Open Huis - 28 maart van 11:00 tot 15:00 uur

Bekijk nu de deelnemende objecten
Vorige | Volgende

Bernard Zweerskade 20 2 1077VA Amsterdam, Diepenbrockbuurt

Bouwjaar
1931
Woonoppervlakte
112 m²
Aantal kamers
4

Omschrijving

---English translation below---

Licht, ruim opgezet gestoffeerd appartement van ca. 112 m2. met 2 riante slaapkamers en balkon op een toplocatie in Amsterdam Zuid met fraai uitzicht over het Zuider-Amstelkanaal en het Beatrixpark.

Lay-out
De ruime centrale hal op de tweede verdieping geeft toegang tot alle vertrekken. De grote eet- en woonkamer kunnen worden gescheiden door middel van authentieke glas in lood en-suite deuren. Aangrenzend aan de woonkamer is een studeerkamer, ideaal om vanuit huis te werken. De keuken is voorzien van moderne apparatuur zoals een vaatwasser, gasfornuis en een grote koelkast. Er zijn twee ruime slaapkamers met inbouwkasten en een moderne badkamer met ligbad, dubbele wastafel en douche. Apart toilet.
Het appartement heeft een prachtig uitzicht over het water (Zuider-Amstelkanaal) en is gelegen in een groene omgeving. Het balkon beslaat de breedte van het appartement en ligt aan de rustige achterzijde van het appartement. Verder is het appartement recentelijk geschilderd en voorzien van een prachtige visgraat parketvloer en een nieuwe wasmachine en ijskast.

Locatie:
Gelegen op een toplocatie in Amsterdam Zuid, om de hoek van de populaire Beethovenstraat, nabij de Zuidas en op steenworp afstand van het mooie Beatrixpark. In de directe omgeving zijn diverse uitstekende basis- en middelbare scholen (British School, Vossius Gymnasium en de Montessori) te vinden. Verder zijn veel goede restaurants en cafés en diverse supermarkten op loopafstand. Uitstekende verbinding met het openbaar vervoer, diverse tram- / bushaltes in de directe omgeving, maar ook de A2 / A4 / A9 en A10 zijn binnen handbereik.

Bijzonderheden:
- Beschikbaar: per direct;
- Huurprijs: € 2.400,- excl. nutsvoorzieningen per maand;
- Voorschot verwarming (incl. warm water) € 175,- per maand;
- Waarborgsom: 2 maanden huur;
- CPI met een min. van 2%;
- Gestoffeerd (inclusief gordijnen, kledingkasten, nieuwe wasmachine en koelkast, vaatwasser en verlichting);
- Geen studenten;
- Max. 2 delers
- Geluidsisolerend / dubbelglas aan voorzijde, enkel glas achterzijde
- Warmwater en verwarming via blokverwarming HR ketels. (2010)

---English translation---

Spacious and bright unfurnished apartment of approx. 112 sqm. with 2 well-sized bedrooms and balcony on a prime location in the Amsterdam South area with beautiful views over the Zuider-Amstelkanaal and the Beatrixpark.

Lay-out
The spacious central hall on the second floor gives access to all rooms. The large dining- and living room can be divided by authentic stained glass en- suite doors. Adjacent to the living room is a study, perfect for working from home. The kitchen is equipped with al modern day appliances such as a dish washer, gas stove and a large fridge. There are two well-sized bedrooms with built-in cabinets and a modern bathroom with bath, double wash basin and shower. Seperate toilet. The apartment has a beautiful sight over the water (canal Zuider-Amstel) and is located in a green environment. The balcony covers the width of the apartment and is on the quiet rearside of the apartment.
Furthermore the apartment has a beautiful herringbone parquet floor throughout, features a brand new washing machine and fridge and has recently been painted.

Location:
Located on a prime location in the Amsterdam South area, around the corner of the popular Beethovenstraat, near the Zuidas and a stone’s throw away from the beautiful Beatrixpark. In the immediate vicinity several excellent primary and secondary schools (British School, Vossius Gymnasium and the Montessori) can be found. Furthermore many good restaurants and cafes and several supermarkets are within walking distance. Excellent connection to public transport, several tram / bus stops in the immediate vicinity, but also the A2 / A4 / A9 and A10 are within easy reach.

