Open Huis - 28 maart van 11:00 tot 15:00 uur

Bekijk nu de deelnemende objecten
Vorige | Volgende

Bernardus Hollanderstraat 2 1462XD Middenbeemster, Middenbeemster

Bouwjaar
1971
Woonoppervlakte
152 m²
Aantal kamers
5
Perceeloppervlakte
356 m²

Omschrijving

Het betreft hier een koopsom.

Uiterst royale hoekwoning, gelegen op een royaal perceel en voorzien van een vrijstaande garage.
Bekijk voor een gepresenteerde rondleiding onze video!

De woning is ruim opgezet, driemaal vergroot middels de zij -en achteruitbouw en de dakkapel, voorzien van vloerverwarming op de begane grond en kunststof kozijnen!

Bij binnenkomst wordt u begroet door de ruim opgezette lichte hal, hier treft u onder andere de meterkast en het toilet, de trap naar de eerste verdieping en natuurlijk de doorgang naar de woonkamer.
Na het betreden van de woonkamer, wordt u blij verrast door de riante woonkamer en open keuken. Hier wordt evident dat de zij -en achteruitbouw werkelijk een wereld van verschil maken.

De keuken is tuingericht en in een U-opstelling, voorzien van diverse inbouwapparatuur, een vrijstaande koelkast en u raadt het al; een zee van ruimte. Achter de keuken treft u een bijkeuken met de C.V. opstelling, de pomp van de vloerverwarming en een vaste kastenwand, de wasmachine -en drogeraansluiting en de achterdeur.

De tuin is tevens te betreden middels de gezellige zit met houtkachel in de zijuitbouw. Hier betreedt u de zonnige tuin middels de schuifpui. Achterin het perceel treft u de vrijstaande garage met eigen oprijpad.

Terug in de woning treft u op de eerste verdieping een drietal riante slaapkamers, een vaste kast en de badkamer. Op de tweede verdieping treft u de ruime zolderkamer. Alle vertrekken besparen niet op licht, noch ruimte.

Een prachtige buitenkans op een mooie locatie op de hoek van de Bernardus Hollandstraat en de H.M. van Randwijklaan!
Lees de volledige omschrijving

Kenmerken

Overdracht

Aanmeldingsdatum
13-06-2019
Status
Verkocht onder voorbehoud
Aanvaarding
In overleg

Bouw

Bouwtype
Bestaande bouw
Bouwjaar
1971

Oppervlakten en inhoud

Woonoppervlakte
152 m²
Perceeloppervlakte
356 m²

Indeling

Totaal aantal kamers
5
Bekijk alle kenmerken

Advertentie

De Beemster

Werelderfgoed De Beemster is een oase van groene polders, waterwegen, dijken, gerestaureerde molens en fraaie stolpboerderijen. De Beemster is zeer geschikt om te voet of per boot te verkennen, maar vooral geliefd vanwege de prachtige fietsroutes.

Veel fietsroutes leiden langs De Eenhoorn: een van de meest indrukwekkende stopboerderijen van de 350 exemplaren die het gebied telt. In een nabijgelegen pastorie vind je het Museum Betje Wolff, waar je een kijkje kunt nemen in het leven van deze 18e-eeuwse schrijfster van onder andere de ‘Historie van mejuffrouw Sara Burgerhart’. Het plaatsje De Rijp wordt ook wel het ‘mooiste dorp van Nederland’ genoemd. Als je erdoorheen fietst, vaart, of wandelt, dan snap je wel waarom!

Jouw aankoopmakelaar kent de markt door en door

Wanneer jij een aankoopmakelaar inschakelt die is aangesloten bij de MVA of NVM, weet je zeker dat jouw makelaar goed bekend is met de desbetreffende markt. Zeker wanneer huizenprijzen turbulent zijn, kan je ervan uitgaan dat jouw makelaar oog heeft voor de vele aspecten die daarbij een rol spelen.

Lees verder