Vorige | Volgende

Berkelstraat 17 IVa 1078CV Amsterdam

Bouwjaar
1922
Woonoppervlakte
30 m²
Aantal kamers
2

Omschrijving

Thuis begint op de Berkelstraat 17-IVa, een heerlijk instapklaar tweekamerappartement van circa 30 m op de vierde en tevens bovenste verdieping. Dit appartement is ideaal gelegen aan het rustige en groene IJselplein in de Rivierenbuurt, nabij de levendige Rijnstraat, Maasstraat en Van Woustraat.

Indeling:
Via het gemeenschappelijke trappenhuis bereik je de overloop van de vierde (tevens bovenste) verdieping met entree tot de woning. Woonkamer voorzien van hardhoutenvloer met open keuken en toegang tot de slaapkamer. Aan de hal ligt de badkamer die voorzien is van een douche, toilet, wastafel en wasmachine aansluiting.

Omgeving & bereikbaarheid:
Gelegen op een zr centrale locatie in de stad, in een groene woonomgeving met het IJselplein voor de deur en op zeer korte afstand gelegen tref je het Martin Luther Kingpark, de gezellige Pijp met veel leuke restaurant, cafe's, koffietentjes en de weekmarkt aan de Albert Cuyp. Voor je dagelijkse voorzieningen is deze omgeving rijkelijk bedeeld met diverse winkels, cafe's en restaurants aan de schelde-, Maas-, en Rijnstraat. Uitstekende verbinding met OV (NS stations Amstel en RAI en diverse bus en tramverbindingen naar het centrum van de stad vanaf het Victorieplein) en uitvalswegen (A10 zuid via RAI richting Utrecht, Schiphol en Haarlem). Er is voor de deur voldoende parkeergelegenheid. Voor de wachttijd van een vergunning kan de website van de gemeente Amsterdam geraadpleegd.

Toegevoegde waarde:
- Heerlijk en praktisch ingedeeld tweekamerappartement van circa 30 m;
- Centrale ligging in de Rivierenbuurt aan het Groene IJselplein;
- Geheel voorzien van kunststof kozijnen met dubbel glas;
- Mogelijkheid tot dakterras (Realisatie en het verkrijgen van de benodigde vergunningen/toestemmingen is geheel voor rekening en risico van koper);
- Verwarming en warmwater via eigen HR CV-combiketel, bouwjaar 2019;
- Gesplitst in appartementsrechten in 2006, inclusief funderingsherstel;
- Bouwjaar van de woning is 1922;
- VvE Berkelstraat 17 te Amsterdam, 5 leden;
- Administratie gebeurt in eigen beheer, servicekosten bedragen 16,44 per maand;
- Voortdurend recht van erfpacht van de gemeente Amsterdam, AB 2000;
- Huidige tijdvak loopt tot 31-10-2046, erfpachtcanon bedraagt 144,- per jaar (jaarlijkse indexering);
- Aanvraag voor overstap naar eeuwigdurende erfpacht met gunstige voorwaarden is gedaan;
- Aanvaarding in overleg.

**English Translation**
Your new home begins on Berkelstraat 17-IVa, a lovely ready to move-in two room apartment of approximately 30 m on the top floor. This apartment is ideally located on the quiet and green IJselplein in the Rivierenbuurt, near the lively Rijnstraat, Maasstraat and the Van Woustraat.

Layout:
Through the common staircase you reach the landing of the fourth (also top) floor with entrance to the house. Living room with hardwood floor with open kitchen and access to the bedroom. Attached to the hall is the bathroom which has a shower, toilet, sink and washing machine connection.

Environment & accessibility:
Very central located in the city, in a green residential area with the IJselplein in front of the door and a nearby the Martin Luther Kingpark, the cozy Pijp with many nice restaurants, cafes, coffeeshops and the weekly market at the Albert Cuyp. For your daily needs, this area is richly endowed with various stores, cafes and restaurants on the Schelde, Maas and Rijnstraat. Excellent public transport connections (railway stations Amstel and RAI and various bus and tram connections to the city center from stop at the Victorieplein) and roads (A10 south via RAI towards Utrecht, Schiphol and Haarlem). There is enough parking in front of the door. For the exact waiting time for a permit, you can check the website of the municipality of Amsterdam.

Added value:
- Lovely and practically divided two-room apartment of approximately 30 m;
- Central location in the Rivierenbuurt on the Groene IJselplein;
- Entirely equipped with plastic window frames with double glazing;
- Possibility of roof terrace (Realization and obtaining the necessary permits/permits is entirely at the expense and risk of the buyer);
- Heating and hot water via own HR CV-combi boiler, year of construction 2019;
- Split into apartment rights in 2006, including foundation repair;
- Year of construction of the house is 1922; - VvE Berkelstraat 17 in Amsterdam, 5 members;
- Administration is in own management, service costs are 16,44 per month;
- Continuing right of leasehold of the municipality of Amsterdam, AB 2000;
- Current period runs until 31-10-2046, ground rent amounts to 144, - per year (annual indexation);
- Application for transfer to perpetual leasehold with favorable conditions is made;
- Delivery in consultation.
Lees de volledige omschrijving

Kenmerken

Overdracht

Status
Verkocht onder voorbehoud
Aanvaarding
in overleg

Bouw

Bouwjaar
1922

Oppervlakten en inhoud

Gebruiksoppervlak wonen
30 m²

Indeling

Totaal aantal kamers
2
Bekijk alle kenmerken

MVA wijkinformatie: IJselbuurt

De IJsselbuurt is een rustige woonwijk in Amsterdam Zuid. De buurt heeft voornamelijk jaren 30′ woningen. De buurt is aan de Amstel gelegen, net iets onder de Pijp. De buurt heeft allerlei leuke hotspots zoals horeca en restaurants. De buurt ligt op loopafstand van de Amstel, het Sarphatipark en de Albert Cuypmarkt. Tevens heeft de Ijsselbuurt station Amstel van waar verschillende openbaar vervoersmiddelen beschikbaar zijn.

Amsterdam

Amsterdam de Nederlandse hoofdstad, staat bekend om het artistieke erfgoed, het uitgebreide grachtennetwerk en de smalle gevelhuizen, een erfenis uit de Gouden Eeuw. In het Museumkwartier bevinden zich het Van Gogh Museum, het Rijksmuseum met werken van Rembrandt en Vermeer, en het Stedelijk Museum met moderne kunst. Fietsen is onlosmakelijk verbonden met het karakter van de stad en er zijn veel fietspaden. In het centrum van Amsterdam vind je natuurlijk de prachtige grachten waar de stad bekend om staat, maar er is nog zo veel meer.

Jouw aankoopmakelaar kent de markt door en door

Wanneer jij een aankoopmakelaar inschakelt die is aangesloten bij de MVA of NVM, weet je zeker dat jouw makelaar goed bekend is met de desbetreffende markt. Zeker wanneer huizenprijzen turbulent zijn, kan je ervan uitgaan dat jouw makelaar oog heeft voor de vele aspecten die daarbij een rol spelen.

Lees verder