Vorige | Volgende

Bestevaerstraat 235 I 1055TN Amsterdam, Landlust Noord

Bouwjaar
1933
Woonoppervlakte
53 m²
Aantal kamers
3

Omschrijving

FIRST COME, FIRST SERVED!
Wij verzoeken u om de aanvraag voor een bezichtiging te doen via Funda. Telefonische aanvragen nemen wij op dit moment niet in behandeling. Voor vragen over de woning, staan wij u uiteraard telefonisch te woord.

PUUR* WONEN!
HEERLIJK LICHT 3- KAMERAPPARTEMENT VAN CA. 53M2 OP DE EERSTE VERDIEPING MET VRIJ UITZICHT EN EEN ZONNIG BALKON OVER DE GEHELE BREEDTE VAN HET APPARTEMENT OP HET ZUIDWESTEN!

**See English text below**

Wij bieden dit fijne appartement aan van ca. 53 m2 in Bos en Lommer. Door de mooie lichtinval, ademt het appartement rust uit. Een plek om thuis te komen met een prachtig vrij uitzicht. Het appartement is gelegen op de eerste verdieping, heeft een zonnig balkon aan de achterzijde met uitzicht op de rustige en groene binnentuinen en heeft veel opbergruimte door de vele inbouwkasten. Kom snel kijken!

Indeling:
Via de gemeenschappelijke trappenhuis bereikt u de entree op de eerste verdieping. Via de voordeur komt u binnen in de hal die toegang biedt tot alle vertrekken van het appartement. De woonkamer is aan de voorzijde gelegen en heeft een vrij uitzicht. Vanuit de sfeervolle woonkamer is de slaapkamer bereikbaar, die tevens aan de voorzijde is gelegen en beschikt over een inbouwkast. De woonkamer ensuite heeft prachtige glas in lood schuifdeuren die karakter geven aan dit appartement. Door middel van openslaande deuren bereikt u het zonnige balkon op het zuidwesten. Zomers kunt u hier de hele dag van de zon genieten. De aparte keuken zit aan de achterzijde van het appartement en heeft ook toegang tot het balkon. Tevens is daar de aansluiting aanwezig voor de wasmachine/droger. De badkamer heeft een douche, toilet en wastafel. Door het hele appartement zitten inbouwkasten voor extra opbergruimte.

Omgeving:
Om de hoek van De Hallen en de Jordaan. Gelegen in de gewilde buurt Landlust nabij de Jan van Galenstraat. Het betreft een zeer prettige en rustige buurt terwijl er in de directe omgeving genoeg gebeurt als het gaat om restaurants, bars en winkels zoals Van de Buurt, Fier, Fa Speijkervet, en Frits. Voor de dagelijkse boodschappen kunt u terecht bij de grote supermarkten of juist bij de locale winkeltjes. Voor ontspanning is er aan het einde van de straat het Erasmuspark terwijl het Westerpark op maar 5 minuten fietsen ligt. Tevens bent u al na 5 minuten fietsen midden in de Jordaan.
Op de doorgaande wegen zijn tal van trams (12 en 14) en bussen (80, 82 en 18) te vinden. Station Sloterdijk is binnen 10 minuten fietsen te bereiken. Met de auto is de ring A10 (S105) eenvoudig en snel bereikbaar en parkeren gebeurt via een direct verkrijgbare parkeervergunning (www.cition.nl).

Eigendomssituatie:
De woning is gelegen op gemeentelijke erfpacht. De canon bedraagt € 270,76 voor het jaar 2022 met jaarlijkse indexering. Het huidige tijdvak loopt van 1 april 1933 t/m 30 september 2048. De Algemene Bepalingen voor voortdurende erfpacht 2000 zijn van toepassing.

Bijzonderheden:
* Woonoppervlakte van ca. 53 m2;
* Zonnig balkon op het zuidwesten;
* Vrij uitzicht aan voor- en achterzijde;
* Veel opbergruimte d.m.v. inbouwkasten door het hele appartement;
* Massief houten vloer;
* Gelegen op erfpachtgrond;
* Gezonde en actieve VvE;
* Service kosten € 66,- per maand;
* Oplevering in overleg.

****************************************************

FIRST COME, FIRST SERVED!
We kindly ask you to request a viewing through Funda. We currently do not take requests by phone. For questions about the property, we are willing to help you by phone.

PUUR* LIVING!
LOVELY BRIGHT 3-ROOM APARTMENT OF APPROX. 53M2 ON THE FIRST FLOOR WITH OPEN VIEW AND A SUNNY BALCONY FACING SOUTHWEST!

We offer this fine apartment of approx 53 m2. The apartment is located on the first floor, has a sunny balcony at the backside overlooking the quiet and green courtyards and has a lot of storage space because of the many built-in closets. Come and have a look!

