Open Huis - 5 oktober van 11:00 tot 15:00 uur

Bekijk nu de deelnemende objecten
Vorige | Volgende

Bellamystraat 29 1053BG Amsterdam, Bellamybuurt Zuid

Vraagprijs € 1.850.000 

Bouwjaar
2009
Woonoppervlakte
276 m²
Aantal kamers
4
Perceeloppervlakte
206 m²

Omschrijving

BELEGGING

Een bedrijfs-wooncomplex bestaande uit een bedrijfsruimte op de parterre van ca. 120 m2 met daarboven drie zelfstandig woningen van ca. 52 m2 elk. De eerste verdieping heeft een dakterras.
Het geheel wordt leeg opgeleverd en kan eenvoudig gesplitst worden in 4 appartementsrechten. Dit gebouw is ca 9 jaar geleden gebouwd.

Het geheel ligt nabij de Foodhallen en de Ten Kate markt.
Lees de volledige omschrijving

Kenmerken

Overdracht

Aanmeldingsdatum
27-09-2018
Status
Beschikbaar
Aanvaarding
In overleg

Bouw

Bouwtype
Bestaande bouw
Bouwjaar
2009

Oppervlakten en inhoud

Woonoppervlakte
276 m²
Perceeloppervlakte
206 m²

Indeling

Totaal aantal kamers
4
Bekijk alle kenmerken

Advertentie

MVA wijkinformatie: Kinkerbuurt

De Kinkerbuurt ligt in Amsterdam-West. Het is een ‘eiland’ tussen de Singelgracht, het Jacob van Lennepkade, de Kostverlorenvaart en de Hugo de Grootgracht. Het hart van de wijk is de Kinkerstraat, waar ook de tramlijnen 7 en 17 rijden. In de Ten Katestraat vind je een dagelijkse markt. Andere belangrijke straten - met winkels en tramlijnen - zijn de Bilderdijkstraat en de De Clerqstraat.

Amsterdam

Amsterdam de Nederlandse hoofdstad, staat bekend om het artistieke erfgoed, het uitgebreide grachtennetwerk en de smalle gevelhuizen, een erfenis uit de Gouden Eeuw. In het Museumkwartier bevinden zich het Van Gogh Museum, het Rijksmuseum met werken van Rembrandt en Vermeer, en het Stedelijk Museum met moderne kunst. Fietsen is onlosmakelijk verbonden met het karakter van de stad en er zijn veel fietspaden. In het centrum van Amsterdam vind je natuurlijk de prachtige grachten waar de stad bekend om staat, maar er is nog zo veel meer.

Jouw aankoopmakelaar kent de markt door en door

Wanneer jij een aankoopmakelaar inschakelt die is aangesloten bij de MVA of NVM, weet je zeker dat jouw makelaar goed bekend is met de desbetreffende markt. Zeker wanneer huizenprijzen turbulent zijn, kan je ervan uitgaan dat jouw makelaar oog heeft voor de vele aspecten die daarbij een rol spelen.

Lees verder