Open Huis - 5 oktober van 11:00 tot 15:00 uur

Bekijk nu de deelnemende objecten
Vorige | Volgende

Bernhardstraat 13 1633JH Avenhorn, Avenhorn

Bouwjaar
1965
Woonoppervlakte
97 m²
Aantal kamers
4
Perceeloppervlakte
346 m²

Omschrijving

Fantastisch verbouwde hoekwoning op een prachtige plek!...maar daar blijft het niet bij, want er is tijdens de verbouwing tevens een grote schuur (staalskelet) met elektrische deur en kunststofkozijnen gebouwd!

De (stevige) basis is gelegd in 1965, maar dat zie je er vanbinnen niet aan af. Deze woning is namelijk geheel gemoderniseerd Ún uitgebreid middels de uitbouw aan de achterzijde (voorzien van openslaande deuren naar de zonnige tuin).

Tijdens deze verbouwing is aan alles gedacht, een nieuwe elektrische installatie, keurig sanitair, een fraaie landelijke keuken, met recht een woning waar je "zo in kan". Aangezien het object direct te aanvaarden is, kan dat tevens op korte termijn!
Een prachtige afwerking, gecombineerd met het brutale formaat van een jaren '60 woning. Mooie vierkante ruimtes, veel glas (dubbele beglazing) en een mooie plek in het dorp.

Avenhorn heeft u veel voorzieningen te bieden in Winkelcentrum het Vijverhof, maar biedt tevens mooie weidse vergezichten, als je weet waar je die moet zoeken...en deze woning heeft ze gevonden!

Bijzonderheden:
- Geheel gerenoveerd in 2014
- Mooie vrije ligging
- Riante schuur
- Aanvaarding kan direct
Lees de volledige omschrijving

Kenmerken

Overdracht

Aanmeldingsdatum
21-10-2019
Status
Verkocht onder voorbehoud
Aanvaarding
In overleg

Bouw

Bouwtype
Bestaande bouw
Bouwjaar
1965

Oppervlakten en inhoud

Woonoppervlakte
97 m²
Perceeloppervlakte
346 m²

Indeling

Totaal aantal kamers
4
Bekijk alle kenmerken

Advertentie

Jouw aankoopmakelaar kent de markt door en door

Wanneer jij een aankoopmakelaar inschakelt die is aangesloten bij de MVA of NVM, weet je zeker dat jouw makelaar goed bekend is met de desbetreffende markt. Zeker wanneer huizenprijzen turbulent zijn, kan je ervan uitgaan dat jouw makelaar oog heeft voor de vele aspecten die daarbij een rol spelen.

Lees verder