Open Huis - 28 maart van 11:00 tot 15:00 uur

Bekijk nu de deelnemende objecten
Vorige | Volgende

Ben van Meerendonkstraat 217 PP75 1087LN Amsterdam, Haveneiland Oost

Vraagprijs € 15.000 

Bouwjaar
nvt

Omschrijving

Nu te koop: parkeerplaats aan de Ben van Meerendonkstraat 217!

De Witte Kaap is gelegen op het laatste deel van IJburg (Haveneiland-Oost), grenzend aan de brede gracht aan de Wim Noordhoekkade, met uitzicht op het IJ-meer, strand 'Blijburg', vlakbij het uitgestrekte Theo van Goghpark en in de directe nabijheid van natuurgebied de Diemervijfhoek en het Diemerpark.

Bijzonderheden;
- Bouwjaar 2010;
- Oppervlakte circa 20 m2 (5,72 diep bij 3,03 deels 3,61 breed);
- Vrije hoogte 2.10 meter;
- Oplevering kan per 01 juli 2020;
- Projectnotaris Schut van Os;
- Erfpachtcanon afgekocht tot en met 15 augustus 2058;
- Professioneel beheerde VVE door Munnik Vve Diensten;
- Servicekosten ca € 48,35 (2019);

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief.
Lees de volledige omschrijving

Kenmerken

Overdracht

Aanmeldingsdatum
22-07-2020
Status
Beschikbaar
Aanvaarding
Per datum

Bouw

Soort woning
garage/parkeerplaats
Bouwtype
Bestaande bouw
Bouwjaar
nvt

Oppervlakten en inhoud

Indeling

Bekijk alle kenmerken

Advertentie

MVA wijkinformatie: IJburg Zuid

IJburg is een nieuw opgezette woonwijk aan de oostkant van Amsterdam, bestaand uit zes eilanden. Het idee achter de eilanden was 18.000 extra huizen te kunnen bouwen voor meer dan 45.000 bewoners en zo het huizentekort tegen te gaan in de stad. IJburg is een waterrijke woonwijk die nog continu aan het veranderen is. De buurt werkt hard om het bewoners naar de zin te maken, zo worden regelmatig activiteiten georganiseerd. IJburg is verder perfect voor liefhebbers van water, maar ook voor liefhebbers van kunst. Voor recreëren in het groen kun je terecht in het park aan de Diemerzeedijk, waar je ook verschillende sportclubs vindt.

Amsterdam

Amsterdam de Nederlandse hoofdstad, staat bekend om het artistieke erfgoed, het uitgebreide grachtennetwerk en de smalle gevelhuizen, een erfenis uit de Gouden Eeuw. In het Museumkwartier bevinden zich het Van Gogh Museum, het Rijksmuseum met werken van Rembrandt en Vermeer, en het Stedelijk Museum met moderne kunst. Fietsen is onlosmakelijk verbonden met het karakter van de stad en er zijn veel fietspaden. In het centrum van Amsterdam vind je natuurlijk de prachtige grachten waar de stad bekend om staat, maar er is nog zo veel meer.

Jouw aankoopmakelaar kent de markt door en door

Wanneer jij een aankoopmakelaar inschakelt die is aangesloten bij de MVA of NVM, weet je zeker dat jouw makelaar goed bekend is met de desbetreffende markt. Zeker wanneer huizenprijzen turbulent zijn, kan je ervan uitgaan dat jouw makelaar oog heeft voor de vele aspecten die daarbij een rol spelen.

Lees verder