Vorige | Volgende

Bellamystraat 6 1053BL Amsterdam, Bellamybuurt Zuid

Huurprijs € 1.900 per maand

Omschrijving

Uitstekend gelegen winkel/kantoorruimte gesitueerd aan de Bellamystraat 6 in het hartje van Amsterdam-West. Het object bevindt zich tussen meerdere cafés, winkels en restaurants. Tevens ligt het op steenworp afstand van de Hallen, wat zorgt voor een continuďteit en diversiteit van aanwezigen. Ook is er wekelijks de Ten Katemarkt op nog geen 30 meter afstand. Amsterdam-West wordt steeds populairder voor bewoners en ondernemers. De ruimte zelf is goed onderhouden en kan worden ingericht voor een winkelruimte, (kleinschalige) dienstverlener en/of kantoor.

OPPERVLAKTE
De totale oppervlakte bedraagt ca. 76 m˛ v.v.o., dit is exclusief de buitenruimte (opslag) aan de achterkant.

OPLEVERINGSNIVEAU
Het object zal casco worden verhuurd.

BEREIKBAARHEID
De winkelruimte is eenvoudig te bereiken middels openbaar vervoer. Er zijn meerdere tramhaltes in de buurt waaronder tram 7, 13 en 17. De ring A10 is binnen enkele minuten te bereiken met de auto.

PARKEREN
In de directe omgeving is betaald parkeren langs de openbare weg van toepassing.

BESCHIKBAARHEID
In overleg.

BIJZONDERHEDEN
- Armatuur aan het plafond (zie foto's) kan overgenomen worden
- Wand in het midden van de ruimte kan blijven staan indien gewenst
- Onderhoud buitenruimte aan de achterzijde is voor de huurder

SERVICEKOSTEN
Niet van toepassing. Huurder draagt zelf zorg voor contracten met de nutsleveranciers.

BTW
Uitgangspunt is dat huurder het gehuurde voor tenminste 90% zal gebruiken voor prestaties die recht geven op aftrek van omzetbelasting. Indien huurder niet BTW-plichtig is zal de BTW-compensatie nader worden vastgesteld.

BESTEMMING
Volgens het vigerende bestemmingsplan is de ruimte o.a. bestemd te worden gebruikt ten behoeve van detailhandel, kantoor of dienstverlening. Voor meer informatie over het bestemmingsplan verwijzen wij u graag naar de website van Ruimtelijke Plannen.

ZEKERHEIDSSTELLING
In een reguliere situatie wordt een waarborgsom of bankgarantie gevraagd van 3 maanden.

HUUROVEREENKOMST
Voor de vastlegging van de afspraken tussen huurder en verhuurder wordt gebruik gemaakt van de basismodellen van ROZ aangevuld met enkele bijzondere voorwaarden. De huurtermijnen, garanties en betalingen zijn afhankelijk van de afspraken tussen partijen. In beginsel gaan wij uit van een reguliere huurtermijn van 5 jaar met telkenmale een verlengingsmogelijkheid van 5 jaar.

DISCLAIMER
Alle gepresenteerde informatie is met de grootst mogelijke zorg samengesteld. Niettemin aanvaarden wij en de opdrachtgever geen enkele aansprakelijkheid voor eventuele onjuistheden. Elke vorm van aansprakelijkheid voor eventuele schade, direct dan wel indirect, als gevolg van de aangeboden informatie, wordt dan ook door ons en de opdrachtgever uitdrukkelijk afgewezen. Het is uitsluitend bedoeld als uitnodiging tot het uitbrengen van een bod c.q. in onderhandeling te treden.
Lees de volledige omschrijving

Kenmerken

Overdracht

Aanmeldingsdatum
2021-04-01
Status
Beschikbaar
Aanvaarding
In overleg

Bouw

Type
Winkelruimte
Bouwtype
Bestaande bouw

Oppervlakten en inhoud

Bekijk alle kenmerken

Advertentie

MVA wijkinformatie: Kinkerbuurt

De Kinkerbuurt ligt in Amsterdam-West. Het is een ‘eiland’ tussen de Singelgracht, het Jacob van Lennepkade, de Kostverlorenvaart en de Hugo de Grootgracht. Het hart van de wijk is de Kinkerstraat, waar ook de tramlijnen 7 en 17 rijden. In de Ten Katestraat vind je een dagelijkse markt. Andere belangrijke straten - met winkels en tramlijnen - zijn de Bilderdijkstraat en de De Clerqstraat.

Amsterdam

Amsterdam de Nederlandse hoofdstad, staat bekend om het artistieke erfgoed, het uitgebreide grachtennetwerk en de smalle gevelhuizen, een erfenis uit de Gouden Eeuw. In het Museumkwartier bevinden zich het Van Gogh Museum, het Rijksmuseum met werken van Rembrandt en Vermeer, en het Stedelijk Museum met moderne kunst. Fietsen is onlosmakelijk verbonden met het karakter van de stad en er zijn veel fietspaden. In het centrum van Amsterdam vind je natuurlijk de prachtige grachten waar de stad bekend om staat, maar er is nog zo veel meer.

Schakel een MVA/NVM makelaar in om te huren in Nederland

Het werkgebied van een makelaar reikt verder dan alleen het kopen of verkopen van huizen. Ook bij het vinden van een huurhuis is het inschakelen van een makelaar een verstandige keuze. Je makelaar kan je adviseren over welk soort woning het beste bij je past en in welke buurt deze het meest geschikt is.

Lees verder