Open Huis - 28 maart van 11:00 tot 15:00 uur

Bekijk nu de deelnemende objecten
Vorige | Volgende

Berthold Brechtstraat 24 1102RW Amsterdam, Venserpolder West

Bouwjaar
1986
Woonoppervlakte
72 m²
Aantal kamers
3

Omschrijving

*This Property is listed by a MVA Certified Expat Broker *
*English text below*

Nieuw in de verhuur: Ruim en licht 3-kamer appartement van 72m2 op de derde verdieping met twee balkons, twee slaapkamers en een berging.

Het appartement ligt in de wijk Venserpolder op een zeer gunstige en goed bereikbare locatie, nabij openbaar vervoer en de uitvalswegen naar de snelwegen A-10, A-2 en A-9. Met de trein bent u binnen enkele munten op Schiphol. Er zijn op loopafstand veel voorzieningen en faciliteiten beschikbaar, waaronder de Johan Cruijff Arena Arena en de Arena Boulevard voor de degelijke boodschappen, de bioscoop restaurants, AFAS Live en Ziggo Dome en nog vele sport en fitness mogelijkheden. Ook recreatiegebied Ouderkerkerplas is in de nabijheid als het Nelson Mandelapark.

Indeling:
Begane grond: Gemeenschappelijke entree, berging en trappenhuis.
Derde verdieping: Bij binnenkomst geeft de hal toegang tot nagenoeg alle vertrekken. De woonkamer is ruim en beschikt over grote ramen met houten shutters en geeft toegang tot het eerste balkon met zicht op de straat. De keuken ligt aan de andere zijde en geeft zicht op de binnentuin. De keuken is groot genoeg om ook een eettafel te plaatsen. De keuken is in 2016 en 2021 gemoderniseerd en beschikt over inbouwapparatuur en geeft toegang tot het tweede balkon. In de keuken is er ook een wasmachine aansluiting gerealiseerd. Er zijn daarnaast twee slaapkamers aanwezig (zie de afmetingen op de plattegrond). De badkamer beschikt over een douche en wastafel. Er is een separaat toilet aanwezig.

De vloer is uitgerust met laminaat.

Kortom: een moderne huurwoning die uitermate geschikt is voor een stel, of een stel met kinderen of maximaal twee personen die geen huishouden vormen.

Bijzonderheden:
* Direct beschikbaar voor verhuur
* Huurprijs 1.250,-- per maand
* Waarborgsom twee maanden de huurprijs
* Exclusief de kosten van gas, water, elektra, tv/ internet
* Huurcontract type model ROZ, 2 jaar contract met optie tot verlengen voor onbepaalde tijd
* Gerenoveerd in 2016 en deels in 2021, alles is recent geschilderd
* Woonoppervlakte circa 72 m2
* Balkon op het zuiden
* Eigen berging in de onderbouw
* Uitstekende bereikbaarheid, diverse metrostations binnen handbereik

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Huurder heeft zijn eigen onderzoeksplicht naar alle zaken die voor hem of haar van belang zijn. Met betrekking tot deze woning is de makelaar adviseur van verhuurder. Wij adviseren u een deskundige (NVM-)makelaar in te schakelen die u begeleidt bij het aanhuurproces. Indien u specifieke wensen heeft omtrent de woning, adviseren wij u deze tijdig kenbaar te maken aan uw aanhuur makelaar en hiernaar zelfstandig onderzoek te (laten) doen. Indien u geen deskundige vertegenwoordiger inschakelt, acht u zich volgens de wet deskundige genoeg om alle zaken die van belang zijn te kunnen overzien.

English text:

New available for rent: spacious 3 room apartment of 72m2 on the 3rd level of the building with two balconies and two bedrooms.

The apartment is located in Venserpolder, very close to train station, metro station and highways A-10, A-9 and A-2. Schiphol is just a 10 minute train ride away. At walking distance are supermarkets, restaurants, sport facilities at shopping district Amsterdamse Poort. Cineplex Pathe Arena and more shopping at Arena boulevard. ZIGGO DOME, AFAS LIVE and Johan Cruijff Arena are around the corner too. You can relax at Nelson Mandela Park and enjoy water sports at the Ouderkerker plassen.

Lay-out:
Ground floor: Communal entrance, storage, staircase.
Third level: Entrance, hall way that gives acces to all the rooms. Livingroom facing the street and with acces to the first balcony. Two bedrooms (see the floor plans for sizes and lay-out). Large, modern kitchen with built-in equipment, big enough to fit a dining table with acces to the second balcony. From the kitchen you will have A view of the inside garden and green area from the sunny south facing kitchen balcony. The bathroom is fitted with a shower, sink, design radiator and solid granite floor. There is separate toilet.

Laminate floor throughout. All walls, doors and ceiling have been freshly painted.

Energy label
An energy label will be provided when renting the house.

