Open Huis - 28 maart van 11:00 tot 15:00 uur

Bekijk nu de deelnemende objecten
Vorige | Volgende

Berkelstraat 19 I 1078CV Amsterdam, IJselbuurt West

Bouwjaar
1922
Woonoppervlakte
67 m²
Aantal kamers
3

Omschrijving

ENGLISH TEXT BELOW

Uitstekend onderhouden 3-kamerappartement met DAKTERRAS en eigen entree vanaf de begane grond. De woning is verbouwd met oog voor detail. Door de ligging aan het grootste plein van de Rivierenbuurt in Amsterdam Zuid is er aan de voorzijde, vanuit o.a. de woonkamer, vrij uitzicht.

INDELING
U heeft uw eigen voordeur op de begane grond. Via de trap bereikt u de ruime hal op de eerste verdieping. Vanuit de hal zijn alle vertrekken bereikbaar. De ruime en lichte woonkamer heeft aan de voorzijde vrij uitzicht over het plein en aan de achterzijde openslaande deuren naar het terras. Aan de achterzijde is de open keuken met een modern greeploos keukenblok met ingebouwde koelkast, vriezer, vaatwasser, 5-pits gaskookplaat, combi-magnetron en afzuigkap. Er zijn twee slaapkamers gelegen aan de voor- en achterzijde. De slaapkamer aan de achterzijde heeft een deur naar het dakterras. De luxe badkamer is voorzien van een ligbad, inloopdouche, hangend closet, wastafelmeubel en handkoekradiator. Tevens is er een aparte inpandige berging en wasmachine-ruimte. Het heerlijke dakterras ligt aan de achterzijde

LIGGING
De woning is centraal gelegen in een rustige straat tegenover een groot plein in de Rivierenbuurt in Amsterdam Zuid. Winkels, o.a. Albert Heijn, Dirk van de Broek en diverse speciaalzaken, vindt u praktisch om de hoek in de Rijnstraat. In de Rijnstraat is ook een tramhalte waar lijn 4 stopt. Tramlijn 4 rijdt tussen Station RAI en het centrum met als eindpunt Centraal Station. Het centrum is ook in 5 minuten met de fiets bereikbaar. Er is een uitstekende aansluiting op de uitvalswegen.

ERFPACHT
De woning staat op erfpachtgrond, uitgegeven door de gemeente Amsterdam. Van toepassing zijn de Algemene Bepalingen voor voortdurende erfpacht 2000. De canon is 327,25 per jaar (fiscaal aftrekbaar voor eigenaar/bewoner). De canon en erfpachtvoorwaarden kunnen worden herzien per 1 november 2046.De eigenaar heeft tijdig een aanvraag gedaan om onder gunstige voorwaarden te kunnen overstappen naar eeuwigdurende erfpacht.

DIVERSEN
- gebruiksoppervlakte woning 67 m
- dakterras 10 m
- woning is volledig voorzien van dubbele beglazing
- combi cv-ketel
- stucwerk wanden en plafonds
- lamelparket volledige woning
- inbouwspots
- vloer-, muur en plafondisolatie
- funderingsherstel in 2009
- in augustus 2020 dakwerkzaamheden uitgevoerd waaronder nieuwe bitumen, hwa en
zinken deklijsten
- servicekosten 50,- per maand
- oplevering in overleg

ENGLISH

Well maintained 3-room apartment with ROOF TERRACE and private entrance from the ground floor. The apartment has been renovated with an eye for detail. Due to its location on the largest square of the Rivierenbuurt in Amsterdam South, there is an unobstructed view at the front.

