Open Huis - 28 maart van 11:00 tot 15:00 uur

Bekijk nu de deelnemende objecten
Vorige | Volgende

Bertrand Russellstraat 2 1097HL Amsterdam, Julianapark

Vraagprijs € 740.000 

Bouwjaar
1991
Woonoppervlakte
122 m²
Aantal kamers
3

Omschrijving

Goed onderhouden benedenwoning van 122 m² met tuin op het zuidoosten met veel zon. Het courant ingedeelde appartement heeft twee slaapkamers van goed formaat een grote living aan de tuin en een garage die binnendoor te bereiken is. De vraagprijs voor de garage is € 60.000,- k.k.

* See English translation below *

Gelegen nabij het Amstelstation en de canon is afgekocht tot 2040.

Het appartement is gelegen in een goed onderhouden complex in een deel van de stad die wordt getransformeerd naar een nieuwe wijk met architectuur gebaseerd op de Chinese Hakka-levende cultuur, bekend om een warme en zorgzame gemeenschap.

Indeling:
Entree, gang, toilet met fontein en een ruimte voor de wasmachine en droger. De twee slaapkamers liggen aan de rustige achterzijde aan de tuin. De primaire slaapkamer is en-suite met de badkamer met een inloopdouche, ligbad en een wastafelmeubel met dubbele wastafel. Op de vloer liggen antraciet tegels en er is een radiator voor de handdoeken.

De keuken is centraal gelegen zodat er aan de voorzijde een eetgedeelte is en het zitgedeelte aan de achterzijde ligt met directe toegang tot de mooi aangelegde tuin, welke voorzien is van automatisch beregeningssysteem.
De keuken is opgesteld in een u-vorm en voorzien een Amerikaanse koelkast met vriezer en ijsblokjes dispenser, oven, magnetron, vijfpits gasfornuis, wasemkap, een 1,5 spoelbak en natuurlijk een vaatwasser.

Zeer bijzonder is dat de garage bereikbaar is via het appartement en groot genoeg is voor een auto en een werkbank.

Extern is er een berging om o.a. fietsen te stallen. Een zeer compleet appartement nabij het Amstelstation, de Omval en met zeer goede verbindingen met het Centrum.

Omgeving:
Gelegen in de wijk Frankendaal in het Julianapark in stadsdeel Oost.

Zeer centrale locatie in de stad met uitstekende toegang tot het openbaar vervoer via het Amstelstation.

Ook met eigen vervoer is het appartement goed te bereiken en parkeren kan in eigen garage.

Bijzonderheden:
• Gebruiksoppervlakte wonen ca. 122 m²
• Uitmuntend onderhouden appartement
• Zonnige en mooi aangelegde tuin
• Grote living aan de tuin
• Garage binnendoor te bereiken
• Vraagprijs garage is € 60.000,- k.k.
• Mogelijkheid derde slaapkamer
• Gelegen op erfpachtgrond, eigendom van Gemeente Amsterdam. Erfpacht is afgekocht tot 15-01-2040, voor zowel het appartement als de garage
• Afkoop eeuwigdurende erfpacht is aangevraagd
• Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn slechts indicatief
• De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting

BRSM Videoviewing!

Nu Video Viewing: Persoonlijke Rondleiding via Skype of FaceTime op afspraak.
Exclusieve video rondleiding met persoonlijk contact met de makelaar. Bel ons kantoor tbv een afspraak.

Uiteraard zijn normale bezichtigingen ook mogelijk, waarbij wij de richtlijnen van het RIVM in acht nemen.

Kijk voor meer informatie, brochure en plattegrond op onze site!

---------------------------------------------

Well-maintained groundfloor apartment of 122 sqm with a south-east facing garden with lots of sun. The apartment has a practical layout with two good-sized bedrooms, a large living room on the garden side and a garage that can be reached from the inside. The asking price of the parking place is € 60.000,- buyers costs.

Near the Amstel Station. The ground rent has been bought out until 2040.

The apartment is part of a well-kept complex in a part of the city that is being transformed into a new neighbourhood with architecture based on the Chinese Hakka living culture, known for its warm and caring community.

Layout:
Entrance, hallway, toilet with hand washbasin and a separate space for the washing machine and dryer. The two bedrooms are at the quiet rear on the garden side. The largest bedroom has got a private access to the bathroom with a walk-in shower, a bath and a vanity unit with double washbasins. It features a floor with anthracite tiles and a towel radiator.

The kitchen is in the middle of the apartment. Thus, there is a dining area at the front and a sitting area at the rear with direct access to the beautifully laid out garden, which has been equipped with an automatic irrigation system.
The kitchen has got a U-shape and has been equipped with an American fridge with freezer and ice cube dispenser, an oven, a microwave, a five-burner stove, an extractor hood, one and a half sinks and of course a dishwasher.

Special is the garage: it is accessible from the apartment and large enough for a car and a workbench.

There is an external storage area for bicycles and more.

A very complete apartment near the Amstel Station, the Omval area and with particularly good connections to the city centre.

