Vorige | Volgende

Bellamystraat 32 - 34 1053BM Amsterdam, Bellamybuurt Zuid

Huurprijs € 4.950 per maand

Omschrijving

Op een perfect centrale lokatie gelegen riante bedrijfsruimte met vele gebruiksdoeleinden. De ruimte bestaat nu uit vrijwel 1 grote ruimte en is vrij in te delen in meerdere units. Thans is er ook een kantineruimte aangebracht.
De totale oppervlakte bedraagt gebruiksoppervlakte ca. 550 m2 en de vrije hoogte is ca. 3 meter.
De ruimte wordt verwarmd door middel van CV / Heaters.
Aan de voorzijde van het pand bevind zich een vrije privé laad en losruimte
Lees de volledige omschrijving

Kenmerken

Overdracht

Aanmeldingsdatum
23-01-2019
Status
Beschikbaar

Bouw

Soort object
Bedrijfsruimte
Bouwtype
Bestaande bouw
Bouwjaar
1931-1944

Oppervlakten en inhoud

Opp bedrijfshal
550 m²
Bekijk alle kenmerken

Advertentie

MVA wijkinformatie: Kinkerbuurt

De Kinkerbuurt ligt in Amsterdam-West. Het is een ‘eiland’ tussen de Singelgracht, het Jacob van Lennepkade, de Kostverlorenvaart en de Hugo de Grootgracht. Het hart van de wijk is de Kinkerstraat, waar ook de tramlijnen 7 en 17 rijden. In de Ten Katestraat vind je een dagelijkse markt. Andere belangrijke straten - met winkels en tramlijnen - zijn de Bilderdijkstraat en de De Clerqstraat.

Amsterdam

Amsterdam de Nederlandse hoofdstad, staat bekend om het artistieke erfgoed, het uitgebreide grachtennetwerk en de smalle gevelhuizen, een erfenis uit de Gouden Eeuw. In het Museumkwartier bevinden zich het Van Gogh Museum, het Rijksmuseum met werken van Rembrandt en Vermeer, en het Stedelijk Museum met moderne kunst. Fietsen is onlosmakelijk verbonden met het karakter van de stad en er zijn veel fietspaden. In het centrum van Amsterdam vind je natuurlijk de prachtige grachten waar de stad bekend om staat, maar er is nog zo veel meer.

Schakel een MVA/NVM makelaar in om te huren in Nederland

Het werkgebied van een makelaar reikt verder dan alleen het kopen of verkopen van huizen. Ook bij het vinden van een huurhuis is het inschakelen van een makelaar een verstandige keuze. Je makelaar kan je adviseren over welk soort woning het beste bij je past en in welke buurt deze het meest geschikt is.

Lees verder