LAYOUT
You have your own front door on the ground floor. By the stairs you reach the spacious hall on the first floor. All rooms are accessible from the hall. The spacious and bright living room has an unobstructed view on the square at the front and French doors to the roof terrace at the rear. At the rear is the open kitchen with a modern handleless kitchen unit with built-in refrigerator, freezer, dishwasher, 5-burner gas hob, combi-microwave and extractor. There are two bedrooms located at the front and rear. The bedroom at the rear has a door to the roof terrace. The luxurious bathroom has a bath, walk-in shower, hanging closet, washbasin and towel radiator. There is also a separate storage and washing machine closet. The lovely roof terrace is located at the rear

LOCATION
The apartment is centrally located in a quiet street opposite a large square in the Rivierenbuurt in Amsterdam South. Shops, including Albert Heijn, Dirk van de Broek and various specialty stores, are practically around the corner in the Rijnstraat. In the Rijnstraat is also a tram stop where line 4 stops. Tram line 4 runs between RAI Station and the city center, ending at Central Station. The center can also be reached in 5 minutes by bike. There is an excellent connection to the highways.

GROUND LEASE
The apartment is on leasehold land, issued by the municipality of Amsterdam. The General Provisions for continuous leasehold 2000 apply. The ground rent is 327.25 per year (tax deductible for owner / occupant). The ground rent and leasehold conditions can be revised as of November 1, 2046.The owner has submitted a timely application to be able to switch to perpetual leasehold under favorable conditions.

MISCELLANEOUS
- surface 67 m
- roof terrace 10 m
- apartment is fully equipped with double glazing
- combi boiler
- stucco walls and ceilings
- parquet floor complete apartment
- recessed spotlights
- floor, wall and ceiling insulation
- foundation restoration in 2009
- roofing work carried out in August 2020, including new bitumen, hwa and
sink deck moldings
- service costs 50 per month
- Delivery in consultation

Lees de volledige omschrijving

Kenmerken

Overdracht

Aanmeldingsdatum
18-08-2020
Status
Verkocht onder voorbehoud
Aanvaarding
in overleg

Bouw

Soort woning
Appartement
Bouwtype
Bestaande bouw
Bouwjaar
1922

Oppervlakten en inhoud

Woonoppervlakte
67 m²
Inhoud
208 m³

Indeling

Totaal aantal kamers
3
Aantal slaapkamers
2
Bekijk alle kenmerken

Advertentie

MVA wijkinformatie: IJselbuurt

De IJsselbuurt is een rustige woonwijk in Amsterdam Zuid. De buurt heeft voornamelijk jaren 30′ woningen. De buurt is aan de Amstel gelegen, net iets onder de Pijp. De buurt heeft allerlei leuke hotspots zoals horeca en restaurants. De buurt ligt op loopafstand van de Amstel, het Sarphatipark en de Albert Cuypmarkt. Tevens heeft de Ijsselbuurt station Amstel van waar verschillende openbaar vervoersmiddelen beschikbaar zijn.

Amsterdam

Amsterdam de Nederlandse hoofdstad, staat bekend om het artistieke erfgoed, het uitgebreide grachtennetwerk en de smalle gevelhuizen, een erfenis uit de Gouden Eeuw. In het Museumkwartier bevinden zich het Van Gogh Museum, het Rijksmuseum met werken van Rembrandt en Vermeer, en het Stedelijk Museum met moderne kunst. Fietsen is onlosmakelijk verbonden met het karakter van de stad en er zijn veel fietspaden. In het centrum van Amsterdam vind je natuurlijk de prachtige grachten waar de stad bekend om staat, maar er is nog zo veel meer.

Jouw aankoopmakelaar kent de markt door en door

Wanneer jij een aankoopmakelaar inschakelt die is aangesloten bij de MVA of NVM, weet je zeker dat jouw makelaar goed bekend is met de desbetreffende markt. Zeker wanneer huizenprijzen turbulent zijn, kan je ervan uitgaan dat jouw makelaar oog heeft voor de vele aspecten die daarbij een rol spelen.

Lees verder

Appartementen

Het kopen van een appartement in Amsterdam is een ander verhaal dan wanneer je een huis of vrijstaande villa koopt. Je hebt namelijk niet alleen te maken met buren links en rechts van je, maar vaak ook boven of onder je. Dit zorgt ervoor dat de grond waar het gebouw op staat van meerdere mensen tegelijk is. Dit kan voor ingewikkelde constructies zorgen wanneer je wilt weten welke kosten er nog meer bij komen wanneer je het appartement wilt kopen.

Lees verder