Open Huis - 28 maart van 11:00 tot 15:00 uur

Bekijk nu de deelnemende objecten
Vorige | Volgende

Bellamyplein 12 III 1053AS Amsterdam, Bellamybuurt Noord

Vraagprijs € 500.000 

Bouwjaar
1905
Woonoppervlakte
61 m²
Aantal kamers
3

Omschrijving

Bellamyplein 12-III
Superleuk appartement (61m2 NEN gemeten) op een zeer gewilde locatie met vrij uitzicht over het recent, prachtig heringerichte Bellamyplein. Het complex waar het appartement deel van uitmaakt is op EIGEN GROND gelegen.

** See for English below**

INDELING
Het appartement is in 2019 volledig onderhanden genomen en er is gekozen voor een zeer efficiënte en speelse indeling. Omdat er goed nagedacht is over de lay-out is er een appartement gecreëerd dat beschikt over een woonkeuken, een gezellige zit-/tv-hoek, een ruime, moderne badkamer én twee goede (slaap)kamers. Het hele appartement is voorzien van een lichte, mooi doorgelegde, hoogwaardige laminaatvloer (Quick-Step), wat het ruimtelijk gevoel ten goede komt. Ook aan licht geen gebrek! De voorzijde met openslaande deuren tot charmant Frans balkon is gelegen op het zonnige Zuiden en biedt vrij uitzicht over het leuke, groene plein.
De twee (slaap)kamers aan de achterzijde hebben beide toegang tot een klein maar charmant balkon, in de bergkast bevindt zich de cv-ketel.

Opvallend voor een appartement van deze afmeting is de ruime badkamer, er is gekozen voor een moderne speelse zwart/wit kleurencombinatie en een ruime douche. Ook over de woonkeuken is nagedacht! Een volwaardige keuken welke bestaat uit een kastenwand met diverse inbouwapparatuur en een kookeiland welke tevens dient als eettafel, wat weer ten goede komt aan de leefbaarheid van dit unieke appartement.
Kortom een direct te betrekken appartement op een toplocatie! Maak dus snel een afspraak met ons kantoor voor een bezichtiging.

Raadpleeg voor de indeling onze plattegrond.

KENMERKEN APPARTEMENT
- Houten kozijnen voorzien van dubbel glas.
- Verwarming middels Remeha cv-ketel
- Elektra compleet vernieuwd, 8 groepen met aardlekschakelaar.

SPLITSING
- Het pand is op 29 juni 2007 gesplitst, destijds is de fundering vernieuwd en alle vloeren en plafonds
- Het totaal uit te brengen stemmen is 5 deze woning heeft 1 stem
- In de splitsingsakte is het modelreglement d.d. 2006 van toepassing verklaard
- Het appartementsrecht A-3 is voor 1/5e aandeel in de gemeenschap gerechtigd

Traditionele bouw met houten verdiepingsvloeren en een deels pannen gedekt en een deels plat bitumineus gedekt dak.

VERENIGING VAN EIGENAREN
- Actieve VvE, de servicekosten bedragen circa € 91,= per maand
- De vereniging staat ingeschreven in de Kamer van koophandel onder nummer 34388324
- Administratie wordt gedaan door eigenaar begane grond/ 1hg info bij ons bekend
- In kas ca. € 19.000

LOCATIE
Het appartement is op een superlocatie gelegen in het gewilde stadsdeel Amsterdam West, Op steenworp afstand van de hippe Foodhallen, Het Vondelpark en ook het centrum van Amsterdam is op enkele fietsminuten bereikbaar. Omringd met diverse leuke restaurants, winkels en de Ten Catemarkt maakt dit een zeer geliefde locatie.

OPLEVERING
De oplevering is in overleg.


Bellamyplein 12-III
Truly lovely apartment (61m2 NEN measurements) in a very desirable location with an unimpeded view out over the recently and beautifully renovated Bellamyplein. The block in which the apartment is FREEHOLD.

LAYOUT
The apartment was completely renovated in 2019 and a very efficient and whimsical layout was chosen. As a lot of thought was given to the layout, an apartment has been created that has an open kitchen, a welcoming sitting / TV area and spacious and modern bathroom and two decent bedrooms. The entire apartment is fitted throughout with a beautiful, light, high quality laminate floor (Quick-Step), which gives a great feeling of spaciousness. There is also no shortage of light! The front of the building with French windows to a charming small balcony is south facing and offers an unimpeded view out over the green and pleasant square.

