Vorige | Volgende

Bestevaerstraat 215 H 1055TM Amsterdam, Landlust Noord

Vraagprijs € 500.000 

Bouwjaar
1933
Woonoppervlakte
102 m²
Aantal kamers
4

Omschrijving

Met plezier bieden wij aan; deze unieke benedenwoning met souterrain gelegen op het kruispunt met de Karel Doormanstraat. De woning kan door de koper nog geheel naar eigen smaak worden aangepast. Zo is dubbele bewoning, met twee woonadressen, heel goed mogelijk doordat er reeds een vergunning is verleend voor de bouwkundige splitsing. Tevens wordt er een koekoek geplaatst waardoor je fijn daglicht in het souterrain krijgt. In totaal heeft de woning 102 m2 woonoppervlakte verdeeld over de begane grond (69 m2) en het souterrain (33 m2). Vanuit de woning wandel je zo langs de Admiraal de Ruijterweg met de verschillende ov-verbindingen naar het Erasmuspark.

Indeling (huidige situatie)
Via de eigen voordeur vanaf de straat kom je de ruime gang binnen. Vanuit de gang is de trapkast. De royale badkamer heeft een inloopdouche met glazen bouwblokken als douchescherm, antraciet grijze plavuizen en beige tegels, toilet en wastafel. In de berging bevindt zich de cv-opstelling met de nodige extra opbergruimte.

De woonkamer met open keuken heeft naast de twee etalageramen ook nog eens drie reguliere ramen. De keuken is voorzien van diverse inbouwapparatuur. Enkele leuke details zijn de glas-in-lood bovenlichten en de parketvloer welke is doorgetrokken in de gang en de slaapkamer. Deze tweede slaapkamer leent zich prima voor werken vanuit huis zolang als het nodig is.

Vanuit de gang is er de trap naar het souterrain waar op de overloop veel bergruimte is en ook de wasmachine- en drogeropstelling geplaatst is. De twee slaapkamers in het souterrain zijn heerlijk koel in de zomer en om extra daglichttoetreding te creren wordt er binnenkort een koekoek geplaatst.

Ter inspiratie hebben we een impressie gemaakt hoe de woning te splitsen is in twee appartementen.

Kortom; maak snel een afspraak voor een bezichtiging want je kunt dit jaar nog de sleutels in handen krijgen!

Omgeving
Gelegen in de wijk Landlust waar steeds meer leuke buurttentjes komen waarvan Spaghetteria, Selma's en Day Made goede voorbeelden zijn. Voor groen zijn het Erasmuspark en Westerpark dichtbij en voor je dagelijkse boodschappen kun je terecht op de Jan van Galenstraat of Bos en Lommerweg. Voor allerlei speciaalzaken, restaurantjes, koffietentjes en barretjes kun je terecht op de De Clercqstraat en Bilderdijkstraat. Ook het Hugo de Grootplein, De Hallen en de Ten Katemarkt zijn dichtbij en binnen een paar minuten fietsen sta je in de Jordaan of in het centrum van Amsterdam.
Het Food Center wordt de komende jaren getransformeerd in een hoogwaardig woongebied; het Marktkwartier. De Monumentale Markthal wordt opgeknapt en belooft een fijne plek te worden!

Bereikbaarheid
De ov-verbindingen zijn uitstekend richting centrum, CS en Sloterdijk! Tram 19 stopt op de Admiraal de Ruijterweg, bus 18 op de Jan van Galenstraat en bus 80 en 82 stoppen op de Willem de Zwijgerlaan. Met de auto ben je binnen een paar minuten op de Ringweg A10 Amsterdam-West en wat betreft parkeren valt de straat onder vergunningsgebied West 3.1 en op het moment van schrijven is er gn wachtlijst voor een parkeervergunning.

Vereniging van Eigenaren
De woning is gelegen in een actieve VvE. De maandelijkse servicekosten zijn
75,- en bevatten o.a. een bijdrage voor de opstalverzekering en sparen voor toekomstig onderhoud. Relevante stukken zijn op aanvraag beschikbaar.

