Open Huis - 28 maart van 11:00 tot 15:00 uur

Bekijk nu de deelnemende objecten
Vorige | Volgende

Bernard Zweerskade 23 III 1077VA Amsterdam, Diepenbrockbuurt

Bouwjaar
1906-1930
Woonoppervlakte
115 m²
Aantal kamers
4

Omschrijving

Zeer ruim en charmant vier kamer appartement van 115 m2 ruim balkon en een waanzinnig uitzicht over het Beatrixpark. De woning bevindt zich op een TOP locatie in Amsterdam Zuid.

INDELING
Gemeenschappelijk entree en trappenhuis naar de derde verdieping. Hal met separate WC met fonteintje en voldoende ruimte voor de garderobe. Royale doorzon woon/eetkamer met in het midden de originele en suite kasten met schuifdeuren. Openslaande deuren aan de achterzijde welke toegang bieden tot het balkon. Tevens aan de achterzijde is half open keuken voorzien van alle gewenste inbouwapparatuur en toegang tot het balkon. Aan de voorzijde heeft u middels 2 grote ramen waanzinnig zicht over het Beatrixpark. Zijkamer welke gemakkelijk af te sluiten is om zo te gebruiken als derde slaapkamer. Twee zeer ruime slaapkamers waarvan één aan de voorzijde en de ander aan de achterzijde. Centraal gelegen is de badkamer met wastafel, douche en ligbad.

VVE
Het betreft een gezonde en actieve VVE. De maandelijkse servicekosten bedragen € 159,-.

GROND
Het appartementsrecht staat op gemeentelijk erfpacht. De erfpachtcanon is afgekocht tot en met 1 december 2053. Algemene Bepalingen voor voortdurende erfpacht 1994 zijn van toepassing. Gunstige voorwaarden eeuwigdurende erfpacht in 2019 aangevraagd.

BIJZONDERHEDEN
TOP locatie in Zuid
Direct aan het water met zicht over het Beatrixpark
Twee goed bemeten slaapkamers
Niet-zelfbewoningsclausule van toepassing
Ouderdomsclausule van toepassing
Verwarmingskosten € 158,- per maand
Reeds betaalde overdrachtsbelasting gaat retour naar verkoper

OMGEVING
Het appartement ligt op top locatie in hartje Zuid, om de hoek van de geliefde Beethovenstraat, nabij de Zuidas en recht tegenover van het prachtige Beatrixpark. In de directe omgeving treft treft u vele goede restaurants en cafés met gezellige terrasjes en diverse bekende supermarkten liggen op loopafstand. Tevens zijn er in de nabije omgeving diverse basis- en middelbare scholen (Internationale school, British School, Barlaeus, Montessori). Uitstekend bereikbaar met het openbaar vervoer (trams 5 en 24) en op loopafstand van Zuidas en Station Zuid/WTC.

ALGEMEEN
Alle zich in deze aanbieding bevindende informatie is door ons met grote zorgvuldigheid samengesteld. Echter met betrekking tot deze informatie aanvaarden wij geen enkele aansprakelijkheid, noch kan aan de vermelde informatie enig recht worden ontleend. Indien van toepassing gaat reeds betaalde overdrachtsbelasting retour naar verkoper.

Graag maken wij een vrijblijvende afspraak met u voor een bezichtiging!

ENGLISH VERSION BELOW
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Very spacious and charming four-room apartment of 115 m2 with spacious balcony and an amazing view over the Beatrix Park. The house is located at a GREAT location in Amsterdam Zuid.

LAYOUT
Common entrance and staircase to the third floor. Hall with separate toilet with sink and enough space for the wardrobe. Spacious living / dining room with the original en suite cupboards with sliding doors in the middle. Patio doors at the rear which provide access to the balcony. Also at the rear is a half open kitchen with all desired built-in appliances and access to the balcony. At the front you have an amazing view over the Beatrix Park through 2 large windows. Side room which is easy to close to use as a third bedroom. Two very spacious bedrooms, one at the front and the other at the rear. The bathroom with sink, shower and bath is centrally located.

ASSOCIATION OF OWNERS
It concerns a healthy and active association of owners. The monthly service costs are € 159,-

GROUND
The apartment right is on municipal leasehold. The leasehold canon was surrendered until December 1, 2053. General Provisions for continuous lease 1994 apply.

