Open Huis - 28 maart van 11:00 tot 15:00 uur

Bekijk nu de deelnemende objecten
Vorige | Volgende

Bert Haanstrahof 0 ong 1087 Amsterdam

Vraagprijs € 30.000 

Bouwjaar
nvt

Omschrijving

Diverse parkeerplaatsen gelegen in een goed beveiligde parkeergarage met ingang aan de Daguerrestraat.
Het betreft ruime grote plekken, groter dan veel andere plekken in de garage.

Deze straat ligt aan het begin van het Haveneiland, IJburg te Amsterdam direct om de hoek van het Winkelcentrum en tramhalte 26 naar Centraal Station. De parkeergarage wordt middels een hekwerk afgesloten en is bedienbaar met een afstandsbediening vanuit de auto. Op de parkeerplaats zelf zit een parkeerbeugel ter voorkoming van foutparkeerders.


Bijzonderheden:
- Erfpacht afgekocht tot en met 31-08-2055
- Aanvaarding in overleg.
- Servicekosten € 30,- per maand
Lees de volledige omschrijving

Kenmerken

Overdracht

Aanmeldingsdatum
2021-05-26
Status
Beschikbaar
Aanvaarding
in overleg

Bouw

Soort woning
garage/parkeerplaats
Bouwtype
Bestaande bouw
Bouwjaar
nvt

Oppervlakten en inhoud

Indeling

Energie

Bekijk alle kenmerken

Advertentie

MVA wijkinformatie: IJburg Zuid

IJburg is een nieuw opgezette woonwijk aan de oostkant van Amsterdam, bestaand uit zes eilanden. Het idee achter de eilanden was 18.000 extra huizen te kunnen bouwen voor meer dan 45.000 bewoners en zo het huizentekort tegen te gaan in de stad. IJburg is een waterrijke woonwijk die nog continu aan het veranderen is. De buurt werkt hard om het bewoners naar de zin te maken, zo worden regelmatig activiteiten georganiseerd. IJburg is verder perfect voor liefhebbers van water, maar ook voor liefhebbers van kunst. Voor recreëren in het groen kun je terecht in het park aan de Diemerzeedijk, waar je ook verschillende sportclubs vindt.

Amsterdam

Amsterdam de Nederlandse hoofdstad, staat bekend om het artistieke erfgoed, het uitgebreide grachtennetwerk en de smalle gevelhuizen, een erfenis uit de Gouden Eeuw. In het Museumkwartier bevinden zich het Van Gogh Museum, het Rijksmuseum met werken van Rembrandt en Vermeer, en het Stedelijk Museum met moderne kunst. Fietsen is onlosmakelijk verbonden met het karakter van de stad en er zijn veel fietspaden. In het centrum van Amsterdam vind je natuurlijk de prachtige grachten waar de stad bekend om staat, maar er is nog zo veel meer.

Jouw aankoopmakelaar kent de markt door en door

Wanneer jij een aankoopmakelaar inschakelt die is aangesloten bij de MVA of NVM, weet je zeker dat jouw makelaar goed bekend is met de desbetreffende markt. Zeker wanneer huizenprijzen turbulent zijn, kan je ervan uitgaan dat jouw makelaar oog heeft voor de vele aspecten die daarbij een rol spelen.

Lees verder