Delivery & Specialties
* The house is immediately available
* The deposit is equal to two months rent
* The rent is 1250, - per month excluding all user charges
* The owner rent out this apartment based on the rules of the local government and the home owners association (No Air B&B and short stay and no separate room rental)
* Rental contract type ROZ model, 2 year contract with option to extend indefinitely
* Renovated in 2016 and 2021
* 72m2
* South facing balcony
* Separate storage
* Good location


This information has been compiled by us with due care. On our part, however, no liability is accepted for any incompleteness, inaccuracy or otherwise, or the consequences thereof. All specified sizes and areas are indicative. The tenant has his own obligation to investigate all matters that are important to him or her. With regard to this property, the broker is an advisor to the landlord. We advise you to call in an expert (NVM) broker who will guide you through the hiring process. If you have specific wishes regarding the property, we advise you to make this known in good time to your hire agent and to do this independently. If you do not involve an expert representative, you will, according to the law, consider yourself competent enough to be able to oversee all matters that are of interest.
Lees de volledige omschrijving

Kenmerken

Overdracht

Aanmeldingsdatum
2021-05-12
Status
Verhuurd onder voorbehoud
Aanvaarding
in overleg

Bouw

Soort woning
Portiekflat
Bouwtype
Bestaande bouw
Bouwjaar
1986

Oppervlakten en inhoud

Gebruiksoppervlak wonen
72 m²

Indeling

Totaal aantal kamers
3

Energie

Bekijk alle kenmerken

Advertentie

MVA wijkinformatie: Bijlmer Centrum (D,F,H)

Bijlmer Centrum is een wijk in stadsdeel Amsterdam Zuidoost. De volledige naam van de Bijlmer is Bijlmermeer, naar het water dat nagenoeg op dezelfde plek lag als de Bijlmer nu en in 1626 is drooggelegd. Bijlmer Centrum bestaat uit de buurten Bijlmer D, F en H en ligt ten westen van de Gooiseweg.
Het begin van de Bijlmer: groen en flats
Vroeger werd Bijlmer Centrum gekenmerkt door veel groen en flats van tien verdiepingen hoog die in een zeskantige honingraatstructuur ten opzichte van elkaar waren gebouwd. De bebouwing en het groen waren eind jaren zestig op de plek gekomen van het in 1966 door Amsterdam geannexeerde Weesperkarspel. De eerste woningen, in de H-buurt konden in 1968 worden betrokken.
Van hoogbouw naar laagbouw
In de jaren negentig is een grootschalige vernieuwing in gang gezet, waarbij een groot deel van de hoogbouw werd gesloopt en vervangen door laagbouw; er kwamen kleinschalige woningen, veelal in de koopsector. De flats die er nog wel zijn, werden gerenoveerd. Begin deze eeuw is er ook op sociaal-cultureel gebied veel veranderd. Het Klaverblad, een nieuw school- en woongebouw, werd in 2012 opgeleverd. Het Omegagebouw is een creatieve broedplaats voor kunstenaars. Aan de Daalwijkdreef ligt de Spinozacampus met 700 studentenunits. Op initiatief van een groep buurtbewoners is de moestuin Groene Vingers opgericht. En de oude parkeergarage Develstein is omgebouwd tot de grootste foodcourt van Amsterdam: World of Food, een overdekte markthal waar ondernemers uit Zuidoost internationale streetfoodgerechten aanbieden. Het doel van de vernieuwing was de bevolkingssamenstelling diverser te maken en zo een prettiger leefklimaat te realiseren. Hiertoe is ook in 2000 winkelcentrum Amsterdamse Poort in Bijlmer Centrum gerenoveerd en zijn in 2009 het nieuwe Bijlmersportcentrum en het Bijlmer Parktheater opgeleverd. De laatste twee liggen in het Nelson Mandelapark.

Amsterdam

Amsterdam de Nederlandse hoofdstad, staat bekend om het artistieke erfgoed, het uitgebreide grachtennetwerk en de smalle gevelhuizen, een erfenis uit de Gouden Eeuw. In het Museumkwartier bevinden zich het Van Gogh Museum, het Rijksmuseum met werken van Rembrandt en Vermeer, en het Stedelijk Museum met moderne kunst. Fietsen is onlosmakelijk verbonden met het karakter van de stad en er zijn veel fietspaden. In het centrum van Amsterdam vind je natuurlijk de prachtige grachten waar de stad bekend om staat, maar er is nog zo veel meer.

Schakel een MVA/NVM makelaar in om te huren in Nederland

Het werkgebied van een makelaar reikt verder dan alleen het kopen of verkopen van huizen. Ook bij het vinden van een huurhuis is het inschakelen van een makelaar een verstandige keuze. Je makelaar kan je adviseren over welk soort woning het beste bij je past en in welke buurt deze het meest geschikt is.

Lees verder

Appartementen

Het kopen van een appartement in Amsterdam is een ander verhaal dan wanneer je een huis of vrijstaande villa koopt. Je hebt namelijk niet alleen te maken met buren links en rechts van je, maar vaak ook boven of onder je. Dit zorgt ervoor dat de grond waar het gebouw op staat van meerdere mensen tegelijk is. Dit kan voor ingewikkelde constructies zorgen wanneer je wilt weten welke kosten er nog meer bij komen wanneer je het appartement wilt kopen.

Lees verder