Vorige | Volgende

Bentinckstraat 43 I 1051GE Amsterdam, Fannius Scholtenbuurt

Bouwjaar
1900
Woonoppervlakte
42 m²
Aantal kamers
2

Omschrijving

Kijk, die is leuk!! Dit appartement beschikt over een heerlijke indeling en ligt in een fantastische straatje midden in Westerpark! De lichte woonkamer heeft een eenvoudige open keuken en toegang tot het balkon aan de tuinzijde, de slaapkamer ligt aan de voorzijde en is dankzij de 3 ramen heerlijk licht. Tenslotte een badkamer met toilet en douche en een tegel afwerkvloer. Er is geen sprake van erfpacht, het appartement is namelijk gelegen op eigen grond. En een snelle oplevering van het appartement is mogelijk!

De Bentinckstraat is een rustige straat. Het appartement bevindt zich in de gezellige en populaire Staatsliedenbuurt. Deze geliefde woonwijk ligt op loopafstand van diverse gezellige cafés en restaurants zoals Rooster, Cafe Nassau, Plato Loco en Restaurant Amsterdam. Op 5 minuten loopafstand is het Westerpark gelegen, de ideale plek voor een zomerse barbecue of een gezellig avondje uit bij Pacific, Gashouder en/of de TonTon Club! Er worden tevens leuke festivals en evenementen georganiseerd op dit terrein.

Qua bereikbaarheid is deze locatie ook ideaal te noemen. Met zowel het openbaar vervoer als met uw eigen vervoer is het appartement zeer goed te bereiken. Via de Haarlemmerweg en de S-103 is de A10-west en de A4 binnen enkele autominuten te bereiken. Daarnaast bieden diverse tram- en buslijnen een goede verbinding naar onder andere het Museumplein, de Zuidas en Centraal Station.
Er is bijna altijd een parkeerplek voor de deur en momenteel is er zelfs geen wachttijd voor een parkeervergunning!

INDELING
Appartement is gelegen op de eerste verdieping, te bereiken middels het gemeenschappelijke trappenhuis.
Via de entree stapt u zo de woonkamer binnen aan de achterzijde. U loopt zo door naar de keuken welke is voorzien van inbouw gaskookplaat en afzuigkap. Tevens heeft u hier toegang tot het ruime balkon.
De badkamer is netjes en beschikt over een douche, wastafel en toilet.
Aan de voorzijde ligt de slaapkamer met tevens de meterkast.

EIGENDOM
Volle eigendom.

KADASTRALE AANDUIDING
Het appartementsrecht, omvattende het uitsluitend gebruik van de woning met balkon, gelegen op de eerste verdieping van het gebouw, plaatselijk bekend te 1051 GE Amsterdam, Bentinckstraat 43-I, kadastraal bekend gemeente Amsterdam, sectie Y, complexaanduiding 4386-A, appartementsindex 2, uitmakende het onverdeeld vijfenveertig/tweehonderdste (45/200e) aandeel in voormelde gemeenschap.

VERENIGING VAN EIGENAARS
De Vereniging van Eigenaars is genaamd “Vereniging van Eigenaars Bentinckstraat 43 te Amsterdam”. De servicekosten bedragen € 50,- per maand. De administratie van de vereniging is in eigen beheer.

BIJZONDERHEDEN
-Gelegen op eigen grond.
-Kleinschalige doch gezonde VvE.
-Momenteel geen wachttijd voor het verkrijgen van een parkeervergunning.
-Vergunninghouders kunnen gratis parkeren in de nabijgelegen parkeergarage Van Beuningenplein.
-Snelle oplevering mogelijk.
-Funderingscode II afgegeven in 2005.
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Look, how nice!! This apartment has a great layout and is located in a fantastic street in the middle of the Westerpark! The bright living room has an open kitchen and access to the balcony on the garden-side. The bedroom is on the front and is wonderfully bright thanks to the 3 windows. Finally, a good- sized bathroom with toilet and shower and tiles on the floor. There is no leasehold as the apartment is located on private land. And a quick handover of the apartment is possible!

