Open Huis - 28 maart van 11:00 tot 15:00 uur

Bekijk nu de deelnemende objecten
Vorige | Volgende

Bellevuelaan - Maria Stichting 0 ong 2012BX Haarlem, Welgelegen

Vraagprijs € 26.500 

Bouwjaar
nvt

Omschrijving

Een eigen parkeerplaats in het centrum van Haarlem.

Parkeergarage "Mariastichting" is dé parkeergelegenheid die geschikt is voor bewoners die in alle comfort willen parkeren in de ondergrondse parkeergarage. De beveiligde garage biedt u, via de ingang aan de Kleine Houtweg, de gelegenheid om uw auto en/of motor op een vaste plek te parkeren.

De in 2009 gebouwde parkeergarage ligt direct onder de appartementencomplexen en geeft via liften en trappenhuizen direct toegang tot deze complexen. Vanuit de parkeergarage bent u in tien minuten lopen in het centrum van Haarlem en na 5 minuten rijdt u al op de A9 richting Amsterdam, Utrecht of Alkmaar.

Wetenswaardigheden
- Beveiligd d.m.v. slagboom, toegangshek en videobewaking;
- Oplevering en aanvaarding in nader overleg;
- Servicekosten € 25,15 per maand.
Lees de volledige omschrijving

Kenmerken

Overdracht

Aanmeldingsdatum
15-01-2021
Status
Beschikbaar
Aanvaarding
In overleg

Bouw

Soort woning
garage/parkeerplaats
Bouwtype
Bestaande bouw
Bouwjaar
nvt

Oppervlakten en inhoud

Indeling

Bekijk alle kenmerken

Advertentie

Haarlem

Haarlem ligt op steenworp afstand van Amsterdam, maar heeft een geheel eigen karakter met een bijzondere geschiedenis en cultuur. Met spectaculaire monumenten, waarvan een groot aantal, zoals de Amsterdamse Poort en Sint-Bavokerk, bijna 800 jaar oud zijn, is het geen wonder dat zo veel bekende kunstenaars uit de Gouden Eeuw de pracht van Haarlem wilden vastleggen op doek. Een van de grootste Nederlandse schilders, Frans Hals, staat centraal in het Frans Hals Museum. Maar Haarlem heeft natuurlijk veel meer te bieden. Wat te denken van het Jugendstil treinstation, een van de mooiste stations in het land, de talrijke andere musea, heerlijke restaurants, gezellige cafés en vele winkels. En dan ben je ook nog eens vanuit de stad binnen een oogwenk in de uitgestrekte duinen of het strand!

Jouw aankoopmakelaar kent de markt door en door

Wanneer jij een aankoopmakelaar inschakelt die is aangesloten bij de MVA of NVM, weet je zeker dat jouw makelaar goed bekend is met de desbetreffende markt. Zeker wanneer huizenprijzen turbulent zijn, kan je ervan uitgaan dat jouw makelaar oog heeft voor de vele aspecten die daarbij een rol spelen.

Lees verder