Vorige | Volgende

Bertus Aafjeslaan 21 1187VZ Amstelveen, Westwijk-Oost

Vraagprijs € 485.000 

Bouwjaar
1995
Woonoppervlakte
115 m²
Aantal kamers
6
Perceeloppervlakte
138 m²

Omschrijving

Heerlijke eengezinswoning met parkeerplaats op eigen terrein in de Amstelveense Westwijk. De woning is aan de achterzijde uitgebouwd en voorzien van een nieuwe badkamer. Het woonhuis is goed bereikbaar en in de wijk zijn voldoende voorzieningen aanwezig, zoals het onlangs verbouwde en uitgebreide winkelcentrum Westwijk. De openbaar vervoer verbindingen en de verbindingen naar de diverse uitvalswegen zijn eveneens uitstekend.

Indeling:
Begane grond: entree/hal, meterkast, toiletruimte met fonteintje, woonkamer met uitbouw en toegang naar de achtertuin, luxe open keuken met oven, gaskookplaat, schouwkap, koel-/vriescombinatie en vaatwasmachine. De achtertuin is gelegen op het zuidoosten met toegang naar het achterpad.

Eerste verdieping: overloop met toegang naar alle vertrekken. Twee slaapkamers zijn gelegen aan de achterzijde en de derde slaapkamer is gelegen aan de voorzijde van de woning. De in 2018 verbouwde badkamer is uitgerust met een ruime inloopdouche, toilet, wastafel en design radiator.

Tweede verdieping: overloop met dakraam en aansluiting voor de wasmachine en droger, kamer met dakkapel aan de voorzijde, wastafel en dakraam aan de achterzijde.

Bijzonderheden:
- Woonoppervlakte circa 115 mē
- Perceeloppervlakte 138 mē eigen grond
- 1 Parkeerplaats op eigen terrein
- Uitbouw aan de achterzijde
- De woning is volledig geïsoleerd
- C.v. gecombineerd met warm watervoorziening.

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Delightful family home with parking space on its own ground in Westwijk, Amstelveen. The house is extended at the rear and equipped with a new bathroom. The house is easily accessible and there are sufficient facilities in the neighborhood, such as the recently renovated and expanded shopping center Westwijk. The public transport connections and the connections to the various roads are also excellent.

Layout:
Ground floor: entrance/hall, meter cupboard, toilet with hand basin, living room with extension and access to the back garden, luxury open kitchen with oven, gas hob, extractor hood, fridge freezer and dishwasher. The back garden is facing southeast with access to the rear path.

First floor: landing with access to all rooms. Two bedrooms are located at the rear and the third bedroom is located at the front of the house. The bathroom, renovated in 2018, is equipped with a large walk-in shower, toilet, sink and design radiator.

Second floor: landing with skylight and connection for washing machine and dryer, room with dormer window at the front, sink and skylight at the rear.

Specifics:
- Living area approximately 115 mē
- Plot area 138 mē own land
- 1 parking space on site
- Expansion at the rear
- The property is fully insulated
- Central heating combined with hot water supply.
Lees de volledige omschrijving

Kenmerken

Overdracht

Aanmeldingsdatum
31-01-2020
Status
Beschikbaar
Aanvaarding
in overleg

Bouw

Bouwtype
Bestaande bouw
Bouwjaar
1995

Oppervlakten en inhoud

Woonoppervlakte
115 m²
Perceeloppervlakte
138 m²

Indeling

Totaal aantal kamers
6
Bekijk alle kenmerken

Advertentie

Amstelveen

Amstelveen dankt haar bestaan aan de rivier de Amstel, die een cruciale rol speelde in de verbinding tussen Amsterdam en de rest van Nederland. De naam Amstelveen wordt sinds 1964 gebruikt voor het gedeelte van Nieuwer-Amstel, dat na de annexaties door Amsterdam overbleef. Amstelveen heeft veel te bieden. De gunstige ligging tussen Schiphol en Amsterdam, maakt dat wonen hier erg populair is. Inmiddels is Amstelveen uitgegroeid tot een bruisende stad met vele recreatiemogelijkheden en is het de tweede groenste stad van Nederland. Voor de groenliefhebbers is er Het Amsterdamse Bos. Dit uitgebreide gebied heeft plek voor bijna elke buitenactiviteit die je maar kunt bedenken, wandelen, fietsen, kanoën, klimmen. Natuur, cultuur, educatie, evenementen en winkelen komen hier op een prettige manier bij elkaar.

Jouw aankoopmakelaar kent de markt door en door

Wanneer jij een aankoopmakelaar inschakelt die is aangesloten bij de MVA of NVM, weet je zeker dat jouw makelaar goed bekend is met de desbetreffende markt. Zeker wanneer huizenprijzen turbulent zijn, kan je ervan uitgaan dat jouw makelaar oog heeft voor de vele aspecten die daarbij een rol spelen.

Lees verder