PARTICULARITIES
GREAT location in South
Right on the water with a view over the beartix park
Two well-sized bedrooms
Non-occupancy clause applicable
Age-related clause applies
Heating costs € 158,- per month
Transfer tax already paid will be returned to the seller

LOCATION
The apartment is in a prime location in the heart of the South, around the corner from the beloved Beethovenstraat, near the Zuidas and right across from the beautiful Beatrixpark. In the immediate vicinity you will find many good restaurants and cafes with cozy terraces and several well-known supermarkets are within walking distance. There are also several primary and secondary schools in the vicinity (International school, British School, Barlaeus, Montessori). Easily accessible by public transport (trams 5 and 24) and within walking distance of Zuidas and Station Zuid / WTC.

GENERAL
All information contained in this offer has been compiled by us with great care. However, we do not accept any liability with regard to this information, nor can any rights be derived from the information mentioned. If applicable, transfer tax already paid will be returned to the seller.

We are happy to make an appointment with you for a viewing!
Lees de volledige omschrijving

Kenmerken

Overdracht

Aanmeldingsdatum
19-08-2020
Status
Verkocht onder voorbehoud
Aanvaarding
In overleg

Bouw

Soort woning
bovenwoning
Bouwtype
Bestaande bouw
Bouwjaar
1906-1930

Oppervlakten en inhoud

Woonoppervlakte
115 m²

Indeling

Totaal aantal kamers
4
Bekijk alle kenmerken

Advertentie

MVA wijkinformatie: Apollobuurt

De Apollobuurt is een wijk in Amsterdam Zuid en de Boerenwetering, het Noorderamstelkanaal, het Zuideramstelkanaal en de Parnassusweg met het Olympiaplein. De wijk heeft een ruime opzet met villa's, 19e-eeuwse herenhuizen en woningen in de stijl van de Amsterdamse School door elkaar heen. De bewoners zijn over het algemeen hoogopgeleid met gemiddeld een hoger inkomen, het merendeel van de (koop)woningen is relatief groot. Het Hiltonhotel en de Apollohal zijn bijzondere voorzieningen in de Apollobuurt. Amsterdamse School in de Apollobuurt De Apollobuurt is voor het grootste gedeelte gebouwd in de jaren 20 en 30 van de vorige eeuw en dat is te zien aan de huizen; deze zijn voor het merendeel gebouwd in de stijl van de Amsterdamse School. De hele buurt is onderdeel van Plan Zuid, het stedenbouwkundigplan dat architect Berlage begin vorige eeuw voor Amsterdam Zuid presenteerde. Ondanks dat Berlage niet van de Amsterdamse School was, maar van het rationalisme, is de Apollobuurt toch het toonbeeld van Amsterdamse Schoolbouw omdat de architecten van de wijk voor de invulling van Plan Zuid hun inspiratie putten uit de Amsterdamse Schoolstroming. Straten vernoemd naar componisten De Bachstraat, Chopinstraat en de bekende winkelstraat de Beethovenstraat; het is slechts een greep uit de straten in de Apollobuurt die zijn genoemd naar beroemde componisten. Naast aan componisten hebben de straten in dit deel van Amsterdam Zuid hun namen ook te danken aan schilders en goden uit de Griekse mythologie. Voorbeelden hiervan zijn de Titiaanstraat, Leonardostraat en Raphaëlstraat en natuurlijk de Minerva- en Apollolaan, naamgever van de Apollobuurt..

Amsterdam

Amsterdam de Nederlandse hoofdstad, staat bekend om het artistieke erfgoed, het uitgebreide grachtennetwerk en de smalle gevelhuizen, een erfenis uit de Gouden Eeuw. In het Museumkwartier bevinden zich het Van Gogh Museum, het Rijksmuseum met werken van Rembrandt en Vermeer, en het Stedelijk Museum met moderne kunst. Fietsen is onlosmakelijk verbonden met het karakter van de stad en er zijn veel fietspaden. In het centrum van Amsterdam vind je natuurlijk de prachtige grachten waar de stad bekend om staat, maar er is nog zo veel meer.

Jouw aankoopmakelaar kent de markt door en door

Wanneer jij een aankoopmakelaar inschakelt die is aangesloten bij de MVA of NVM, weet je zeker dat jouw makelaar goed bekend is met de desbetreffende markt. Zeker wanneer huizenprijzen turbulent zijn, kan je ervan uitgaan dat jouw makelaar oog heeft voor de vele aspecten die daarbij een rol spelen.

Lees verder

Appartementen

Het kopen van een appartement in Amsterdam is een ander verhaal dan wanneer je een huis of vrijstaande villa koopt. Je hebt namelijk niet alleen te maken met buren links en rechts van je, maar vaak ook boven of onder je. Dit zorgt ervoor dat de grond waar het gebouw op staat van meerdere mensen tegelijk is. Dit kan voor ingewikkelde constructies zorgen wanneer je wilt weten welke kosten er nog meer bij komen wanneer je het appartement wilt kopen.

Lees verder