Vorige | Volgende

Beloegastraat 32 1035JD Amsterdam, Walvisbuurt

Vraagprijs € 399.000 

Bouwjaar
1992
Woonoppervlakte
136 m²
Aantal kamers
4
Perceeloppervlakte
99 m²

Omschrijving

----------------- ENGLISH BELOW -------------------
Zeer ruime eengezinswoning (136 m≤) met uitbouw en zonnige tuin welke gelegen is aan het water.

In de Walvissenbuurt is deze unieke woning gelegen nabij faciliteiten zoals openbaar vervoer, winkels, scholen, kinderdagverblijven, sportverenigingen en uitvalswegen zoals de Ringweg A10. De woning is gebouwd in 1992 en heeft een diepe achtertuin aan het water en vrij uitzicht.
De wijk kenmerkt zich door het vele groen en water, gelegen aan de rand van natuur- en recreatiegebied Ďt Twiske met zijn vele wandelroutes, strandjes en kinderspeelplaatsen.
Met de bus en de Noord-Zuid lijn, maar ook met de fiets ben je met 10 tot 15 minuten bij de pont en is het centrum van Amsterdam uitstekend te bereiken.

Indeling:
Begane grond:
Via de voortuin met berging betreed je de woning. Een ruime entree met toilet geeft toegang tot de woonruimte. Aan de voorzijde vind je de open keuken welke van alle gemakken is voorzien: een combi magnetron, 5 pits gasfornuis, afzuigkap, vaatwasser en ingebouwde koelkast. Aan de achterzijde bevindt zich de uitgebouwde woonkamer welke zeer licht is door de mooie dakramen in de uitbouw. Middels de schuifpui betreed je de heerlijke tuin op het zuiden. De tuin is gelegen aan het water, speels opgedeeld in 2 niveau's en heeft vrij uitzicht!

Eerste verdieping:
Op de eerste etage bevindt zich de grote slaapkamer welke gelegen is op het zuiden en is voorzien van zonnewering en een airco. De andere slaapkamer op deze verdieping is ook zeer ruim en beschikt over een ingebouwde kledingkast. De badkamer is voorzien van een heerlijke jacuzzi, dubbele wastafel, toilet en bidet.

Tweede verdieping:
Op zolder is een prachtige ruime slaapkamer gecreŽerd met balkon. Daarbij zit een functionele keuken (2 pits) en badkamer met toilet en wasmachine aansluiting. Hier kan je je dus volledig afzonderen van de andere verdiepingen!

De woning beschikt over airco's, deze zijn echter niet aangesloten op een unit. Dit is eenvoudig aan te sluiten door het plaatsen van een unit.

Bijzonderheden:
- Bouwjaar 1992
- Woonoppervlak ca 136 m2
- Erfpacht is afgekocht tot 2041
- Aanvraag voor afkopen eeuwig durende erfpacht is gedaan
- Vloerverwarming op begane grond, badkamer en zolder
- Mogelijkheid tot het creŽren van extra slaapkamer
- Vrij parkeren in de straat
- Kozijnen en ramen achterzijde op de begane grond zijn onlangs (2020) vervangen
- Oplevering in overleg

De op deze website getoonde vrijblijvende informatie is door ons (met zorg) samengesteld op basis van gegevens van de verkoper (en/of derden). Wij staan niet in voor de juistheid of volledigheid daarvan. Wij adviseren je om contact met ons op te nemen bij interesse in een van onze woningen of je door een eigen NVM makelaar te laten bijstaan.

Wij zijn niet verantwoordelijk voor de inhoud van de websites waarnaar verwezen wordt.

--------------- ENGLISH ---------------

Very spacious family house (136 m≤) with extension and sunny garden which is located on the water.

In the Walvissenbuurt, this unique home is located near facilities such as public transport, shops, schools, nurseries, sports clubs and roads such as the A10 Ring Road. The house was built in 1992 and has a deep backyard on the water and unobstructed views.
The district is characterized by the many greenery and water, located on the edge of the nature and recreation area 't Twiske with its many walking routes, beaches and children's playgrounds.
By bus and the North-South line, but also by bicycle you can reach the ferry in 10 to 15 minutes and the center of Amsterdam is easily accessible.

Layout:
Ground floor:
You enter the house through the front garden with storage. A spacious entrance with toilet gives access to the living area. At the front you will find the open kitchen which is fully equipped: a combi microwave, 5 burner stove, extractor, dishwasher and built-in refrigerator. At the rear is the extended living room which is very light due to the beautiful skylights in the extension. Through the sliding doors you enter the lovely south-facing garden. The garden is located on the water, playfully divided into 2 levels and has an unobstructed view!

First floor:
On the first floor is the large bedroom which is located on the south and has sun blinds and air conditioning. The other bedroom on this floor is also very spacious and has a built-in wardrobe. The bathroom has a wonderful jacuzzi, double sink, toilet and bidet.

Second floor:
In the attic a beautiful spacious bedroom has been created with a balcony. There is a functional kitchen (2 pits) and bathroom with toilet and washing machine connection. Here you can completely isolate yourself from the other floors!

The house has air conditioners, but these are not connected to a unit. This is easy to connect by placing a unit.

Particularities:
- Year of construction 1992
- Living area approximately 136 m2
- Annual lease payments have been bought off until 2041
- Request for surrender of perpetual leasehold has been made
- Underfloor heating on the ground floor, bathroom and attic
- Possibility to create an extra bedroom
- Free parking in the street
- Delivery in consultation

The non-binding information shown on this website has been compiled (with care) on the basis of data from the seller (and / or third parties). We do not guarantee the correctness or completeness thereof. We advise you to contact us if you are interested in one of our homes or to have your own NVM broker assist you.

We are not responsible for the content of the websites referred to.
Feedback sturen
Geschiedenis
Opgeslagen
Community
Lees de volledige omschrijving

Kenmerken

Overdracht

Aanmeldingsdatum
07-07-2020
Status
Beschikbaar
Aanvaarding
In overleg

Bouw

Bouwtype
Bestaande bouw
Bouwjaar
1992

Oppervlakten en inhoud

Woonoppervlakte
136 m²
Perceeloppervlakte
99 m²

Indeling

Totaal aantal kamers
4
Bekijk alle kenmerken

Meer informatie

Advertentie

MVA wijkinformatie: Oostzanerwerf

Oostzanerwerf is een wijk met een divers karakter door de verschillende opzet van de buurten: van hoogbouwflats tot rijtjeshuizen, van de ronde trommelwoningen tot lintbebouwing.

Amsterdam

Amsterdam de Nederlandse hoofdstad, staat bekend om het artistieke erfgoed, het uitgebreide grachtennetwerk en de smalle gevelhuizen, een erfenis uit de Gouden Eeuw. In het Museumkwartier bevinden zich het Van Gogh Museum, het Rijksmuseum met werken van Rembrandt en Vermeer, en het Stedelijk Museum met moderne kunst. Fietsen is onlosmakelijk verbonden met het karakter van de stad en er zijn veel fietspaden. In het centrum van Amsterdam vind je natuurlijk de prachtige grachten waar de stad bekend om staat, maar er is nog zo veel meer.

Jouw aankoopmakelaar kent de markt door en door

Wanneer jij een aankoopmakelaar inschakelt die is aangesloten bij de MVA of NVM, weet je zeker dat jouw makelaar goed bekend is met de desbetreffende markt. Zeker wanneer huizenprijzen turbulent zijn, kan je ervan uitgaan dat jouw makelaar oog heeft voor de vele aspecten die daarbij een rol spelen.

Lees verder