 zijn van toepassing. De aanvraag voor de eeuwigdurende erfpacht onder de gunstige voorwaarden is ingediend
• Energielabel A, 7 zonnepanelen voor dit appartement
• Vloerverwarming en stadsverwarming
• Niet-zelfbewoningsclausule van toepassing

Vanzelfsprekend leiden wij u graag rond voor een bezichtiging. Maar, we hebben in deze tijd wel enkele corona voorzorgsmaatregelen. Wij vertellen het u graag bij het inplannen van de bezichtiging.
Bent u ge๏nteresseerd maar wilt u (nog) geen fysieke bezichtiging laat het ons weten, dan kunnen wij u de woning laten zien via videobellen en kunt u aan onze collega alle vragen stellen die u heeft terwijl hij/zij in de woning met u rondloopt.

Deze woning is gemeten volgens de Meetinstructie. De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting. Hoewel wij de woning met veel zorg hebben opgemeten kan het zijn dat er verschillen zijn in de afmetingen. Noch verkoper noch de makelaar accepteert enige aansprakelijkheid voor deze verschillen. De maatvoeringen worden door ons gezien als zuiver indicatief. Indien de exacte maatvoering voor u van belang is, raden wij u aan de maten zelf te (laten) meten.

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Van toepassing zijn de NVM voorwaarden.
Lees de volledige omschrijving

Kenmerken

Overdracht

Aanmeldingsdatum
--
Status
Verkocht onder voorbehoud
Aanvaarding
in overleg

Bouw

Bouwjaar
2020

Oppervlakten en inhoud

Gebruiksoppervlak wonen
137 m²

Indeling

Totaal aantal kamers
4
Aantal badkamers
1

Energie

Bekijk alle kenmerken

Advertentie

MVA wijkinformatie: Omval/Overamstel

De Omval/Overamstel ligt aan de zuidoostzijde van Amsterdam binnen de A10, onder de Amstel en rondom het Amstelstation. Officieel behoort De Omval/Overamstel tot stadsdeel Amsterdam Oost.
Rembrandttoren begin ontwikkeling
Tot eind vorige eeuw werd dit gebied van Amsterdam voornamelijk gebruikt door bedrijven. Zo stond er onder andere een conservenfabriek, een stofzuigerfabriek, een schoensmeerfabriek en was er een kuiperij en fusthandel. Tot 1964 stond in dit deel van Amsterdam ook cacaofabriek Blooker, waarnaar Caf้ Blooker – dat in het voormalige portiershuisje van de fabriek is gevestigd - is genoemd. Eind vorige eeuw keurde de gemeenteraad plannen goed om op dit voormalige industriegebied drie grote kantoortorens te bouwen; de Rembrandttoren, de Mondriaantoren en de Breitnertoren. Tot op de dag van vandaag is de Rembrandttoren het hoogste gebouw van de stad.
Omval/Overamstel: van bedrijventerrein naar woonwijk
Langs de oever van de Amstel is sinds enkele jaren ook stadswijk Amstelkwartier verrezen; een woonwijk tussen de Spaklerweg en Duivendrechtsevaart met luxe appartementen, een park en herbestemming van de voormalige karakteristieke Zuidergasfabriek, waardoor het verleden voelbaar blijft. De komende jaren zullen in deze nieuwe woonbuurt duizenden nieuwe huur- en koopwoningen, maar ook scholen, horeca, een hotel en een haven komen. Kortom, Amstelkwartier wordt een volledig nieuw ontwikkeld gebied in Omval/Overamstel.

Amsterdam

Amsterdam de Nederlandse hoofdstad, staat bekend om het artistieke erfgoed, het uitgebreide grachtennetwerk en de smalle gevelhuizen, een erfenis uit de Gouden Eeuw. In het Museumkwartier bevinden zich het Van Gogh Museum, het Rijksmuseum met werken van Rembrandt en Vermeer, en het Stedelijk Museum met moderne kunst. Fietsen is onlosmakelijk verbonden met het karakter van de stad en er zijn veel fietspaden. In het centrum van Amsterdam vind je natuurlijk de prachtige grachten waar de stad bekend om staat, maar er is nog zo veel meer.

Jouw aankoopmakelaar kent de markt door en door

Wanneer jij een aankoopmakelaar inschakelt die is aangesloten bij de MVA of NVM, weet je zeker dat jouw makelaar goed bekend is met de desbetreffende markt. Zeker wanneer huizenprijzen turbulent zijn, kan je ervan uitgaan dat jouw makelaar oog heeft voor de vele aspecten die daarbij een rol spelen.

Lees verder