Vorige | Volgende

Benoordenhoutseweg 227 flat 6 2596BE Den Haag, Van Hoytemastraat en omgeving

Huurprijs € 900 per maand

Bouwjaar
1929
Woonoppervlakte
45 m²
Aantal kamers
2

Omschrijving

Fully furnished,
Only for a single person only and the apartment is max for 2 years availible.

Beautifully renovated fully furnished apartment with 1 bedroom on the 1st floor with 1 balcony, separate storage in the basement and communal bicycle storage.
This apartment offers a lovely towards the Haagse Bos. Located in the nationally designated historic “Nirwana” complex bordering the woods, and built in 1935 by the renowned Dutch architect van Duiker, within easy reach of the nearby upscale van Hoytema shopping district, the city centre, Central Station, public transport, and motorways.

Layout: common entrance; stairs or elevator to the 1st floor;

1st floor;
Entrance apartment, hall, toilet with washbasin, open fully equipped kitchen with a storage room for the washing machine and dryer, living/ dining room with French doors to a balcony, bedroom with fitted cupboards, bathroom with shower and washbasin, storage in the basement.
NO STUDENTS OR HOMESHARERS

NOTE:
New tenant is obligated to apply for an 'affordable housing permit’ at the municipality (huisvestingsvergunning).
- maximum gross annual income (including holiday pay and extras) for a one-person household € 57.000,-
Lees de volledige omschrijving

Kenmerken

Overdracht

Aanmeldingsdatum
12-03-2020
Status
Beschikbaar
Aanvaarding
Direct

Bouw

Bouwtype
Bestaande bouw
Bouwjaar
1929

Oppervlakten en inhoud

Woonoppervlakte
45 m²

Indeling

Totaal aantal kamers
2
Bekijk alle kenmerken

Meer informatie

Advertentie

Den Haag

Den Haag is een bijzondere stad. Niet alleen omdat hier onze regering is gevestigd, maar ook door de vele monumenten, historische buurten en ligging nabij de kust. Den Haag staat ook bekend als ‘Koninklijke stad aan de zee’ en wordt de residentiestad genoemd, door de vele leden van het Koninklijk Huis, die woonachtig zijn in Den Haag. Aan het Plein en de Grote Markt liggen volop gezellige horecagelegenheden, boetiekjes en warenhuizen, waar het alle dagen van de week bruist. Daarnaast biedt Den Haag veel kunst en cultuur van wereldniveau.

Tot slot bewijst Den Haag dat een moderne skyline en een historische binnenstad goed met elkaar samen kunnen gaan. Een verwennerij is het strand van Scheveningen, de bekendste badplaats aan de Nederlandse kust, waar je in de zomer kunt zonnebaden en in de winter kan uitwaaien. Met attracties als Madurodam en het Omniversum is Den Haag ook voor het jonge publiek een feest.

Schakel een MVA/NVM makelaar in om te huren in Nederland

Het werkgebied van een makelaar reikt verder dan alleen het kopen of verkopen van huizen. Ook bij het vinden van een huurhuis is het inschakelen van een makelaar een verstandige keuze. Je makelaar kan je adviseren over welk soort woning het beste bij je past en in welke buurt deze het meest geschikt is.

Lees verder