Specifics:
- Available: directly;
- Rental price: € 2.400,- excl. utilities per month;
- Advance payment heathing (incl. hot water) € 175,- per month;
- Deposit: 2 months rent;
- CPI with a min. of 2%;
- Unfurnished (curtains, wardrobes and lighting included);
- No students
- Max. 2 sharers
Lees de volledige omschrijving

Kenmerken

Overdracht

Aanmeldingsdatum
07-01-2021
Status
Verhuurd onder voorbehoud
Aanvaarding
Direct

Bouw

Soort woning
bovenwoning
Bouwtype
Bestaande bouw
Bouwjaar
1931

Oppervlakten en inhoud

Woonoppervlakte
112 m²

Indeling

Totaal aantal kamers
4
Bekijk alle kenmerken

Meer informatie

Advertentie

MVA wijkinformatie: Apollobuurt

De Apollobuurt is een wijk in Amsterdam Zuid en de Boerenwetering, het Noorderamstelkanaal, het Zuideramstelkanaal en de Parnassusweg met het Olympiaplein. De wijk heeft een ruime opzet met villa's, 19e-eeuwse herenhuizen en woningen in de stijl van de Amsterdamse School door elkaar heen. De bewoners zijn over het algemeen hoogopgeleid met gemiddeld een hoger inkomen, het merendeel van de (koop)woningen is relatief groot. Het Hiltonhotel en de Apollohal zijn bijzondere voorzieningen in de Apollobuurt. Amsterdamse School in de Apollobuurt De Apollobuurt is voor het grootste gedeelte gebouwd in de jaren 20 en 30 van de vorige eeuw en dat is te zien aan de huizen; deze zijn voor het merendeel gebouwd in de stijl van de Amsterdamse School. De hele buurt is onderdeel van Plan Zuid, het stedenbouwkundigplan dat architect Berlage begin vorige eeuw voor Amsterdam Zuid presenteerde. Ondanks dat Berlage niet van de Amsterdamse School was, maar van het rationalisme, is de Apollobuurt toch het toonbeeld van Amsterdamse Schoolbouw omdat de architecten van de wijk voor de invulling van Plan Zuid hun inspiratie putten uit de Amsterdamse Schoolstroming. Straten vernoemd naar componisten De Bachstraat, Chopinstraat en de bekende winkelstraat de Beethovenstraat; het is slechts een greep uit de straten in de Apollobuurt die zijn genoemd naar beroemde componisten. Naast aan componisten hebben de straten in dit deel van Amsterdam Zuid hun namen ook te danken aan schilders en goden uit de Griekse mythologie. Voorbeelden hiervan zijn de Titiaanstraat, Leonardostraat en Raphaëlstraat en natuurlijk de Minerva- en Apollolaan, naamgever van de Apollobuurt..

Amsterdam

Amsterdam de Nederlandse hoofdstad, staat bekend om het artistieke erfgoed, het uitgebreide grachtennetwerk en de smalle gevelhuizen, een erfenis uit de Gouden Eeuw. In het Museumkwartier bevinden zich het Van Gogh Museum, het Rijksmuseum met werken van Rembrandt en Vermeer, en het Stedelijk Museum met moderne kunst. Fietsen is onlosmakelijk verbonden met het karakter van de stad en er zijn veel fietspaden. In het centrum van Amsterdam vind je natuurlijk de prachtige grachten waar de stad bekend om staat, maar er is nog zo veel meer.

Schakel een MVA/NVM makelaar in om te huren in Nederland

Het werkgebied van een makelaar reikt verder dan alleen het kopen of verkopen van huizen. Ook bij het vinden van een huurhuis is het inschakelen van een makelaar een verstandige keuze. Je makelaar kan je adviseren over welk soort woning het beste bij je past en in welke buurt deze het meest geschikt is.

Lees verder

Appartementen

Het kopen van een appartement in Amsterdam is een ander verhaal dan wanneer je een huis of vrijstaande villa koopt. Je hebt namelijk niet alleen te maken met buren links en rechts van je, maar vaak ook boven of onder je. Dit zorgt ervoor dat de grond waar het gebouw op staat van meerdere mensen tegelijk is. Dit kan voor ingewikkelde constructies zorgen wanneer je wilt weten welke kosten er nog meer bij komen wanneer je het appartement wilt kopen.

Lees verder