Open Huis - 5 oktober van 11:00 tot 15:00 uur

Bekijk nu de deelnemende objecten
Vorige | Volgende

Bestevaerstraat 231 hs 1055TM Amsterdam, Landlust Noord

Vraagprijs € 399.000 

Bouwjaar
1933
Woonoppervlakte
55 m²
Aantal kamers
3

Omschrijving

Lichte, goed ingedeelde begane grond woning van 55m2 gelegen in een rustige straat met riante achtertuin op het zuidwesten! Deze driekamerwoning is thans in gebruik als tweekamerwoning maar het is eenvoudig mogelijk een tweede slaapkamer te realiseren, bovendien is het mogelijk om een uitbouw van 4x6m aan de achterzijde te realiseren.
Aan de buitenkant een authentieke uitstraling, van binnen klaar om bewoond te worden. Voorzien van hoge plafonds, één slaapkamer aan de achterzijde en een prettige doorzonwoonkamer van voor naar achter met heerlijke tuin (met tuinhuis) op het zuidwesten. De Bestevaerstraat is groen, rustig (eenrichtingsverkeer) en heeft een extra breed trottoir.

Het appartement is gelegen in het populaire stadsdeel West. In de directe omgeving is er een grote diversiteit aan winkels, voorzieningen en horecagelegenheden (o.a. Van de Buurt, Café Partisan, Faam, Bar Spek en Café Thuys). Het knusse Erasmuspark is praktisch om de hoek. Op het terrein van de Centrale Markthallen gebeurt van alles, je zit zo in de Kinkerbuurt, waar je De Hallen kunt ontdekken, het Westerpark bruist van energie, culturele hotspot Podium Mozaďek is vlakbij en als je vijf minuten stevig doortrapt, ben je in de Jordaan.

Haltes van het openbaar vervoer (tram 19 en bus 18, 21, 80) liggen om de hoek (Admiraal de Ruijterweg/Jan van Galenstraat) en bieden directe, snelle verbinding naar zowel CS als Sloterdijk. Met de auto bent u binnen vijf minuten op de ring A10. De buurt is goed voor gezinnen, met vele dagverblijven en basisscholen op loopafstand. In alle opzichten een toplocatie!

INDELING:
Binnenkomst via de eigen voordeur op de begane grond. Je stapt binnen in de ruime hal (plek voor 2 fietsen) waar vanuit de inpandige trapkast, badkamer (v.v. ligbad, wc, wastafel en ventilator) en woonkamer te bereiken zijn. De woonkamer heeft veel licht, openslaande deuren naar de tuin en er zijn veel mogelijkheden qua inrichting. De open keuken is voorzien van vaatwasser, gaskookplaat, afzuiger en oven. Slaapkamer aan de achterzijde tevens met openslaande deuren naar de tuin.

BIJZONDERHEDEN
- Woonoppervlakte 55m˛ (NEN gemeten)
- Grote tuin van ca 66m˛ op het zuidwesten
- In 2014 zijn de vloerbalken vervangen en de muren geimpregneerd.
- De VvE heeft reeds toestemming gegeven voor het realiseren van een uitbouw aan de achterzijde.
- De VvE bestaat uit 9 leden. De servicekosten bedragen € 100,-- per maand.
- De woning wordt verwarmd en van warm water voorzien dmv een cv combiketel (Intergas bouwjaar 2002).
- Dubbel glas aan de voorzijde dmv voorzetramen
- Gelegen op erfpachtgrond, de erfpachtcanon bedraagt € 447,38 per jaar. De algemene bepalingen voor voortdurende erfpacht van de gemeente Amsterdam 2000 zijn van toepassing.
- Notaris keuze aan koper echter in Amsterdam;


Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld op basis van gegevens van de verkoper (en/of derden). Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Wij adviseren u bij interesse in de woning contact op te nemen met ons kantoor of u door een eigen NVM makelaar te laten bijstaan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief.

Bright, well-situated ground floor apartment of 55 m˛ located in a quiet street with a spacious backyard of ca. 66 m˛ facing southwest! It is possible to realize an extension at the rear.
An authentic look on the outside, inside ready to directly live in. Equipped with high ceilings, one bedroom at the rear and a pleasant living room from front to back with a lovely garden facing southwest (with a garden house). The Bestevaerstraat is green, quiet (one-way traffic) and has an extra wide sidewalk.

