Vorige | Volgende

Bestevaerstraat 190 I 1055TS Amsterdam, Landlust Zuid

Vraagprijs € 350.000 

Bouwjaar
1924
Woonoppervlakte
48 m²
Aantal kamers
3

Omschrijving

Heerlijk licht en ruim 3-kamer appartement van 48 m in de populaire wijk Bos en Lommer, stadsdeel West. Deze woning is goed ingedeeld en heeft een groot balkon op het oosten.

Indeling
Gelegen op de eerste verdieping kom je binnen in de hal, deze geeft toegang tot de woonkamer, twee slaapkamers en een badkamer. De woonkamer en open keuken liggen aan de achterzijde van de woning en geven directe toegang tot het ruime balkon. De grote glazen schuifpui laat veel licht naar binnen. De twee slaapkamers zijn aan de voorkant gelegen en beschikken beiden over een inbouwkast. De badkamer heeft een ruime inloopdouche, wastafel en hier bevindt zich tevens het toilet.

Omgeving
Het appartement is gelegen in het hippe Bos en Lommer, deze wijk is erg in opkomst dus er komen steeds meer leuke nieuwe plekjes. Voor groen is er het Erasmuspark is dichtbij en voor je dagelijkse boodschappen kun je terecht op de Jan van Galenstraat en het Hugo de Grootplein. Het Food Center wordt de komende jaren getransformeerd in een hoogwaardig woon gebied; het Marktkwartier. De Monumentale Markthal wordt opgeknapt en belooft een fijne plek te worden!

Bus 18 en tram 19 hebben een halte om de hoek en wat betreft parkeren valt de straat onder vergunning gebied West 3.1 voor het aanvragen van een vergunning of de meest actuele wachttijd verwijzen wij je naar de website van de Gemeente Amsterdam.

VvE
De woning is gelegen in een actieve VvE en wordt professioneel beheerd. De maandelijkse servicekosten zijn 58,80 en bevatten o.a. een bijdrage voor de opstalverzekering en sparen voor toekomstig onderhoud. Relevante stukken zijn op aanvraag beschikbaar.

Grondsituatie
De woning is gelegen op gemeentelijke erfpachtgrond. De jaarlijkse canon is afgekocht tot 16-3-2061. Op dit recht zijn de Algemene Bepalingen voor voortdurende erfpacht van het jaar 2000 van toepassing.

Roerende zaken
Conform lijst van zaken.

Bijzonderheden
- Woonoppervlakte 48 m (NEN2580 meetrapport aanwezig)
- Goed ingedeeld 3 kamerappartement
- Balkon van circa 7 m
- In de gewilde wijk Bos en Lommer
- Erfpachtcanon afgekocht tot 16-3-2061
- Maandelijkse servicekosten 58,80
- Oplevering in overleg, kan snel
Lees de volledige omschrijving

Kenmerken

Overdracht

Aanmeldingsdatum
12-02-2021
Status
Beschikbaar
Aanvaarding
In overleg

Bouw

Soort woning
bovenwoning
Bouwtype
Bestaande bouw
Bouwjaar
1924

Oppervlakten en inhoud

Woonoppervlakte
48 m²

Indeling

Totaal aantal kamers
3
Bekijk alle kenmerken

Advertentie

MVA wijkinformatie: Landlust

Landlust is het gebied tussen de Jan van Galenstraat, Westelijk Marktkanaal, Haarlemmerweg, Bos en Lommerweg en de Admiraal de Ruijterweg. Het is een echte woonbuurt, bestaand uit grote stroken woonblokken met tussenliggende gemeenschappelijke tuinen. De Jan van Galenstraat is al van oudsher de winkelstraat van deze buurt. Er vinden hier door het jaar heen vele culturele activiteiten plaats. De winkelstraat heeft een divers aanbod aan winkels en horeca. Er zijn bekende winkelketens te vinden, maar ook speciaalzaken. De horecazaken variren van roti tot pizza en van dner tot een biologische cafetaria.

Amsterdam

Amsterdam de Nederlandse hoofdstad, staat bekend om het artistieke erfgoed, het uitgebreide grachtennetwerk en de smalle gevelhuizen, een erfenis uit de Gouden Eeuw. In het Museumkwartier bevinden zich het Van Gogh Museum, het Rijksmuseum met werken van Rembrandt en Vermeer, en het Stedelijk Museum met moderne kunst. Fietsen is onlosmakelijk verbonden met het karakter van de stad en er zijn veel fietspaden. In het centrum van Amsterdam vind je natuurlijk de prachtige grachten waar de stad bekend om staat, maar er is nog zo veel meer.

Jouw aankoopmakelaar kent de markt door en door

Wanneer jij een aankoopmakelaar inschakelt die is aangesloten bij de MVA of NVM, weet je zeker dat jouw makelaar goed bekend is met de desbetreffende markt. Zeker wanneer huizenprijzen turbulent zijn, kan je ervan uitgaan dat jouw makelaar oog heeft voor de vele aspecten die daarbij een rol spelen.

Lees verder

Appartementen

Het kopen van een appartement in Amsterdam is een ander verhaal dan wanneer je een huis of vrijstaande villa koopt. Je hebt namelijk niet alleen te maken met buren links en rechts van je, maar vaak ook boven of onder je. Dit zorgt ervoor dat de grond waar het gebouw op staat van meerdere mensen tegelijk is. Dit kan voor ingewikkelde constructies zorgen wanneer je wilt weten welke kosten er nog meer bij komen wanneer je het appartement wilt kopen.

Lees verder