The two bedrooms at the rear both have access to a small but charming balcony where there is a storage cupboard with the central heating system.

What is really noticeable for an apartment of this size is the spacious bathroom, where the choice was made for a modern and whimsical black/white colour combination and a spacious shower. Serious thought was also given to the open kitchen. A complete kitchen, which consists of a wall of cabinets with various built-in appliances and a kitchen island that also serves as a dining table, which adds to the quality of living in this unique apartment.

In short, an apartment you could move into immediately in an ideal location. Make an appointment quickly with our office for a viewing.

Please see our plan for the layout.

APARTMENT CHARACTERISTICS
- Wooden window and door frames with double-glazing.
- Central heating supplied by a Remeha central heating boiler
- Electrical wiring completely renewed, 8 groups with a residual current circuit breaker.

DIVISION OF APARTMENTS
- The property was split into apartments on 29 June 2007 and the foundations, all the floors and the ceilings were renovated at the time
- Of the total of 5 votes to be cast, this residence has 1
- The Model Rules dating from 2006 were declared to be applicable in the Deed of Property Division
- The apartment right A-3 is entitled to a one fifth share in the community

Traditional structure with wooden storey floors and partially roofed with tiles and partially with bitumen roofing material.

ASSOCIATION OF OWNERS
- The monthly service costs amount to approximately € 91
- The association is registered with the Chamber of Commerce under the number 34388324
- The owner of the ground floor/1st floor property manages the administration – we have further details
- Approximately € 19,000 in the back account

LOCATION
The apartment is in a wonderful location in the very desirable Amsterdam West urban district. It is a stone’s throw away from the hip Foodhallen, the Vondelpark and the city centre of Amsterdam can be reached in a few minutes by bicycle. Being surrounded by various lovely restaurants, shops and the Ten Catemarkt make this a very popular location.

TRANSFER
The transfer will be in consultation.
Lees de volledige omschrijving

Kenmerken

Overdracht

Aanmeldingsdatum
13-05-2020
Status
Beschikbaar
Aanvaarding
In overleg

Bouw

Bouwtype
Bestaande bouw
Bouwjaar
1905

Oppervlakten en inhoud

Woonoppervlakte
61 m²

Indeling

Totaal aantal kamers
3
Bekijk alle kenmerken

Advertentie

MVA wijkinformatie: Kinkerbuurt

De Kinkerbuurt ligt in Amsterdam-West. Het is een ‘eiland’ tussen de Singelgracht, het Jacob van Lennepkade, de Kostverlorenvaart en de Hugo de Grootgracht. Het hart van de wijk is de Kinkerstraat, waar ook de tramlijnen 7 en 17 rijden. In de Ten Katestraat vind je een dagelijkse markt. Andere belangrijke straten - met winkels en tramlijnen - zijn de Bilderdijkstraat en de De Clerqstraat.

Amsterdam

Amsterdam de Nederlandse hoofdstad, staat bekend om het artistieke erfgoed, het uitgebreide grachtennetwerk en de smalle gevelhuizen, een erfenis uit de Gouden Eeuw. In het Museumkwartier bevinden zich het Van Gogh Museum, het Rijksmuseum met werken van Rembrandt en Vermeer, en het Stedelijk Museum met moderne kunst. Fietsen is onlosmakelijk verbonden met het karakter van de stad en er zijn veel fietspaden. In het centrum van Amsterdam vind je natuurlijk de prachtige grachten waar de stad bekend om staat, maar er is nog zo veel meer.

Jouw aankoopmakelaar kent de markt door en door

Wanneer jij een aankoopmakelaar inschakelt die is aangesloten bij de MVA of NVM, weet je zeker dat jouw makelaar goed bekend is met de desbetreffende markt. Zeker wanneer huizenprijzen turbulent zijn, kan je ervan uitgaan dat jouw makelaar oog heeft voor de vele aspecten die daarbij een rol spelen.

Lees verder

Appartementen

Het kopen van een appartement in Amsterdam is een ander verhaal dan wanneer je een huis of vrijstaande villa koopt. Je hebt namelijk niet alleen te maken met buren links en rechts van je, maar vaak ook boven of onder je. Dit zorgt ervoor dat de grond waar het gebouw op staat van meerdere mensen tegelijk is. Dit kan voor ingewikkelde constructies zorgen wanneer je wilt weten welke kosten er nog meer bij komen wanneer je het appartement wilt kopen.

Lees verder