Location:
In the Frankendael area in the Julianapark in the East urban district.

Very central location in the city with excellent access to public transport from the Amstel Station.

The apartment is also easily accessible by private transport. Parking in the private garage.

Specifics:
• Usable area approximately 122 sqm
• Meticulously maintained apartment
• Sunny and beautifully laid out garden
• Large living room on the garden side
• Garage accessible from the inside
• Possibility of a third bedroom
• On leasehold land, owned by the Municipality of Amsterdam. The ground rent has been bought out until January 15th, 2040, for both the apartment and the garage.
• Buying out the ground rent in perpetuity requested
• This information has been compiled by us with due care. On our part, however, no liability is accepted for any incompleteness, inaccuracy or otherwise, or the consequences thereof. All specified sizes and areas are indicative only.
• Measurement instruction based on NEN2580, intended to apply a more unambiguous method of measurement for an indication of the usable area. The Measurement instruction does not completely exclude various measurement results, for example due to differences in interpretation, rounding off or limitations when performing the measurement.

BRSM Videoviewing!

Now Video Viewing: Personal Tour via Skype or FaceTime by appointment.
Exclusive video tour with personal contact with the broker. Call our office for an appointment.

Of course we still offer regular viewings, in which we respect the WHO guideluines.
Lees de volledige omschrijving

Kenmerken

Overdracht

Aanmeldingsdatum
26-08-2020
Status
Beschikbaar
Aanvaarding
In overleg

Bouw

Bouwtype
Bestaande bouw
Bouwjaar
1991

Oppervlakten en inhoud

Woonoppervlakte
122 m²

Indeling

Totaal aantal kamers
3
Bekijk alle kenmerken

Advertentie

MVA wijkinformatie: Frankendael

Frankendael is een wijk in de polder Watergraafsmeer in stadsdeel Amsterdam Oost. De wijk ligt rondom Park Frankendael en wordt begrensd door de Transvaalkade, de Middenweg, de Kruislaan en de Weesperzijde. Rijksmonument Frankendael Frankendael is een wijk in de Watergraafsmeer, in Amsterdam-Oost. De wijk, die vroeger Tuindorp Frankendael heette, wordt ook wel Jeruzalem genoemd. Deze naam is ontleend aan het uiterlijk van de huizen, die met hun witte betonnen muren en platte daken aan de bebouwing van Jeruzalem doen denken. De wijk en woningen zijn ontworpen door de stedenbouwkundigen en architecten Cornelis van Eesteren, Ko Mulder, Benjamin Merkelbach, Charles Karsten, Piet Elling en Mart Stam. De wijk is gebouwd tussen 1950 en 1954 en kreeg in 2010 de status van rijksmonument. Lommerrijke wijk Naast Park Frankendael en het Darwinplantsoen is er veel ander groen in de wijk. In onder andere de Maxwellstraat, Einthovenstraat en Pekelharingstraat staan lage eengezinswoningen uit begin jaren ’50 omringd door bomen en lommer. Voor een deel zijn de (duplex)woningen aan vernieuwing toe. De woningcorporaties gaan die plannen voor de buurt stapsgewijs uitvoeren. Huis Frankendael De drooglegging van de Watergraafsmeer werd rond 1629 volbracht. In de loop van de zeventiende eeuw en ook de eeuw erna werden er ruim veertig hofsteden en buitenplaatsen in de polder aangelegd. Slechts één buitenplaats hiervan is nog intact: Huis Frankendael, uiteraard ook naamgever van de wijk.

Amsterdam

Amsterdam de Nederlandse hoofdstad, staat bekend om het artistieke erfgoed, het uitgebreide grachtennetwerk en de smalle gevelhuizen, een erfenis uit de Gouden Eeuw. In het Museumkwartier bevinden zich het Van Gogh Museum, het Rijksmuseum met werken van Rembrandt en Vermeer, en het Stedelijk Museum met moderne kunst. Fietsen is onlosmakelijk verbonden met het karakter van de stad en er zijn veel fietspaden. In het centrum van Amsterdam vind je natuurlijk de prachtige grachten waar de stad bekend om staat, maar er is nog zo veel meer.

Jouw aankoopmakelaar kent de markt door en door

Wanneer jij een aankoopmakelaar inschakelt die is aangesloten bij de MVA of NVM, weet je zeker dat jouw makelaar goed bekend is met de desbetreffende markt. Zeker wanneer huizenprijzen turbulent zijn, kan je ervan uitgaan dat jouw makelaar oog heeft voor de vele aspecten die daarbij een rol spelen.

Lees verder

Appartementen

Het kopen van een appartement in Amsterdam is een ander verhaal dan wanneer je een huis of vrijstaande villa koopt. Je hebt namelijk niet alleen te maken met buren links en rechts van je, maar vaak ook boven of onder je. Dit zorgt ervoor dat de grond waar het gebouw op staat van meerdere mensen tegelijk is. Dit kan voor ingewikkelde constructies zorgen wanneer je wilt weten welke kosten er nog meer bij komen wanneer je het appartement wilt kopen.

Lees verder