The apartment is located in the popular West district. In the immediate vicinity there is a wide variety of shops, facilities and restaurants (including Van de Buurt, Café Partisan, Faam, Bar Spek and Café Thuys). The cozy Erasmuspark is practically around the corner, as is the Kinkerbuurt, where you can discover the De Hallen. The Westerpark is full of energy and also the cultural hotspot Podium Mosaic is nearby and if you bike fast for five minutes, you are in the Jordaan.

Links to public transport (tram 19 and bus 18, 21, 80) are just around the corner (Admiraal de Ruijterweg / Jan van Galenstraat) and offer direct, fast connection to both CS and Sloterdijk. By car you are within 5 minutes on the ring A10. The neighborhood is good for families, with many day care centers and primary schools within walking distance. A prime location in every way!

LAYOUT:

Entry through the private front door on the ground floor. You step inside the spacious hall (space for 2 bikes) where you can reach the inside stairs cupboard, bathroom (with bath, toilet, sink and fan) and living room. The living room has lots of light, doors to the garden and there are many possibilities in terms of decor. The open kitchen is equipped with dishwasher, gas cooker, extractor fan and oven. Bedroom at the rear also has doors to the garden.PARTICULARITIES

- Living area 55 m˛ (NEN measured)

- Large garden of about 66 m˛ facing the southwest

- In 2014 the floor beams were replaced and the walls impregnated.

- The VvE has already given permission for the realization of an extension at the rear.

- The VvE consists of 9 members. The service costs are € 100, - per month.

- The house is heated and supplied with hot water by means of a central heating combi boiler (Intergas construction year 2002).

- Double glass at the front by means of secondary frames

- Located on leasehold land, the ground rent is € 447.38 per year and has been bought up to 30-09-2048. The general provisions for continuous leasehold of the municipality of Amsterdam 2000 apply.

- Notary choice by buyer, however in Amsterdam;
Lees de volledige omschrijving

Kenmerken

Overdracht

Aanmeldingsdatum
14-02-2019
Status
Beschikbaar
Aanvaarding
In overleg

Bouw

Bouwtype
Bestaande bouw
Bouwjaar
1933

Oppervlakten en inhoud

Woonoppervlakte
55 m²

Indeling

Totaal aantal kamers
3
Bekijk alle kenmerken

Advertentie

MVA wijkinformatie: Landlust

Landlust is het gebied tussen de Jan van Galenstraat, Westelijk Marktkanaal, Haarlemmerweg, Bos en Lommerweg en de Admiraal de Ruijterweg. Het is een echte woonbuurt, bestaand uit grote stroken woonblokken met tussenliggende gemeenschappelijke tuinen. De Jan van Galenstraat is al van oudsher de winkelstraat van deze buurt. Er vinden hier door het jaar heen vele culturele activiteiten plaats. De winkelstraat heeft een divers aanbod aan winkels en horeca. Er zijn bekende winkelketens te vinden, maar ook speciaalzaken. De horecazaken variëren van roti tot pizza en van döner tot een biologische cafetaria.

Amsterdam

Amsterdam de Nederlandse hoofdstad, staat bekend om het artistieke erfgoed, het uitgebreide grachtennetwerk en de smalle gevelhuizen, een erfenis uit de Gouden Eeuw. In het Museumkwartier bevinden zich het Van Gogh Museum, het Rijksmuseum met werken van Rembrandt en Vermeer, en het Stedelijk Museum met moderne kunst. Fietsen is onlosmakelijk verbonden met het karakter van de stad en er zijn veel fietspaden. In het centrum van Amsterdam vind je natuurlijk de prachtige grachten waar de stad bekend om staat, maar er is nog zo veel meer.

Jouw aankoopmakelaar kent de markt door en door

Wanneer jij een aankoopmakelaar inschakelt die is aangesloten bij de MVA of NVM, weet je zeker dat jouw makelaar goed bekend is met de desbetreffende markt. Zeker wanneer huizenprijzen turbulent zijn, kan je ervan uitgaan dat jouw makelaar oog heeft voor de vele aspecten die daarbij een rol spelen.

Lees verder

Appartementen

Het kopen van een appartement in Amsterdam is een ander verhaal dan wanneer je een huis of vrijstaande villa koopt. Je hebt namelijk niet alleen te maken met buren links en rechts van je, maar vaak ook boven of onder je. Dit zorgt ervoor dat de grond waar het gebouw op staat van meerdere mensen tegelijk is. Dit kan voor ingewikkelde constructies zorgen wanneer je wilt weten welke kosten er nog meer bij komen wanneer je het appartement wilt kopen.

Lees verder