Layout:
Through the communal staircase you reach the entrance on the first floor. Through the front door you enter the hallway which provides access to all rooms of the apartment. The living room is located at the front and has an unobstructed view. From the cozy living room you can reach the bedroom, which is also located at the front and has a built-in wardrobe. The ensuite living room has beautiful stained glass sliding doors that give character to this apartment. Through double doors you can reach the sunny balcony facing southwest. In the summer you can enjoy the sun the whole day here. The separate kitchen is located at the rear of the apartment and also has access to the balcony. Also there is the connection for the washing machine/dryer. The bathroom has a shower, toilet and sink. Throughout the apartment there are build-in closets for extra storage space.

Surroundings:
Around the corner from De Hallen and the Jordaan. Located in the popular neighbourhood Landlust near the Jan van Galenstraat. It is a very pleasant and quiet neighbourhood while in the immediate vicinity there is plenty happening in terms of restaurants, bars and shops like Van de Buurt, Fier, Fa Speijkervet and Frits. For daily shopping, you can go to the large supermarkets or to the local shops. For relaxing, there is the Erasmus Park at the end of the street while the Westerpark is only 5 minutes by bike. You are also after 5 minutes cycling in the middle of the Jordaan.
On the main roads are many trams (12 and 14) and buses (80, 82 and 18). Sloterdijk station can be reached within 10 minutes by bike. By car, the A10 ring road (S105) is easily and quickly accessible and parking is via a readily available parking permit (www.cition.nl).

Ground lease:
The property is situated on municipal ground lease. The canon is € 270.76 for the year 2022 with annual indexation. The current period runs from 1 April 1933 to 30 September 2048. The General Terms and Conditions for long-term leasehold 2000 apply.

Details:
* Living area of approx 53 m2;
* Sunny balcony on the southwest;
* Open views to the front and back;
* Lots of storage space through fitted wardrobes throughout the apartment;
* Solid wood floor;
* Located on leasehold ground;
* Healthy and active community association;
* Service costs € 66,- per month;
* Delivery in consultation.
Lees de volledige omschrijving

Kenmerken

Overdracht

Aanmeldingsdatum
2021-05-07
Status
Verkocht onder voorbehoud
Aanvaarding
in overleg

Bouw

Soort woning
bovenwoning
Bouwtype
Bestaande bouw
Bouwjaar
1933

Oppervlakten en inhoud

Gebruiksoppervlak wonen
53 m²

Indeling

Totaal aantal kamers
3

Energie

Bekijk alle kenmerken

Advertentie

MVA wijkinformatie: Landlust

Landlust is het gebied tussen de Jan van Galenstraat, Westelijk Marktkanaal, Haarlemmerweg, Bos en Lommerweg en de Admiraal de Ruijterweg. Het is een echte woonbuurt, bestaand uit grote stroken woonblokken met tussenliggende gemeenschappelijke tuinen. De Jan van Galenstraat is al van oudsher de winkelstraat van deze buurt. Er vinden hier door het jaar heen vele culturele activiteiten plaats. De winkelstraat heeft een divers aanbod aan winkels en horeca. Er zijn bekende winkelketens te vinden, maar ook speciaalzaken. De horecazaken variëren van roti tot pizza en van döner tot een biologische cafetaria.

Amsterdam

Amsterdam de Nederlandse hoofdstad, staat bekend om het artistieke erfgoed, het uitgebreide grachtennetwerk en de smalle gevelhuizen, een erfenis uit de Gouden Eeuw. In het Museumkwartier bevinden zich het Van Gogh Museum, het Rijksmuseum met werken van Rembrandt en Vermeer, en het Stedelijk Museum met moderne kunst. Fietsen is onlosmakelijk verbonden met het karakter van de stad en er zijn veel fietspaden. In het centrum van Amsterdam vind je natuurlijk de prachtige grachten waar de stad bekend om staat, maar er is nog zo veel meer.

Jouw aankoopmakelaar kent de markt door en door

Wanneer jij een aankoopmakelaar inschakelt die is aangesloten bij de MVA of NVM, weet je zeker dat jouw makelaar goed bekend is met de desbetreffende markt. Zeker wanneer huizenprijzen turbulent zijn, kan je ervan uitgaan dat jouw makelaar oog heeft voor de vele aspecten die daarbij een rol spelen.

Lees verder

Appartementen

Het kopen van een appartement in Amsterdam is een ander verhaal dan wanneer je een huis of vrijstaande villa koopt. Je hebt namelijk niet alleen te maken met buren links en rechts van je, maar vaak ook boven of onder je. Dit zorgt ervoor dat de grond waar het gebouw op staat van meerdere mensen tegelijk is. Dit kan voor ingewikkelde constructies zorgen wanneer je wilt weten welke kosten er nog meer bij komen wanneer je het appartement wilt kopen.

Lees verder