Vorige | Volgende

Bentinckstraat 5 H 1051GC Amsterdam

Huurprijs € 950 per maand

Bouwjaar
-1905
Woonoppervlakte
50 m²

Omschrijving

De locatie aan de Bentinckstraat is zeer gunstig ten opzichte van het openbaar vervoer, de uitvalswegen, het Westerpark en het van Limburg Stirumplein. De kantoorruimte is gelegen op de begane grond en aan de achterzijde voorzien van een tuin.

BEREIKBAARHEID
Per auto
Met de auto is het uitstekend bereikbaar vanaf de ringweg A10 west via de S103. Maar ook de A4 en de A5 zijn op zeer korte afstand gelegen en uitstekend bereikbaar.

Per openbaar vervoer:
Vanaf het Van Limburg Stirumplein vertrekt tram 3 via het centrum richting Westergasfabriek en via oud-West, oud-Zuid, de Pijp en Amsterdam Oost richting Flevopark.

BESTEMMING
Praktijkruimte.

METRAGE
Circa 50 m˛ V.V.O. gelegen op de begane grond.

PARKEREN
Er is voldoende openbare parkeergelegenheid in de nabijheid van het pand waar men tegen betaling kan parkeren.

HUURPRIJS
€ 950,- per maand te vermeerderen met BTW en servicekosten.

SERVICEKOSTEN
€ 8,11 per maand te vermeerderen met BTW.
Huurder zal direct belast worden door de nutsbedrijven. Mocht dit om technische of andere redenen niet mogelijk zijn dan zal een nog vast te stellen voorschot worden geheven waarbij aan het einde van een periode verrekening plaats vindt op basis van de werkelijke kosten.

BESCHIKBAARHEID
In overleg.

OPLEVERNIVEAU
Het gehuurde zal in, casco staat, aan Huurder worden opgeleverd, alles meer dan het casco wordt ‘om niet’ overgedragen waarbij onderhoud en vervanging voor rekening Huurder is. Het object is op dit moment voorzien van:
- Eigen entree.
- Toiletvoorziening.
- 24/7 toegankelijkheid.
- Tuin/buitenruimte aan de achterzijde.

HUURTERMIJN
5 + 5 jaar, andere huurperiodes in overleg. Opzegtermijn 12 maanden.

BETALINGEN
Huur, servicekosten en BTW per maand vooruit.

ZEKERHEIDSSTELLING
Een waarborgsom van ten minste 3 maanden huur, servicekosten en BTW.

HUUROVEREENKOMST
Op basis van het standaard huurcontract, zoals opgesteld door de Raad voor Onroerende Zaken (ROZ) model 2015.

BTW
Huurder verklaart het gehuurde voor tenminste 90% te zullen gebruiken voor prestaties die recht geven op aftrek van omzetbelasting. Indien huurder op enig moment niet meer aan het criterium voldoet, zal er van rechtswege sprake zijn van omzetbelasting vrijgestelde verhuur. Alsdan wordt de overeengekomen kale huurprijs, exclusief omzetbelasting, zodanig verhoogd dat het voor verhuurder ontstane financiële nadeel wordt gecompenseerd.

VOORBEHOUD
Voorbehoud van goedkeuring verhuurder. De vermelde informatie is van algemene aard en is niet meer dan een uitnodiging om in onderhandeling te treden. Aan de inhoud van deze informatie kunnen geen rechten worden ontleend.

INFORMATIE
Van der Linden Bedrijfsmakelaars
onderdeel Van der Linden Groep
Bos en Lommerplein 309-311
1055 RW AMSTERDAM
Tel: 020-5 712 712
Lees de volledige omschrijving

Kenmerken

Overdracht

Service kosten
€ 8 p/m
Aanmeldingsdatum
--
Status
Beschikbaar
Aanvaarding
In overleg

Bouw

Bouwjaar
-1905

Oppervlakten en inhoud

Gebruiksoppervlak wonen
50 m²

Indeling

Aantal badkamers
1

Energie

Bekijk alle kenmerken

Advertentie

MVA wijkinformatie: Staatsliedenbuurt

Van oudsher was de Staatsliedenbuurt een buurt van ambtenaren. In de jaren vijftig trokken die weg naar Bos en Lommer en ontpopte de buurt zich als krakersbolwerk in '70 en '80. Een deel van de studenten en kunstenaars van toen woont er nog steeds. Er is bovengemiddeld veel aandacht en interesse voor kunst en cultuur, wat zich uit in een grote hoeveelheid culturele activiteiten. In de wijk is gerenoveerd met behoud van karakter, waardoor de Staatsliedenbuurt momenteel de grootste onaangetaste Nederlandse arbeidersbuurt is. De veelzijdigheid van de wijk zie je terug in de bewoners, van junk tot yup en meer dan negentig verschillende culturen. Het Westerpark met het oude Westergasfabrieksterrein heeft als (cultuur)park een grote aantrekkingskracht voor de buurt en de rest van de stad.

Amsterdam

Amsterdam de Nederlandse hoofdstad, staat bekend om het artistieke erfgoed, het uitgebreide grachtennetwerk en de smalle gevelhuizen, een erfenis uit de Gouden Eeuw. In het Museumkwartier bevinden zich het Van Gogh Museum, het Rijksmuseum met werken van Rembrandt en Vermeer, en het Stedelijk Museum met moderne kunst. Fietsen is onlosmakelijk verbonden met het karakter van de stad en er zijn veel fietspaden. In het centrum van Amsterdam vind je natuurlijk de prachtige grachten waar de stad bekend om staat, maar er is nog zo veel meer.

Schakel een MVA/NVM makelaar in om te huren in Nederland

Het werkgebied van een makelaar reikt verder dan alleen het kopen of verkopen van huizen. Ook bij het vinden van een huurhuis is het inschakelen van een makelaar een verstandige keuze. Je makelaar kan je adviseren over welk soort woning het beste bij je past en in welke buurt deze het meest geschikt is.

Lees verder