Vorige | Volgende

Belle van Zuylenlaan 29 1183EE Amstelveen, Kostverloren

Huurprijs € 3.450 per maand

Bouwjaar
1967
Woonoppervlakte
137 m²
Aantal kamers
5

Omschrijving

Nieuw gerenoveerd hoekhuis met 4 slaapkamers en 2 badkamers van ca. 137 m2 met een achtertuin van ca. 35 m2 gelegen op het zuidwesten.

Deze familiewoning is onlangs opgeleverd en klaar om in te trekken. Via de voortuin komt u binnen in een ruime hal waar zich de meterkast, het gastentoilet en een bergruimte/provisiekast onder de trap bevindt. In de trapkast is een water ontharder ge´nstalleerd.
In de ruime woonkamer van bijna 6 meter breed is ruimte voor een riante eettafel en zithoek. Om de hoek aan de voorzijde is de open woonkeuken geplaatst met de nodige inbouwapparatuur waaronder een vaatwasser, inductiekookplaat met afzuiginstallatie, warmwater boiler en een oven. De keuken is voorzien van een sub-zero koelkast.
De woonkamer is tevens voorzien van een airco en vloerverwarming. Via de schuifpui is het mogelijk om de tuin te betreden welke is gelegen op het zuidwesten. De tuin is ook via de straatzijde te betreden, in de tuin is nog een ruime berging voor fietsen en dergelijke.

Op de eerste etage bevinden zich 3 ruime slaapkamers en een badkamer met ligbad, wastafel met meubel, design radiator en een toilet. In de hoofdslaapkamer is een airco unit geplaatst. Via de overloop zijn alle ruimten te bereiken. Op de tweede etage is nog een ruime slaapkamer en een badkamer. Deze badkamer is voorzien van de wasmachine aansluiting, heeft een wastafel met meubel, toilet en inloopdouche.

Deze woning heeft een ideale ligging in een rustige woonwijk met alle winkels van Winkelcentrum Kostverlorenhof op loopafstand. De wijk Kostverlorenhof kenmerkt zich als een kindvriendelijke omgeving met veel groen in de vorm van gazons, parkjes en waterpartijen. Er zijn diverse lagere scholen en kinderopvang in de buurt en ook is er een groot aanbod aan sportclubs.
Verder is deze hoekwoning ook op loop- dan wel fietsafstand van de sneltram richting stadshart Amstelveen of Amsterdam gelegen. Met de auto bent u binnen enkele minuten op de A10 en de A9. Het recentelijk vernieuwde winkelcentrum Groot Gelderlandplein is ook binnen handbereik. Het openbaar vervoer biedt goede verbindingen richting Amsterdam, Schiphol en omstreken, de sneltram (lijn 5) en metro (lijn 51) zijn op vijf minuten loopafstand bereikbaar. Voor de liefhebbers van natuur ligt de groene Middelpolder waar je heerlijk kunt wandelen en fietsen direct om de hoek.

Bijzonderheden
- Recent gerenoveerd. Eerste gebruiker!
- Gestoffeerde woning
- Nieuwe kozijnen en HR glas
- Riant woongedeelte met open keuken
- Achtertuin gelegen op het zuidwesten
- Extra berging in de achtertuin
- Airco en vloerverwarming
- Waterontharder geplaatst
- Huurder draagt de kosten voor gas/water/elektra
- 2 maanden waarborgsom
- oplevering in overleg, kan snel

++++++++++

Newly renovated corner unit of 4 bedrooms, 2 bathrooms of approximately 137 m2 with a backyard of approximately 35 m2 located on the southwest.

This family home was recently completed and is ready to move into. Thru your front yard you enter a grand hall where the utility cupboard, guest toilet and a storage room / pantry under the stairs are located. A water descaler has been installed in the cupboard.
In the spacious living room of almost 6 meters wide is room for a large dining table and lounge area. Around the corner at the front of the house is the open kitchen with the necessary appliances including a dishwasher, induction hob, hot water boiler and oven. The kitchen is equipped with a sub-zero refrigerator.
The living room is also equipped with air conditioning and underfloor heating. Through the sliding doors it is possible to enter the garden which is located on the southwest. The garden is also accessible from the street, in the garden is a storage room for bicycles and the like.

On the second floor are 3 spacious bedrooms and a bathroom with bath, washbasin, radiator and a toilet. The master bedroom is equipped with an A/C unit. Through the landing, all rooms can be reached. On the second floor is a spacious bedroom and a bathroom. This bathroom has a washing machine connection, washbasin, toilet and shower.

This house has an ideal location in a quiet residential area with all stores of shopping center Kostverlorenhof within walking distance. The district Kostverlorenhof is characterized as a child friendly area with lots of green in the form of lawns, parks and water features. There are several elementary school and childcare in the neighborhood and there is also a wide range of sports clubs.
Furthermore, this corner house is within walking or biking distance of the express streetcar to Amstelveen or Amsterdam city center. By car you are within minutes on the A10 and A9. The recently renovated shopping center Groot Gelderlandplein is also within reach. Public transport offers good connections to Amsterdam, Schiphol Airport and surroundings, the express streetcar (line 5) and metro (line 51) are within five minutes walking distance. For lovers of nature is the green Middelpolder where you can walk and cycle just around the corner.

Details
- Recently renovated. First user!
- semi-furnished house
- New window frames and HR glass
- Spacious living area with open kitchen
- Backyard facing southwest
- Extra storage room in the backyard
- Air conditioning and underfloor heating
- Water softener installed
- Tenant bears the costs for gas / water / electricity
- 2 months deposit
- Delivery in consultation, can be fast
Lees de volledige omschrijving

Kenmerken

Overdracht

Aanmeldingsdatum
2021-09-02
Status
Beschikbaar
Aanvaarding
in overleg

Bouw

Soort woning
Eengezinswoning
Bouwtype
Bestaande bouw
Bouwjaar
1967

Oppervlakten en inhoud

Gebruiksoppervlak wonen
137 m²

Indeling

Totaal aantal kamers
5

Energie

Energielabel
Klasse C
Bekijk alle kenmerken

Advertentie

Amstelveen

Amstelveen dankt haar bestaan aan de rivier de Amstel, die een cruciale rol speelde in de verbinding tussen Amsterdam en de rest van Nederland. De naam Amstelveen wordt sinds 1964 gebruikt voor het gedeelte van Nieuwer-Amstel, dat na de annexaties door Amsterdam overbleef. Amstelveen heeft veel te bieden. De gunstige ligging tussen Schiphol en Amsterdam, maakt dat wonen hier erg populair is. Inmiddels is Amstelveen uitgegroeid tot een bruisende stad met vele recreatiemogelijkheden en is het de tweede groenste stad van Nederland. Voor de groenliefhebbers is er Het Amsterdamse Bos. Dit uitgebreide gebied heeft plek voor bijna elke buitenactiviteit die je maar kunt bedenken, wandelen, fietsen, kanoën, klimmen. Natuur, cultuur, educatie, evenementen en winkelen komen hier op een prettige manier bij elkaar.

Schakel een MVA/NVM makelaar in om te huren in Nederland

Het werkgebied van een makelaar reikt verder dan alleen het kopen of verkopen van huizen. Ook bij het vinden van een huurhuis is het inschakelen van een makelaar een verstandige keuze. Je makelaar kan je adviseren over welk soort woning het beste bij je past en in welke buurt deze het meest geschikt is.

Lees verder