The Bentinckstraat is a quiet street. The apartment is located in the cosy and popular Staatslieden neighbourhood. This popular residential area is within walking distance of several cosy cafes and restaurants like Rooster, Cafe Nassau, Plato Loco and Restaurant Amsterdam. Take a short 5 minute walk to the Westerpark, the ideal place for a summer barbecue, or to the Pacific, Gashouder and/or the TonTon Club for a great night out! Fun festivals and events are also frequently organised in this area.

In terms of accessibility, the location is also ideal. The apartment is very easy to reach with both public transport and your own transport. The Haarlemmerweg and the S-103 will take you in a just a few minutes by car to the A10-West and the A4. In addition, several tram and bus lines offer a good connection to, among others, the Museumplein, the Zuidas and Central Station.

There is almost always parking space in front of the door and there is currently no wait time for a parking permit!

LAYOUT
The apartment is located on the first floor, accessible via the communal staircase. Through the entrance, you’ll enter right into the living room at the rear. You can walk right through to the kitchen, which is equipped with built-in gas-hob and extractor. It also has access to the spacious balcony. The bathroom is neat and has a shower, sink, and toilet. The bedroom with meter cupboard is located at the front.

BIJZONDERHEDEN
-Located on private land.
-Small-scale yet healthy Homeowner’s Association.
-Currently no waiting time to obtain a parking permit.
-Permit holders can park for free in the nearby Van Beuningenplein parking garage.
-Quick handover possible.
-Foundation Code II issued in 2005.
Lees de volledige omschrijving

Kenmerken

Overdracht

Aanmeldingsdatum
20-01-2021
Status
Verkocht onder voorbehoud
Aanvaarding
In overleg

Bouw

Soort woning
bovenwoning
Bouwtype
Bestaande bouw
Bouwjaar
1900

Oppervlakten en inhoud

Woonoppervlakte
42 m²

Indeling

Totaal aantal kamers
2
Bekijk alle kenmerken

Meer informatie

Advertentie

MVA wijkinformatie: Staatsliedenbuurt

Van oudsher was de Staatsliedenbuurt een buurt van ambtenaren. In de jaren vijftig trokken die weg naar Bos en Lommer en ontpopte de buurt zich als krakersbolwerk in '70 en '80. Een deel van de studenten en kunstenaars van toen woont er nog steeds. Er is bovengemiddeld veel aandacht en interesse voor kunst en cultuur, wat zich uit in een grote hoeveelheid culturele activiteiten. In de wijk is gerenoveerd met behoud van karakter, waardoor de Staatsliedenbuurt momenteel de grootste onaangetaste Nederlandse arbeidersbuurt is. De veelzijdigheid van de wijk zie je terug in de bewoners, van junk tot yup en meer dan negentig verschillende culturen. Het Westerpark met het oude Westergasfabrieksterrein heeft als (cultuur)park een grote aantrekkingskracht voor de buurt en de rest van de stad.

Amsterdam

Amsterdam de Nederlandse hoofdstad, staat bekend om het artistieke erfgoed, het uitgebreide grachtennetwerk en de smalle gevelhuizen, een erfenis uit de Gouden Eeuw. In het Museumkwartier bevinden zich het Van Gogh Museum, het Rijksmuseum met werken van Rembrandt en Vermeer, en het Stedelijk Museum met moderne kunst. Fietsen is onlosmakelijk verbonden met het karakter van de stad en er zijn veel fietspaden. In het centrum van Amsterdam vind je natuurlijk de prachtige grachten waar de stad bekend om staat, maar er is nog zo veel meer.

Jouw aankoopmakelaar kent de markt door en door

Wanneer jij een aankoopmakelaar inschakelt die is aangesloten bij de MVA of NVM, weet je zeker dat jouw makelaar goed bekend is met de desbetreffende markt. Zeker wanneer huizenprijzen turbulent zijn, kan je ervan uitgaan dat jouw makelaar oog heeft voor de vele aspecten die daarbij een rol spelen.

Lees verder

Appartementen

Het kopen van een appartement in Amsterdam is een ander verhaal dan wanneer je een huis of vrijstaande villa koopt. Je hebt namelijk niet alleen te maken met buren links en rechts van je, maar vaak ook boven of onder je. Dit zorgt ervoor dat de grond waar het gebouw op staat van meerdere mensen tegelijk is. Dit kan voor ingewikkelde constructies zorgen wanneer je wilt weten welke kosten er nog meer bij komen wanneer je het appartement wilt kopen.

Lees verder