Vorige | Volgende

Bernard Zweerskade 20 III 1077VA Amsterdam, Diepenbrockbuurt

Vraagprijs € 1.250.000 

Bouwjaar
1930
Woonoppervlakte
145 m²
Aantal kamers
5

Omschrijving

- FOR ENGLISH SEE BELOW -
TE KOOP: Zeer luxe, sfeervol en licht appartement ad 145M2 (BVO 177M2) op toplocatie, gelegen op de derde en vierde verdieping, beschikt over vier slaapkamers en riant dakterras ad 16M2. Dit sfeervolle appartement geniet een prachtig uitzicht over het Zuider Amstelkanaal (aanleggen van een bootje mogelijk) en het Beatrixpark, is omgeven door veel groen en ligt om de hoek van de altijd gezellige Beethovenstraat. Ook is de Bernard Zweerskade zeer gunstig gelegen ten opzichte van het openbaar vervoer, de uitvalswegen, de Zuidas en Schiphol.

Indeling:
Derde verdieping:
Hal met toegang tot alle vertrekken, de riante en lichte living geniet een prachtig uitzicht over het Zuider Amstelkanaal en het Beatrixpark, de luxe open keuken is van alle gemakken voorzien (apparatuur van o.a. Bosch) en biedt tevens toegang tot het ruime balkon. De twee slaapkamers op deze verdieping zijn beide zeer goed bemeten en beschikken beide over kastruimte. Tevens beschikt de slaapkamer aan de achterzijde ook over toegang tot het balkon.

Vierde verdieping:
Middels de vaste trap bereikt u de vierde verdieping welke beschikt over twee ruime slaapkamers en "laundry". De slaapkamer welke aan de voorzijde gelegen is geniet een dakkapel en de slaapkamer/study gelegen aan de achterzijde beschikt over toegang tot het riante dakterras ad 16M2. Tevens biedt deze verdieping toegang tot de bergzolder.

Ligging:
Gelegen op top locatie in hartje Zuid, om de hoek van de geliefde Beethovenstraat, direct nabij de Zuidas en op steenworp afstand van het prachtige Beatrixpark. In de directe omgeving treft u diverse uitstekende basis- en middelbare scholen (British School, Vossius Gymnasium en het Montessori), treft u vele goede restaurants en cafés met gezellige terrasjes en diverse bekende supermarkten liggen op loopafstand. Uitstekende verbinding met het openbaar vervoer, diverse tram/bushaltes in de directe nabijheid maar ook de A2/A4/A9 en A10 zijn gemakkelijk te bereiken.

Bijzonderheden:
- 145M2 - vier slaapkamers - balkon en riant dakterras.
- Mogelijkheid tot aanleggen van een bootje.
- Zeer gunstig gelegen ten opzichte van het openbaar vervoer en de uitvalswegen, de Zuidas en Schiphol.
- Erfpacht afgekocht tot 1 december 2053.
- Servicekosten EUR 375,13 per maand (incl.voorschot stookkosten).
- Mogelijkheid tot bezichtiging middels Facetime/Skype.

==================================================================

FOR SALE: Very luxurious, attractive and bright apartment ad 145M2 in prime location, located on the third and fourth floor, has four bedrooms and a spacious roof terrace ad 16M2. This attractive apartment enjoys a beautiful view over the Zuider Amstelkanaal (a boat can be moored) and the Beatrixpark, is surrounded by greenery and is around the corner from the always pleasant Beethovenstraat. The Bernard Zweerskade is also very conveniently located for public transport, roads, the Zuidas and Schiphol.

Layout:
Third floor:
Hall with access to all rooms, the spacious and bright living room enjoys a beautiful view over the Zuider Amstelkanaal and the Beatrixpark, the luxurious open kitchen is fully equipped (equipment from Bosch, among others) and also provides access to the spacious balcony. The two bedrooms on this floor are both very well sized and both have wardrobe space. The bedroom at the rear also has access to the balcony.

Fourth floor:
Via the staircase you reach the fourth floor which has two spacious bedrooms and "laundry". The bedroom at the front has a dormer and the bedroom/study at the rear has access to the spacious roof terrace ad 16M2. This floor also provides access to the attic.

Location:
Located in a prime location in the heart of the South, around the corner from the popular Beethovenstraat, directly near the Zuidas and a stone's throw from the beautiful Beatrixpark. In the immediate vicinity you will find several excellent primary and secondary schools (British School, Vossius Gymnasium and the Montessori), you will find many good restaurants and cafes with cozy terraces and several well-known supermarkets are within walking distance. Excellent connection to public transport, several tram / bus stops in the immediate vicinity, but also the A2 / A4 / A9 and A10 are within easy reach.

