Vorige | Volgende

Bellamystraat 20 II 1053BL Amsterdam, Bellamybuurt Zuid

Bouwjaar
1900
Woonoppervlakte
51 m²
Aantal kamers
3

Omschrijving

OP STEENWORP AFSTAND VAN DE HALLEN OP TOPLOCATIE IN OUD WEST BIEDEN WIJ AAN DIT SUPER LICHTE EN GOED INGEDEELDE 3 KAMER APPARTEMENT VAN CA. 51 M2 MET BALKON AAN DE VOORZIJDE EN AAN DE ACHTERZIJDE GELEGEN OP DE TWEEDE VERDIEPING. HAL, ROYALE LIVING MET MODERNE OPEN KEUKEN, 2 SLAAPKAMERS, BADKAMER EN 2 BALKONS!

Gelegen in een charmant en mooi ingericht straatje in Oud West om de hoek van De Hallen met leuke restaurants, een bioscoop de 'Filmhallen' en bibliotheek. Op steenworpafstand van verschillende winkels en restaurantjes ook buiten De Hallen zoals Karavaan, de Spaghetteria, Bar Centraal en de Breakfast club. De Ten Kate markt voor de dagelijkse verse boodschappen is om de hoek maar ook diverse supermarkten (Marqt, AH, Dirk) zijn dichtbij. Op loopafstand van het Vondelpark en openbaar vervoer zoals tram 3, 13 en 19 op De Clerqstraat en tram 7 en 17 op de Kinkerstraat. Daarnaast ook goed bereikbaar via uitvalswegen.

ENTREE & HAL
Verzorgd gemeenschappelijk trappenhuis. Eigen entree op de tweede verdieping.

LIVING & OPEN KEUKEN
Lichte en brede living aan de voorzijde gelegen met houten vloerdelen, originele hoge ramen en openslaande deuren naar frans balkons. Lagere bouw aan de overkant geeft veel lucht en licht. Open keuken hoogglans wit met houten blad voorzien van een 4-pits gaskookplaat, een combioven, afzuigkap, koelkast met vriesvak en afwasmachine.

2 BALKONS
Aan de voorzijde een frans balkon met leuk zicht op de nieuw gerichte straat en gelegen op zuiden met veel zon. Een breed balkon aan de achterzijde bereikbaar via openslaande deuren vanuit de masterbedroom.

2 SLAAPKAMERS
Twee slaapkamers aan de achterzijde gelegen, via de hal bereikbaar. Beide kamers voorzien van nette houten vloerdelen. De masterbedroom van ca. 9,5 m2 geeft toegang naar het balkon en de kleinere kamer van ca. 5 m2 heeft een wasmachine aansluiting. De wasmachine kan ook in de keuken geplaatst worden.

BADKAMER
De verzorgde badkamer ligt in het midden van het appartement met een antraciet wandtegel en voorzien van een inloopdouche, wastafel met meubel, en toilet.

BIJZONDERHEDEN:

• Super goed ingedeeld en licht
• Top locatie in Oud West, in een charmante straat
• Erfpacht, canon per jaar is € 66,- tijdvak tot 15/10/2039
• 2 slaapkamers
• 2 balkons
• Parkeervergunning ook geldig in de parkeergarage aan de Bilderdijkkade.


DISCLAIMER
Deze aanmelding is door ons met de grootst mogelijke zorg samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen ervan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief.


ENGLISH

A stone's throw from De Hallen at a super location in Oud West, we offer this super light 2 bedroom apartment with great lay-out of approximately 51 m2 with a balcony at the front and at the rear located at the second floor!
Hall, spacious living room with modern open kitchen, 2 bedrooms, bathroom and 2 balconies!

Located in a charming and beautifully decorated street in Old West around the corner of De Hallen with nice restaurants, a cinema the "Filmhallen" and library. A stone's throw from various shops and restaurants also outside De Hallen such as Karavaan, the Spaghetteria, Bar Central and the Breakfast club. The Ten Kate market for daily fresh groceries is just around the corner, but also various supermarkets (Marqt, AH, Dirk) are close by. Within walking distance of Vondelpark and public transport such as tram 3, 13 and 19 on De Clerqstraat and tram 7 and 17 on Kinkerstraat. In addition, also easily accessible via roads.

