Vorige | Volgende

Bertrand Russellstraat 48 1097HL Amsterdam, Julianapark

Bouwjaar
1991
Woonoppervlakte
87 m²
Aantal kamers
3

Omschrijving

Goed onderhouden 3-kamer appartement op de eerste verdieping met een heerlijk en rustig gelegen terras met vrij uitzicht. Het terras ligt op het zuiden en is met 18 m2 ruim genoeg voor een bank, tafel en een groene oase met planten in bakken. Deze woning is praktisch ingedeeld met twee slaapkamers en een moderne badkamer, keuken met inbouwapparatuur en een separaat toilet. Er is voldoende bergruimte in het appartement, maar ook op de begane grond is er een eigen berging.

Locatie:
De Bertrand Russellstraat is rustige straat midden in de groene Watergraafsmeer in stadsdeel Oost waar alleen bestemmingsverkeer komt. Het appartementencomplex Julianapark is gebouwd in 1991 en ligt op 5 minuten loopafstand van NS-station Amstel (trein, metro, tram en bus). Ook met de auto bereikt u snel de Ring A10 via de Gooiseweg. Uitstekende voorzieningen in de buurt: goede scholen, supermarkten, restaurants en Park Frankendael. De vlakbij gelegen Amstel en Park Somerlust bieden gelegenheid tot varen, zwemmen, joggen, wandelen en relaxen.

Indeling:
Entree via het trappenhuis, ruime hal, cv-ruimte, wasmachineruimte, zwevend toilet met fonteintje, royale woonkamer met houten schuifpui naar het deels overdekte terras op het zuiden en woonkeuken in lichte kleurstelling met diverse apparatuur zoals vaatwasser, koel-/vriescombinatie, combi-magnetron/oven, gaskookplaat, wasemkap en veel kastruimte. Bovendien is de woonkeuken ruim genoeg voor een eettafel met stoelen. Aan de achterzijde van het appartement zijn de twee slaapkamers gelegen. De badkamer is netjes en voorzien van een douche, een ligbad en een wastafel.
De woonkamer en keuken zijn voorzien van een lamelparketvloer.

Bijzonderheden:
- Woonoppervlakte 87 m2, meetrapport aanwezig
- Geen wachttijd voor een parkeervergunning
- Energielabel C
- Actieve VVE "Julianapark", administrateur Newomij; de servicekosten bedragen € 130,33 per maand
- Dubbel glas en centrale verwarming
- Berging in de onderbouw
- Bouwjaar 1991
- Afgekochte erfpacht tot en met 14-01-2040 (Algemene Bepalingen voor voortdurende erfpacht 1994 van de Gemeente Amsterdam zijn van toepassing)
- Verkoper heeft een aanvraag ingediend voor mogelijkheid tot overstap naar eeuwigdurende erfpacht met kortingsregeling uit 2019. Deze aanvraag is overdraagbaar op koper
- Aanvaarding in overleg

----------------------------------------**************************-------------------------------------------

Well maintained 3-room apartment on the first floor with a lovely and quiet terrace with unobstructed views. The terrace faces south and is 18 m2 spacious enough for a sofa, table and a green oasis with plants in containers. This house has a practical layout with two bedrooms and a modern bathroom, kitchen with appliances and a separate toilet. There is ample storage space in the apartment, but there is also a private storage room on the ground floor.


Location:
The Bertrand Russellstraat is a quiet street in the middle of the green Watergraafsmeer in the East district where only local traffic comes. The Julianapark apartment complex was built in 1991 and is a 5-minute walk from the Amstel railway station (train, metro, tram and bus). You can also quickly reach the Ring A10 by car via the Gooiseweg. Excellent facilities in the area: good schools, supermarkets, restaurants and Park Frankendael. The nearby Amstel and Park Somerlust offer opportunities for boating, swimming, jogging, walking and relaxing.

Layout:
Entrance via the staircase, spacious hall, central heating room, washing machine room, toilet with washbasin, spacious living room with wooden sliding doors to the partly covered south-facing terrace and kitchen in bright colors with various equipment such as dishwasher, fridge freezer, combi microwave / oven, gas hob, extractor and plenty of cupboard space. In addition, the kitchen is spacious enough for a dining table with chairs. The two bedrooms are located at the rear of the apartment. The bathroom is neat and equipped with a shower, a bath and a sink.
The living room and kitchen have a parquet floor.