Particularities:
- 145M2 - four bedrooms - balcony and spacious roof terrace.
- Possibility to moor a boat.
- Very conveniently located to public transport and roads, the Zuidas and Schiphol.
- Annual lease payments surrendered until December 1st 2053.
- Service costs EUR 375.13 per month (incl. Advance heating costs).
- Possibility to view through Facetime / Skype.
Lees de volledige omschrijving

Kenmerken

Overdracht

Aanmeldingsdatum
14-04-2020
Status
Beschikbaar
Aanvaarding
In overleg

Bouw

Bouwtype
Bestaande bouw
Bouwjaar
1930

Oppervlakten en inhoud

Woonoppervlakte
145 m²

Indeling

Totaal aantal kamers
5
Bekijk alle kenmerken

Advertentie

MVA wijkinformatie: Apollobuurt

De Apollobuurt is een wijk in Amsterdam Zuid en de Boerenwetering, het Noorderamstelkanaal, het Zuideramstelkanaal en de Parnassusweg met het Olympiaplein. De wijk heeft een ruime opzet met villa's, 19e-eeuwse herenhuizen en woningen in de stijl van de Amsterdamse School door elkaar heen. De bewoners zijn over het algemeen hoogopgeleid met gemiddeld een hoger inkomen, het merendeel van de (koop)woningen is relatief groot. Het Hiltonhotel en de Apollohal zijn bijzondere voorzieningen in de Apollobuurt. Amsterdamse School in de Apollobuurt De Apollobuurt is voor het grootste gedeelte gebouwd in de jaren 20 en 30 van de vorige eeuw en dat is te zien aan de huizen; deze zijn voor het merendeel gebouwd in de stijl van de Amsterdamse School. De hele buurt is onderdeel van Plan Zuid, het stedenbouwkundigplan dat architect Berlage begin vorige eeuw voor Amsterdam Zuid presenteerde. Ondanks dat Berlage niet van de Amsterdamse School was, maar van het rationalisme, is de Apollobuurt toch het toonbeeld van Amsterdamse Schoolbouw omdat de architecten van de wijk voor de invulling van Plan Zuid hun inspiratie putten uit de Amsterdamse Schoolstroming. Straten vernoemd naar componisten De Bachstraat, Chopinstraat en de bekende winkelstraat de Beethovenstraat; het is slechts een greep uit de straten in de Apollobuurt die zijn genoemd naar beroemde componisten. Naast aan componisten hebben de straten in dit deel van Amsterdam Zuid hun namen ook te danken aan schilders en goden uit de Griekse mythologie. Voorbeelden hiervan zijn de Titiaanstraat, Leonardostraat en Raphaëlstraat en natuurlijk de Minerva- en Apollolaan, naamgever van de Apollobuurt..

Amsterdam

Amsterdam de Nederlandse hoofdstad, staat bekend om het artistieke erfgoed, het uitgebreide grachtennetwerk en de smalle gevelhuizen, een erfenis uit de Gouden Eeuw. In het Museumkwartier bevinden zich het Van Gogh Museum, het Rijksmuseum met werken van Rembrandt en Vermeer, en het Stedelijk Museum met moderne kunst. Fietsen is onlosmakelijk verbonden met het karakter van de stad en er zijn veel fietspaden. In het centrum van Amsterdam vind je natuurlijk de prachtige grachten waar de stad bekend om staat, maar er is nog zo veel meer.

Jouw aankoopmakelaar kent de markt door en door

Wanneer jij een aankoopmakelaar inschakelt die is aangesloten bij de MVA of NVM, weet je zeker dat jouw makelaar goed bekend is met de desbetreffende markt. Zeker wanneer huizenprijzen turbulent zijn, kan je ervan uitgaan dat jouw makelaar oog heeft voor de vele aspecten die daarbij een rol spelen.

Lees verder

Appartementen

Het kopen van een appartement in Amsterdam is een ander verhaal dan wanneer je een huis of vrijstaande villa koopt. Je hebt namelijk niet alleen te maken met buren links en rechts van je, maar vaak ook boven of onder je. Dit zorgt ervoor dat de grond waar het gebouw op staat van meerdere mensen tegelijk is. Dit kan voor ingewikkelde constructies zorgen wanneer je wilt weten welke kosten er nog meer bij komen wanneer je het appartement wilt kopen.

Lees verder