Vorige | Volgende

Bertus Rimaweg 104 2597BV Den Haag, Duttendel

Huurprijs € 200 per maand

Bouwjaar
nvt

Omschrijving

Precautions with regard to COVID-19

In order to protect your health and well being, as well as that of our clients and employees, we are committed to following all guidelines as set down by the Ministry of Public Health and the Environment (RIVM). We therefore ask your understanding in observing the following restrictions:

Access to the property may be denied if you have a cold or show signs of illness
We welcome your visit but request that you do not shake hands
A distance of at least 1.5 meters from others must be maintained
We request that you arrive at the agreed time. Late arrival may result in the visit being cancelled
Viewings are limited to a maximum of 25 minutes unless otherwise stated
No more than 1 person can be admitted per appointment

We thank you for your cooperation and welcome your visit to the property.
--
Droge, ruime en mooie garagebox te huur in Duttendel (Bertus Rimaweg), te Den Haag. Centraal gelegen nabij Belgisch park, de Archipel buurt en Benoordenhout. Ideaal voor het stallen van uw auto of als opslagruimte. Afmetingen: 6,00 x 2,85 m. Geen elektra; geen water. Neem vrijblijvend contact op voor een bezichtiging of meer informatie. Vraagprijs: 200 per maand (incl.).
Lees de volledige omschrijving

Kenmerken

Overdracht

Aanmeldingsdatum
18-12-2020
Status
Beschikbaar
Aanvaarding
In overleg

Bouw

Soort woning
garage/parkeerplaats
Bouwtype
Bestaande bouw
Bouwjaar
nvt

Oppervlakten en inhoud

Indeling

Bekijk alle kenmerken

Meer informatie

Advertentie

Den Haag

Den Haag is een bijzondere stad. Niet alleen omdat hier onze regering is gevestigd, maar ook door de vele monumenten, historische buurten en ligging nabij de kust. Den Haag staat ook bekend als ‘Koninklijke stad aan de zee’ en wordt de residentiestad genoemd, door de vele leden van het Koninklijk Huis, die woonachtig zijn in Den Haag. Aan het Plein en de Grote Markt liggen volop gezellige horecagelegenheden, boetiekjes en warenhuizen, waar het alle dagen van de week bruist. Daarnaast biedt Den Haag veel kunst en cultuur van wereldniveau.

Tot slot bewijst Den Haag dat een moderne skyline en een historische binnenstad goed met elkaar samen kunnen gaan. Een verwennerij is het strand van Scheveningen, de bekendste badplaats aan de Nederlandse kust, waar je in de zomer kunt zonnebaden en in de winter kan uitwaaien. Met attracties als Madurodam en het Omniversum is Den Haag ook voor het jonge publiek een feest.

Schakel een MVA/NVM makelaar in om te huren in Nederland

Het werkgebied van een makelaar reikt verder dan alleen het kopen of verkopen van huizen. Ook bij het vinden van een huurhuis is het inschakelen van een makelaar een verstandige keuze. Je makelaar kan je adviseren over welk soort woning het beste bij je past en in welke buurt deze het meest geschikt is.

Lees verder