Open Huis - 28 maart van 11:00 tot 15:00 uur

Bekijk nu de deelnemende objecten
Vorige | Volgende

Bellamystraat 49 1053BG Amsterdam

Huurprijs € 135 per maand

Omschrijving

Meer ruimte nodig?

Het kan bij de Bellamystraat 49 op de begane grond en is per direct beschikbaar! Interesse? Neem dan contact op met ons kantoor voor meer informatie en het inplannen van een bezichtiging!
Lees de volledige omschrijving

Kenmerken

Overdracht

Aanmeldingsdatum
2021-11-02
Status
Beschikbaar
Aanvaarding
direct
Waarborgsom
€ 270

Bouw

Soort woning
Berging
Bouwtype
Bestaande bouw

Oppervlakten en inhoud

Indeling

Aantal badkamers
1

Energie

Bekijk alle kenmerken

Advertentie

MVA wijkinformatie: Kinkerbuurt

De Kinkerbuurt ligt in Amsterdam-West. Het is een ‘eiland’ tussen de Singelgracht, het Jacob van Lennepkade, de Kostverlorenvaart en de Hugo de Grootgracht. Het hart van de wijk is de Kinkerstraat, waar ook de tramlijnen 7 en 17 rijden. In de Ten Katestraat vind je een dagelijkse markt. Andere belangrijke straten - met winkels en tramlijnen - zijn de Bilderdijkstraat en de De Clerqstraat.

Amsterdam

Amsterdam de Nederlandse hoofdstad, staat bekend om het artistieke erfgoed, het uitgebreide grachtennetwerk en de smalle gevelhuizen, een erfenis uit de Gouden Eeuw. In het Museumkwartier bevinden zich het Van Gogh Museum, het Rijksmuseum met werken van Rembrandt en Vermeer, en het Stedelijk Museum met moderne kunst. Fietsen is onlosmakelijk verbonden met het karakter van de stad en er zijn veel fietspaden. In het centrum van Amsterdam vind je natuurlijk de prachtige grachten waar de stad bekend om staat, maar er is nog zo veel meer.

Schakel een MVA/NVM makelaar in om te huren in Nederland

Het werkgebied van een makelaar reikt verder dan alleen het kopen of verkopen van huizen. Ook bij het vinden van een huurhuis is het inschakelen van een makelaar een verstandige keuze. Je makelaar kan je adviseren over welk soort woning het beste bij je past en in welke buurt deze het meest geschikt is.

Lees verder