Vorige | Volgende

Bertram 221 1422RZ Uithoorn, Legmeer

Bouwjaar
1976
Woonoppervlakte
114 m²
Aantal kamers
5
Perceeloppervlakte
188 m²

Omschrijving

Modern afgewerkte hoekwoning met extra brede, zonnige achtertuin op het zuiden gelegen op korte afstand van de uitvalswegen n het openbaar vervoer naar Amstelveen/Amsterdam. De voormalige berging van de woning is recent getransformeerd tot werk-/slaapkamer met een eigen doucheruimte met douche en wastafel. Naast de woning bevindt zich de houten (fietsen)berging.

Begane grond:
Op de begane grond treft u, naast de entree en het toilet, de tuingerichte woonkamer met zijraam en grote schuifpui naar de, door de hoekligging extra brede, achtertuin. Ook bevindt zich hier de open keuken met inbouwapparatuur. De voormalige binnendoor bereikbare berging is getransformeerd tot een werk-/slaapkamer met eigen doucheruimte.
De woonkamer en keuken zijn voorzien van een parketvloer.

1e Verdieping:
Op de verdieping bevinden zich de overloop, de c.v.-ruimte, drie fijne slaapkamers en een ruime, modern afgewerkte badkamer met lichtgrijze vloertegels, grote witte wandtegels tot aan het plafond, verlaagd plafond met inbouwspots, hoekjacuzzi, 2e wandcloset, grote inloopdouche met draingoot en glazen scherm, wastafelmeubel met bijpassende spiegelkast en handdoekradiator.
De 1e verdieping is, met uitzondering van de badkamer, voorzien van een neutrale laminaatvloer.

Tuin:
De voortuin is grotendeels voorzien van betegeling. De extra brede achtertuin is gelegen op het zuiden en biedt daardoor volop zon. Bij de woning vindt u een ruim terras en naast de woning bevindt zich de houten tuinberging. De overige ruimte bestaat overwegend uit gazon en beplanting.

Locatie:
De woning is gelegen in de groene en kindvriendelijke woonwijk De Legmeer met een eigen Deen-supermarkt. Op loopafstand vindt u een bushalte met rechtstreekse verbindingen naar Amstelveen en Amsterdam. Vanaf het nabijgelegen busstation Uithoorn zijn er tevens verbindingen naar o.a. Aalsmeer, Hoofddorp, Haarlem, Mijdrecht, Breukelen en Alphen aan den Rijn. Ook zijn er diverse scholen en sportvoorzieningen en de uitvalsweg N201 op relatief korte afstand gelegen.

Bijzonderheden
De vermelde woonoppervlakte van 114 m is inclusief de voormalige berging die thans als werk-/slaapkamer met doucheruimte (samen circa 12 m2) in gebruik is.
De Kwaaitaalvloer op de begane grond is in 2016 professioneel hersteld met een garantieperiode van 20 jaar.
De meterkast, gesitueerd in de voormalige berging, is voorzien van 6 groepen.
De zijingang van de achtertuin is niet officieel toegestaan.
Aan verkoper is niet bekend dat de onroerende zaak verontreiniging bevat die ten nadele strekt van het gebruik als woonhuis of die heeft geleid of zou kunnen leiden tot een verplichting tot schoning van de onroerende zaak, dan wel het nemen van andere maatregelen.
Voor zover aan verkoper bekend is in het verkochte geen ondergrondse tank aanwezig.
Aan verkoper is wel bekend dat in de onroerende zaak asbest is verwerkt, te weten in de gevelpanelen in de buitenkozijnen. Gezien het bouwjaar van de woning kan de aanwezigheid van meer asbesthoudende materialen echter niet worden uitgesloten.
Lees de volledige omschrijving

Kenmerken

Overdracht

Aanmeldingsdatum
29-07-2020
Status
Verkocht
Aanvaarding
Direct

Bouw

Bouwtype
Bestaande bouw
Bouwjaar
1976

Oppervlakten en inhoud

Woonoppervlakte
114 m²
Perceeloppervlakte
188 m²

Indeling

Totaal aantal kamers
5
Bekijk alle kenmerken

Meer informatie

Advertentie

Uithoorn

De gemeente Uithoorn ligt aan de Amstel, nog geen 15 kilometer ten zuiden van Amsterdam en grenst aan de provincies Utrecht en Zuid-Holland. Uithoorn ontstond in de middeleeuwen als rivierdorp aan de oever van de Amstel. Door de turfwinning in het veengebied achter de rivierdijk ontstonden veenplassen. In de 18e en 19e eeuw volgde de droogmaking van deze plassen, waarna zich diverse agrarische bedrijven hier vestigden. Uithoorn heeft een groot natuurgebied met het Zijdelmeer als middelpunt. Belangrijk voor recreatie is ook De Biezenwaard (of Libellebos), dat naast groen en wandelmogelijkheden ook gelegenheid biedt tot sport en spelen. Daarnaast grenst Uithoorn aan nationaal landschap Het Groene Hart. Er zijn veel redenen om Uithoorn te kiezen als plek om te wonen: goede bereikbaarheid, slechts 10 kilometer van Schiphol en de stad binnen handbereik. Maar ook de dorpse gezelligheid, even op een terrasje aan de Amstel een ijsje eten of fietsen door de groene omgeving.

Jouw aankoopmakelaar kent de markt door en door

Wanneer jij een aankoopmakelaar inschakelt die is aangesloten bij de MVA of NVM, weet je zeker dat jouw makelaar goed bekend is met de desbetreffende markt. Zeker wanneer huizenprijzen turbulent zijn, kan je ervan uitgaan dat jouw makelaar oog heeft voor de vele aspecten die daarbij een rol spelen.

Lees verder