ENTRANCE HALL
Well-kept communal staircase. Own entrance on the second floor.

LIVING & OPEN KITCHEN
Light and wide living room at the front with wooden floor, original big windows and folding doors to French balcony. The low building across the street gives a lot of air and light. Open kitchen high-gloss white with wooden top and a 4-burner gas hob, a combi oven, hood, fridge with freezer compartment and dishwasher.

2 BALCONIES
At the front a French balcony with nice view at the redecorated street and facing south with lots of sun. A wide balcony at the rear accessible through patio doors from the master bedroom.

2 BEDROOMS
Two bedrooms located at the rear, accessible through the hall. Both rooms have neat wooden floorboards. The master bedroom of approx. 9.5 m2 gives access to the balcony and the smaller room of approx. 5 m2 has a washing machine connection. The washing machine can also be placed in the kitchen.

BATHROOM
The well-kept bathroom is in the middle of the apartment with an anthracite wall tile and equipped with a shower, basin and toilet.


• Super well lay out and light
• A- location in Old West, in a charming street
• Land lease, ground rent per year is € 66, - period until 15/10/2039
• 2 bedrooms
• 2 balconies
• Parking permit also valid in the parking garage at the Bilderdijkkade.


DISCLAIMER
We have compiled this application with the greatest possible care. On our part, however, no liability is accepted for any incompleteness, inaccuracy or otherwise, or the consequences thereof. All specified sizes and surfaces are indicative.
Lees de volledige omschrijving

Kenmerken

Overdracht

Aanmeldingsdatum
14-03-2020
Status
Onder bod
Aanvaarding
in overleg

Bouw

Soort woning
Appartement
Bouwtype
Bestaande bouw
Bouwjaar
1900

Oppervlakten en inhoud

Woonoppervlakte
51 m²
Inhoud
173 m³

Indeling

Totaal aantal kamers
3
Aantal slaapkamers
2
Bekijk alle kenmerken

Advertentie

MVA wijkinformatie: Kinkerbuurt

De Kinkerbuurt ligt in Amsterdam-West. Het is een ‘eiland’ tussen de Singelgracht, het Jacob van Lennepkade, de Kostverlorenvaart en de Hugo de Grootgracht. Het hart van de wijk is de Kinkerstraat, waar ook de tramlijnen 7 en 17 rijden. In de Ten Katestraat vind je een dagelijkse markt. Andere belangrijke straten - met winkels en tramlijnen - zijn de Bilderdijkstraat en de De Clerqstraat.

Amsterdam

Amsterdam de Nederlandse hoofdstad, staat bekend om het artistieke erfgoed, het uitgebreide grachtennetwerk en de smalle gevelhuizen, een erfenis uit de Gouden Eeuw. In het Museumkwartier bevinden zich het Van Gogh Museum, het Rijksmuseum met werken van Rembrandt en Vermeer, en het Stedelijk Museum met moderne kunst. Fietsen is onlosmakelijk verbonden met het karakter van de stad en er zijn veel fietspaden. In het centrum van Amsterdam vind je natuurlijk de prachtige grachten waar de stad bekend om staat, maar er is nog zo veel meer.

Jouw aankoopmakelaar kent de markt door en door

Wanneer jij een aankoopmakelaar inschakelt die is aangesloten bij de MVA of NVM, weet je zeker dat jouw makelaar goed bekend is met de desbetreffende markt. Zeker wanneer huizenprijzen turbulent zijn, kan je ervan uitgaan dat jouw makelaar oog heeft voor de vele aspecten die daarbij een rol spelen.

Lees verder

Appartementen

Het kopen van een appartement in Amsterdam is een ander verhaal dan wanneer je een huis of vrijstaande villa koopt. Je hebt namelijk niet alleen te maken met buren links en rechts van je, maar vaak ook boven of onder je. Dit zorgt ervoor dat de grond waar het gebouw op staat van meerdere mensen tegelijk is. Dit kan voor ingewikkelde constructies zorgen wanneer je wilt weten welke kosten er nog meer bij komen wanneer je het appartement wilt kopen.

Lees verder