Particularities:
- Living area 87 m2, measurement report available
- No waiting time for a parking permit
- Energy label C.
- Active VVE "Julianapark", administrator Newomij; the service costs are € 130.33 per month
- Double glazing and central heating
- Storage in the basement
- Year of construction 1991
- Redeemed leasehold up to and including 14-01-2040 (General Provisions for continuous leasehold 1994 of the Municipality of Amsterdam apply)
- The seller has submitted an application for the possibility of switching to a perpetual leasehold with a discount scheme from 2019. This application is transferable to the buyer
- Acceptance in consultation
Lees de volledige omschrijving

Kenmerken

Overdracht

Service kosten
€ 130 p/m
Aanmeldingsdatum
28-01-2021
Status
Onder bod
Aanvaarding
in overleg

Bouw

Soort woning
bovenwoning
Bouwtype
Bestaande bouw
Bouwjaar
1991

Oppervlakten en inhoud

Woonoppervlakte
87 m²
Externe bergruimte
3 m²
Inhoud
266 m³

Indeling

Totaal aantal kamers
3
Aantal slaapkamers
2
Bekijk alle kenmerken

Advertentie

MVA wijkinformatie: Frankendael

Frankendael is een wijk in de polder Watergraafsmeer in stadsdeel Amsterdam Oost. De wijk ligt rondom Park Frankendael en wordt begrensd door de Transvaalkade, de Middenweg, de Kruislaan en de Weesperzijde. Rijksmonument Frankendael Frankendael is een wijk in de Watergraafsmeer, in Amsterdam-Oost. De wijk, die vroeger Tuindorp Frankendael heette, wordt ook wel Jeruzalem genoemd. Deze naam is ontleend aan het uiterlijk van de huizen, die met hun witte betonnen muren en platte daken aan de bebouwing van Jeruzalem doen denken. De wijk en woningen zijn ontworpen door de stedenbouwkundigen en architecten Cornelis van Eesteren, Ko Mulder, Benjamin Merkelbach, Charles Karsten, Piet Elling en Mart Stam. De wijk is gebouwd tussen 1950 en 1954 en kreeg in 2010 de status van rijksmonument. Lommerrijke wijk Naast Park Frankendael en het Darwinplantsoen is er veel ander groen in de wijk. In onder andere de Maxwellstraat, Einthovenstraat en Pekelharingstraat staan lage eengezinswoningen uit begin jaren ’50 omringd door bomen en lommer. Voor een deel zijn de (duplex)woningen aan vernieuwing toe. De woningcorporaties gaan die plannen voor de buurt stapsgewijs uitvoeren. Huis Frankendael De drooglegging van de Watergraafsmeer werd rond 1629 volbracht. In de loop van de zeventiende eeuw en ook de eeuw erna werden er ruim veertig hofsteden en buitenplaatsen in de polder aangelegd. Slechts één buitenplaats hiervan is nog intact: Huis Frankendael, uiteraard ook naamgever van de wijk.

Amsterdam

Amsterdam de Nederlandse hoofdstad, staat bekend om het artistieke erfgoed, het uitgebreide grachtennetwerk en de smalle gevelhuizen, een erfenis uit de Gouden Eeuw. In het Museumkwartier bevinden zich het Van Gogh Museum, het Rijksmuseum met werken van Rembrandt en Vermeer, en het Stedelijk Museum met moderne kunst. Fietsen is onlosmakelijk verbonden met het karakter van de stad en er zijn veel fietspaden. In het centrum van Amsterdam vind je natuurlijk de prachtige grachten waar de stad bekend om staat, maar er is nog zo veel meer.

Jouw aankoopmakelaar kent de markt door en door

Wanneer jij een aankoopmakelaar inschakelt die is aangesloten bij de MVA of NVM, weet je zeker dat jouw makelaar goed bekend is met de desbetreffende markt. Zeker wanneer huizenprijzen turbulent zijn, kan je ervan uitgaan dat jouw makelaar oog heeft voor de vele aspecten die daarbij een rol spelen.

Lees verder

Appartementen

Het kopen van een appartement in Amsterdam is een ander verhaal dan wanneer je een huis of vrijstaande villa koopt. Je hebt namelijk niet alleen te maken met buren links en rechts van je, maar vaak ook boven of onder je. Dit zorgt ervoor dat de grond waar het gebouw op staat van meerdere mensen tegelijk is. Dit kan voor ingewikkelde constructies zorgen wanneer je wilt weten welke kosten er nog meer bij komen wanneer je het appartement wilt kopen.

Lees verder