Vorige | Volgende

Belvliet 1 1462NL Middenbeemster, Middenbeemster

Bouwjaar
1985
Woonoppervlakte
127 m²
Aantal kamers
6
Perceeloppervlakte
227 m²

Omschrijving

Een historische omgeving, namelijk praktisch gelegen aan het lint van de Beemster, gepaard met een historische benaming uit de VOC tijd. De naam Belvliet duikt namelijk voor het eerst op bij een achttiende-eeuws schip.
Daarmee vergeleken treffen wij hier een relatief jonge en zeer degelijk gebouwde twee-onder-één-kapwoning met garage.

Het woonhuis beschikt over mooie lichte ruimtes, uitkijkend op de Rijperweg, doch met voldoende afstand dankzij het autoluwe straatje, de groenvoorziening en het water.
Licht is een veel besproken begrip bij deze woning, de afwerking is uitgevoerd in een lichte kleurstelling, de voorzijde is voorzien van een lichtstraat en met de fijne leefruimtes, ligt de woning goed in de markt (alhoewel je dat wel anders spelt).

De woonkamer is gesitueerd aan de voorzijde, zodat u optimaal kunt genieten van de begerenswaardige locatie. De keuken bevindt zich logischerwijs aan de achterzijde en is voorzien van diverse inbouwapparatuur. De achterzijde is tevens voorzien van rolluiken en een doorgang naar de onderhoudsvrije achtertuin.
De begane grond en de badkamer zijn voorzien van vloerverwarming, in combinatie met de respectievelijk plavuizen -en tegelvloeren is dit een energie-efficiënte aanvulling op het woongenot.

De badkamer is daarnaast van royaal formaat, voorzien van een whirlpool, toilet, wastafel en riante douchehoek...maar dat is niet het enige van mooi formaat op de eerste verdieping, deze verdieping is namelijk voorzien van een viertal slaapkamers, waarvan één boven de garage, deze is tevens voorzien van een eigen vliering.

Op de tweede verdieping treffen wij een voorzolder met wasmachine-aansluiting en een mooie zolderkamer die tevens dienst kan doen als slaapkamer.

Parkeren kan hier op eigen erf en in de garage. Daarentegen wordt de garage vaak niet als zodanig gebruikt, aangezien deze dan snel vol is. Aangezien deze garage is uitgebouwd tot aan de achterkant van het perceel, voorzien wij hier geen problematiek. Daarnaast is deze voorzien van een elektrische deur en is hij geheel betegeld.

Met een voorgevel en diverse schuine dakvlakken op het zuiden, ontleent deze woning zich ook goed voor zonnepanelen.
Een mooie locatie binnen het dorp en een ontzettend comfortabele woning, niet voor niets nummer 1.

Bijzonderheden:
- Prachtige locatie
- Garage van ruim 14 meter diep
- 5 slaapkamers
- Extra isolatie t.p.v. de spouw en de vloer
Lees de volledige omschrijving

Kenmerken

Overdracht

Aanmeldingsdatum
15-04-2020
Status
Verkocht onder voorbehoud
Aanvaarding
In overleg

Bouw

Bouwtype
Bestaande bouw
Bouwjaar
1985

Oppervlakten en inhoud

Woonoppervlakte
127 m²
Perceeloppervlakte
227 m²

Indeling

Totaal aantal kamers
6
Bekijk alle kenmerken

Advertentie

De Beemster

Werelderfgoed De Beemster is een oase van groene polders, waterwegen, dijken, gerestaureerde molens en fraaie stolpboerderijen. De Beemster is zeer geschikt om te voet of per boot te verkennen, maar vooral geliefd vanwege de prachtige fietsroutes.

Veel fietsroutes leiden langs De Eenhoorn: een van de meest indrukwekkende stopboerderijen van de 350 exemplaren die het gebied telt. In een nabijgelegen pastorie vind je het Museum Betje Wolff, waar je een kijkje kunt nemen in het leven van deze 18e-eeuwse schrijfster van onder andere de ‘Historie van mejuffrouw Sara Burgerhart’. Het plaatsje De Rijp wordt ook wel het ‘mooiste dorp van Nederland’ genoemd. Als je erdoorheen fietst, vaart, of wandelt, dan snap je wel waarom!

Jouw aankoopmakelaar kent de markt door en door

Wanneer jij een aankoopmakelaar inschakelt die is aangesloten bij de MVA of NVM, weet je zeker dat jouw makelaar goed bekend is met de desbetreffende markt. Zeker wanneer huizenprijzen turbulent zijn, kan je ervan uitgaan dat jouw makelaar oog heeft voor de vele aspecten die daarbij een rol spelen.

Lees verder