Vorige | Volgende

Berkmeerdijk 14 1713KW Obdam, Verspreide huizen in Berkmeer polder

Bouwjaar
-1906
Woonoppervlakte
92 m²
Aantal kamers
4
Perceeloppervlakte
7.172 m²

Omschrijving

Prachtige landelijke ligging dichtbij Obdam en Heerhugowaard...Al wandelend door de Berkmeerpolder, in een uniek stukje Noord-Holland, komen we aan bij Berkmeerdijk 14. In het voornamelijk agrarisch gebied, voeren een weids uitzicht, rust en ruimte de boventoon. Het is hier non-stop genieten van de hazen die elkaar achtervolgen in de landerijen en de vele weidevogels die zich in deze omgeving bevinden. Een prachtige locatie voor diegene die rust en ruimte zoeken, gelegen aan een rustige weg die onderdeel uit maakt van de wandelroute rondom de Berkmeerpolder. Aan de voorzijde ligt de ringsloot van de Berkmeer. Op het perceel van maar liefst 7.172 m² staat deze liefelijke boerderij ‘’Johanna Hoeve’’ met aangebouwde schuren. Zowel de boerderij als de schuren bieden talloze opties om hier een ware droomplek te realiseren. Eenmaal binnen voelt het of de tijd even heeft stilgestaan… De boerderij dient gemoderniseerd te worden, hiervoor is volop ruimte én mogelijkheden. De woning gesitueerd aan de voorzijde (ca. 92 m²). Aan de achterzijde vindt u een zee aan ruimte om naar uw eigen wensen en ideeën in te vullen. Dat kan in één keer gebeuren of gefaseerd in uw eigen tempo terwijl u ondertussen van het (buiten)leven geniet. De koegang en dars zijn nog volledig in tact, wij zien kansen! Denk eens aan, een riante living met luxe keuken of het verder intimmeren van een verdieping waarbij meerdere riante slaapvertrekken kunnen worden gecreëerd. Ter inspiratie hebben wij een visualisatie laten maken om de dars om te toveren tot riante living met een waanzinnig uitzicht over het landschap van de Berkmeer. De dorpskern van Obdam is op enkele kilometers gelegen. Obdam heeft alles: een divers winkelaanbod, basisonderwijs, kinderopvang en het NS station. Ook Heerhugowaard en Schagen zijn vanaf hier goed te bereiken. Een ware kans om uw dromen uit te laten komen op deze landelijke plek!

Bouwjaar: voor 1900
Woonoppervlakte: ca. 92 m²
Inpandige (schuur-) ruimte: ca. 342 m²
Inhoud: ca. 1.567 m³
Garage: ca. 24 m²
Perceeloppervlakte: 7.172 m²

Voor meer informatie kunt u de uitgebreide brochure aanvragen, tevens kunt u diverse aanvullende documenten (onder andere NVM vragenlijst, kadastrale kaart, berekening gebruiksoppervlakte & inhoud, bestemming, enzovoort) downloaden via onze website (met een Klaver Profiel).
Lees de volledige omschrijving

Kenmerken

Overdracht

Aanmeldingsdatum
2021-08-12
Status
Verkocht onder voorbehoud
Aanvaarding
in overleg

Bouw

Soort woning
Woonboerderij
Bouwtype
Bestaande bouw
Bouwjaar
-1906

Oppervlakten en inhoud

Gebruiksoppervlak wonen
92 m²
Perceeloppervlakte
7.172 m²

Indeling

Totaal aantal kamers
4

Energie

Bekijk alle kenmerken

Advertentie

Jouw aankoopmakelaar kent de markt door en door

Wanneer jij een aankoopmakelaar inschakelt die is aangesloten bij de MVA of NVM, weet je zeker dat jouw makelaar goed bekend is met de desbetreffende markt. Zeker wanneer huizenprijzen turbulent zijn, kan je ervan uitgaan dat jouw makelaar oog heeft voor de vele aspecten die daarbij een rol spelen.

Lees verder