Erfpacht
De woning is gelegen op gemeentelijke erfpachtgrond. De jaarlijkse canon bedraagt 618,52 en het huidige tijdvak loopt tot 1-10-2048. Op dit recht zijn de Algemene Bepalingen voor voortdurende erfpacht van het jaar 2000 van toepassing.

Bijzonderheden
- 102 m aan woonoppervlakte
- NEN2580 meetcertificaat aanwezig
- Te splitsen in twee woningen van 58 en 44 m2
- Ouderdomsclausule van toepassing
- Niet-zelfbewoningsclausule, verkoper heeft er niet zelf gewoond
- Oplevering in overleg, per direct beschikbaar

De verkoopinformatie is met grote zorgvuldigheid samengesteld doch voor de juistheid van de inhoud kunnen wij niet instaan en er kunnen derhalve geen rechten aan worden ontleend. De inhoud is puur informatief en mag niet worden beschouwd als een aanbod. Daar waar gesproken wordt over inhoud, oppervlakten of afmetingen moeten deze worden beschouwd als indicatief en als circa maten. U dient als koper zelf onderzoek te verrichten naar zaken die voor u van belang zijn. Wij raden u in dat verband aan uw eigen NVM-makelaar in te schakelen.
Lees de volledige omschrijving

Kenmerken

Overdracht

Aanmeldingsdatum
25-01-2021
Status
Beschikbaar
Aanvaarding
Direct

Bouw

Soort woning
benedenwoning
Bouwtype
Bestaande bouw
Bouwjaar
1933

Oppervlakten en inhoud

Woonoppervlakte
102 m²

Indeling

Totaal aantal kamers
4
Bekijk alle kenmerken

Advertentie

MVA wijkinformatie: Landlust

Landlust is het gebied tussen de Jan van Galenstraat, Westelijk Marktkanaal, Haarlemmerweg, Bos en Lommerweg en de Admiraal de Ruijterweg. Het is een echte woonbuurt, bestaand uit grote stroken woonblokken met tussenliggende gemeenschappelijke tuinen. De Jan van Galenstraat is al van oudsher de winkelstraat van deze buurt. Er vinden hier door het jaar heen vele culturele activiteiten plaats. De winkelstraat heeft een divers aanbod aan winkels en horeca. Er zijn bekende winkelketens te vinden, maar ook speciaalzaken. De horecazaken variren van roti tot pizza en van dner tot een biologische cafetaria.

Amsterdam

Amsterdam de Nederlandse hoofdstad, staat bekend om het artistieke erfgoed, het uitgebreide grachtennetwerk en de smalle gevelhuizen, een erfenis uit de Gouden Eeuw. In het Museumkwartier bevinden zich het Van Gogh Museum, het Rijksmuseum met werken van Rembrandt en Vermeer, en het Stedelijk Museum met moderne kunst. Fietsen is onlosmakelijk verbonden met het karakter van de stad en er zijn veel fietspaden. In het centrum van Amsterdam vind je natuurlijk de prachtige grachten waar de stad bekend om staat, maar er is nog zo veel meer.

Jouw aankoopmakelaar kent de markt door en door

Wanneer jij een aankoopmakelaar inschakelt die is aangesloten bij de MVA of NVM, weet je zeker dat jouw makelaar goed bekend is met de desbetreffende markt. Zeker wanneer huizenprijzen turbulent zijn, kan je ervan uitgaan dat jouw makelaar oog heeft voor de vele aspecten die daarbij een rol spelen.

Lees verder

Appartementen

Het kopen van een appartement in Amsterdam is een ander verhaal dan wanneer je een huis of vrijstaande villa koopt. Je hebt namelijk niet alleen te maken met buren links en rechts van je, maar vaak ook boven of onder je. Dit zorgt ervoor dat de grond waar het gebouw op staat van meerdere mensen tegelijk is. Dit kan voor ingewikkelde constructies zorgen wanneer je wilt weten welke kosten er nog meer bij komen wanneer je het appartement wilt kopen.

Lees verder